daniels Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 wladi,wszystko podłączasz p&p? cos kodujesz?
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 wladi,wszystko podłączasz p&p? cos kodujesz?To pytanie Dominowi zadaj bo On już montował a mi dopiero będzie podłączał
daniels Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 -------------- widziany w rzeszowie
patryk10015 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ile mniej więcej kosztuje u was malowanie felg ? u Mnie proszkowo 100zł od 18
Gość harry19-19 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 wladi,wszystko podłączasz p&p? cos kodujesz?To pytanie Dominowi zadaj bo On już montował a mi dopiero będzie podłączał no pierwszy raz to mi zamontował dużo tej zabawy ale a za to jakie piękne efekty są hmhmm miam:whistling:
jozek726 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ile mniej więcej kosztuje u was malowanie felg ? u Mnie proszkowo 100zł od 18 kurde ja tu liczyłem że może 50zł z piaskowaniem całej pojadę w poniedziałek sie opytać
patryk10015 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ile mniej więcej kosztuje u was malowanie felg ? u Mnie proszkowo 100zł od 18 kurde ja tu liczyłem że może 50zł z piaskowaniem całej pojadę w poniedziałek sie opytać tyle że u Mnie dodatkowo jeszcze na dwóch trzeba by było ranciki lekko przetoczyć to nie wiem czy ta cena też to obejmuje czy oni biorą 100zł niezależnie czy trzeba ranty toczyć czy nie ale cenę pewnie będziesz miał podobną
Artur82 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Kuźwa chyba napisałem wyraźnie że mam cały zestaw:facepalm::grin: będzie i kamerka i tv:banan: Wladi kamerka i TV musi być
darooo Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 :hi:wieczorne Fajna kompilacja Coś specjalnego dla męskiej części Wykopu - Wykop.pl @mikasz, dzięki za pomoc w końcu ogarnąłem temat + zrobiłem podświetlane kratki http://a4-klub.pl/b6-division-175/b6-division-146445/index613.html#post3281795
Artur82 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 a u mnie dziś w końcu zdrowie pozwoliło i poszło mycie megsem, politurka recznie i wosku nałożony mechanicznie...nawet jestem zadowolony z efektu
amaradaar Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ile mniej więcej kosztuje u was malowanie felg ? u Mnie proszkowo 100zł od 18 kurde ja tu liczyłem że może 50zł z piaskowaniem całej pojadę w poniedziałek sie opytać a na jaki kolor chcesz malować te felunki no i pytanie jaki efekt chcesz uzyskać bo jesli taki jak ori to piaskowanie odpada albo chemicznie albo szkiełkowanie ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Do naszych padaczek jest taka kamerka KAMERA COFANIA AUDI A3 A4 B6 B7 A6 C6 A8 Q7 S4 RS4 (3486688324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wszystko elegancko pasi i odbiór też ładny:wink: władi ale jak to się ma do ledowego podświetlenia tablicy... trzeba ori z blenda tylko nie pamiętam jaka najlepiej pasi ale chyba a6 c6 ... ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- wladi,wszystko podłączasz p&p? cos kodujesz? trzeba mniej wiecej 6-7 kabelków przypinować/dolutować a potem tylko odpalasz i śmiga
patryk10015 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ale na zdjęciu koło kamerki jest mała lampka led więc podświetlenie będzie poza tym jeszcze druga lampka led przy tablicy zostaje
amaradaar Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ale na zdjęciu koło kamerki jest mała lampka led więc podświetlenie będzie poza tym jeszcze druga lampka led przy tablicy zostaje to ja wiem ale barwa będzie dupna
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Siemka, Artur nie mam neta dlatego nie było mnie wieczorem memory five-wladi i wszystko jasne:)
Wandej Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Siema bydlaki:hi: Kurfa kolejny weekend na sucho:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
fantowski Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 jako, że ostatnio trochę zastałem się z rezaniem pora wziąć się za robotę.. dwururka na tyle musi być więc szukam układu wydechowego i zderzaka razem z czujnikami.. ma ktoś do pogonienia?? a na przód jednak zderzaka nie zmieniam.. do zwykłego spróbuje dorzucić dokładkę z cupry i zobaczymy jak to będzie wyglądać przy mojej skromnej kozie
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 jako, że ostatnio trochę zastałem się z rezaniem pora wziąć się za robotę.. dwururka na tyle musi być więc szukam układu wydechowego i zderzaka razem z czujnikami.. ma ktoś do pogonienia?? a na przód jednak zderzaka nie zmieniam.. do zwykłego spróbuje dorzucić dokładkę z cupry i zobaczymy jak to będzie wyglądać przy mojej skromnej kozie No Fanta to jak ogarniesz przód to cyknij fotki może też bym coś pokombinował
fantowski Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 jako, że ostatnio trochę zastałem się z rezaniem pora wziąć się za robotę.. dwururka na tyle musi być więc szukam układu wydechowego i zderzaka razem z czujnikami.. ma ktoś do pogonienia?? a na przód jednak zderzaka nie zmieniam.. do zwykłego spróbuje dorzucić dokładkę z cupry i zobaczymy jak to będzie wyglądać przy mojej skromnej kozie No Fanta to jak ogarniesz przód to cyknij fotki może też bym coś pokombinował wczoraj widziałem na SCP:
Rekomendowane odpowiedzi