Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 prawda jest taka, ze kazda 19" bedzie wygladac
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na dobrej glebie nawet by wygladały to jak pany bawić sie z tym wzorem czy sobie odpuscic gleba jest to moze by to zle nie wyglądało z czarnym srodkiem
virus Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na dobrej glebie nawet by wygladały to jak pany bawić sie z tym wzorem czy sobie odpuscic gleba jest to moze by to zle nie wyglądało z czarnym srodkiem Trochę roboty z tym jest bo trzeba chrom ściągnąć bo na to nie pomalujesz bo zejdzie
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na dobrej glebie nawet by wygladały to jak pany bawić sie z tym wzorem czy sobie odpuscic gleba jest to moze by to zle nie wyglądało z czarnym srodkiem jakaś odmiana by była od typowych felg audi- jak Ci się podoba to bierz
Artur82 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ale potwierdzam wypowiedz Virusa - lekko z tym chromem nie bedzie
David Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak już mowa o poduszkach, to mam błąd poduszki na vagu i gałka też tak lata jak mówicie. Tylko jedna poduszka jest z czujnikiem nie? Jakie to koszta? Ciężko wymienić? ponoć nie jest ciężko... tylko osłonę trzeba zrzucić i później można już w miarę dojść tez się nad tym zastanowię.[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:49_________________________________________________chociaż tak jak David pisał tez to dalej ma po wymianie poduch... a więc może wina lezy w czymś innym ? no wlasnie a moze problem jest juz w samej skrzyni? moze w skrzyni sie cos zuzylo? denerwujace to jest co do felg to sam mam w chromie malowal mi lakiernik jakis mocnym lakieriem motocyklowym ale i tak zeszlo z chromu teraz przez zime bede chcial malowac proszkowo myslicie ze da to rade?
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 To juz nie lepiej moje rh niz te chromosromy ? :gwizdanie:
virus Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 łykajcie http://moto.allegro.pl/zderzak-audi-a4-s-line-b6-01-04-i1440669181.html
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 łykajcie http://moto.allegro.pl/zderzak-audi-a4-s-line-b6-01-04-i1440669181.html żadna okazja-ale ma tańsze w swojej ofercie przednie i tylnie
virus Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 łykajcie http://moto.allegro.pl/zderzak-audi-a4-s-line-b6-01-04-i1440669181.html żadna okazja-ale ma tańsze w swojej ofercie przednie i tylnie Kratka środkowa jest ona kosztuje dużo w ASO 420zł a boczne są nie drogie okazji dużej nie ma ale myślę że cena nie jest zła
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Cena jest za***ista. Ja za kratkę dałem 358 zł, więc za zderzak wychodzi niecałe 500zł. Ja za zderzak płaciłem 750pln.
badboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 tylko ze 18" też fajna kosa ale do Twojej lepiej pasowały
antonio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 tylko ze 18" :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Lepsze niz te chromowane keskiny na bank
badboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Lepsze niz te chromowane keskiny na bank Keskiny niby dobre felgi ale jakoś nigdy ich wzory do mnie nie przemawiały
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 To juz nie lepiej moje rh niz te chromosromy ? :gwizdanie: Nosb wziąłbym od ciebie te rh porsche ale mi et za bardzo nie odpowiada
Remik-A4 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Daniel a moze jakies z tych http://www.autoalloys.com/audia4[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:43_________________________________________________ta niebieska :kox: :kox: na 19x9 BB5 LM Style Alloy - repliki
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 A co przyszeroko ? Nawet ich nie przymierzalem na b6 nie wiem czemu Az chyba na dupsko jutro dokrece dwie Ja mam jedne upatrzone wstepnie kola
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 panowie jazda na chromach odpada mam w planie pomalować srodki na czarno a ranty zostawic chrom lub ewentualnie całe na biało keskin to dobra marka troche tylko ten wzór szalony i odwazny al mi sie wydaje ze w nowej opcji kolorystycznej mogły by ciekawie wyglądać wiem ze to nie ori audi i kazdy znowu bedzie najeżdżał i zle komentował ale nie wszystko musi sie obracac wokół S line , S4 czy RS4[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:50_________________________________________________ A co przyszeroko ? Nawet ich nie przymierzalem na b6 nie wiem czemu Az chyba na dupsko jutro dokrece dwie Ja mam jedne upatrzone wstepnie kola no przy feldze 8.5 do avanta to by tak et 35 idealne było a to sie pochwal co tam upatrzyłeś
Rekomendowane odpowiedzi