miszka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bix Większa soczewka i pozycja nie jest bezpośrednio pod zarowka od długiego tylko trochę w bok tak na 3/4 no to wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie czym czyscicie ekran od RNSa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 elyta bixenonowców:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macietola Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie czym czyscicie ekran od RNSa? mleczko ciff lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 mój zawór egr wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 mój zawór egr wczoraj http://img20.imageshack.us/img20/8787/1j00.jpg :shock3::shock3::facepalm::facepalm::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wow muszę swój wyjąć w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 zaślepiać nie musisz lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 o f*ck, ja mój ori wymieniałem bo ciekł, ale w środku był ok, minimalny nagar, u ciebie jest ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 o f*ck, ja mój ori wymieniałem bo ciekł, ale w środku był ok, minimalny nagar, u ciebie jest ciekawie ja czyściłem to całe badziewie jakiś rok temu i ten oleisty smalec można było nożem zbierać z kolektora ssącego jak i z egr . Ale znowu zaczęło mi cieć i wszystko syfić , więc tym razem kupiłem nówkę Wahlera i wymieniłem . Zobaczymy na ile starczy . Kolektor ssący jak i przelot egr jest czysty tylko w tym miejcu się tak zasyfiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ile Cie nowy kosztował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 kupiłem na ebayu za 60F nówkę gdzie gość sprzedawał bo sprzedał samochód ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- już ponad 3 miechy leżał na półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Na ktoś numery wszystkich uszczelek które przydałoby się wymienić przy okazji czyszczenia egra? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 O żesz tyyy no żeby przemycać marihuanę w EGR to jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ja dużo nie pomogę bo uszczelka i oring były razem z egr i w sumie tylko to ci jest potrzebne jeżeli nie będziesz ruszał kolektora ---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ---------- O żesz tyyy no żeby przemycać marihuanę w EGR to jeszcze nie widziałem :polew::polew: człowiek musi sobie jakoś radzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ma ktoś numery tego oringu i uszczelki? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ja mam na opakowaniu tylko taki numer: 038 131 501 AA ale to chyba numer samego egr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Kurde ale syf tam masz, daj znac jak z tym nowym bedzie, czy nie bedzie czasem ciekl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 czy po takim zdjęciu można poznać czy to xenon czy bixenon ? http://img20.imageshack.us/img20/7746/kucy.jpg Patrzysz na kolor w środku reflektora - jeśli jest grafit (jak na zdjęciu) to jest to BiX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ale ma małą soczewkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi