mateo1597 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jako dzienne mają za***isty sens, ale nie da Ci to tyle światła, co zwykła żarówka Dzięki za info W tym układzie to chyba zostanę przy Hidach H7 + Led W5W O dziennych pomyślę później jako ledy w halogenach P.S. Te Hidy z motoHid są godne polecenia, czy coś innego sugerujecie wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Panowie po wymianie licznika na kolor mam w 17-instrument taki błąd...jak się go pozbyć?? 1 Fault Found 01517 - Control Module for Trailer/Towing Sensor (J345) 49-00 - No Communications Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Panowie po wymianie licznika na kolor mam w 17-instrument taki błąd...jak się go pozbyć??1 Fault Found 01517 - Control Module for Trailer/Towing Sensor (J345) 49-00 - No Communications masz zakodowany hak w zegarach , poczekaj zara znajde jak to wywalić adaptacje w zegarach , kanał 61 i odejmnij 64 o wartosci którą masz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam wybieram się do Jastarni w czwartek i pytanko w jakich godzinach są najmniejsze korki na półwyspie?? Chcę wyjechać z okolic Warszawa o 4 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Władi pytanie do Ciebie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Wladi pytanie do Ciebie:decayed:Dawaj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witamwybieram się do Jastarni w czwartek i pytanko w jakich godzinach są najmniejsze korki na półwyspie?? Chcę wyjechać z okolic Warszawa o 4 rano . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witamwybieram się do Jastarni w czwartek i pytanko w jakich godzinach są najmniejsze korki na półwyspie?? Chcę wyjechać z okolic Warszawa o 4 rano . Spokojnie dasz radę z rana jest luzik dopiero w godzinach południowych coś się zaczyna korkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 no właśnie o to pytanie mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 To normalne, że przetwornice tak piszczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Pany czy ktoś miał wymienianą szybę przednią i był przy montażu ? Za wymianę mam zapłacić 80pln , ale jak czytam w Elsie to trzeba pół auta wybebeszyć przy demontażu i montażu nowej szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie prawda. ja byłem przy montażu. tylko wyciągają te czarne listewki przy szybie, ściągają podszybie tu od silnika i ramiona wycieraczek i nic więcej. Szybka operacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dziękować za odpowiedź także proszę wypatrywać B6 avant srebrne na 18 calach i glebie na numerach WPR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie prawda. ja byłem przy montażu. tylko wyciągają te czarne listewki przy szybie, ściągają podszybie tu od silnika i ramiona wycieraczek i nic więcej. Szybka operacja. To się zgadza, ale oprócz tego Elsa mówi o demontażu słoneczników lewy, prawy, osłonka środkowa (ta mała przeciwsłoneczna) i osłony słupków A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 U mnie nic takiego nie robili. I szyba wstawiona elegancko nic się nie dzieje jakby tam był od zawsze. Nie wiem po co to niby miało być demontowane jak to nie przeszkadza w wycięciu i wstawieniu szyby. Dziwnie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dziękować za odpowiedź także proszę wypatrywać B6 avant srebrne na 18 calach i glebie na numerach WPR Stary Pruszków wychodzi z paki, to i młodzież się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzięki Wladi, lędzwia już działają prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dziękować za odpowiedź także proszę wypatrywać B6 avant srebrne na 18 calach i glebie na numerach WPR Stary Pruszków wychodzi z paki, to i młodzież się bawi to żeś teraz doebał :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzięki Wladi, lędzwia już działają prawidłowo I co było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dziękować za odpowiedź także proszę wypatrywać B6 avant srebrne na 18 calach i glebie na numerach WPR Stary Pruszków wychodzi z paki, to i młodzież się bawi to żeś teraz doebał :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi