klysek Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 wladi a kojkarzysz ten pojazd ? od macietola z GD Audi A4 B6 1.9 tdi awx 131km Gdańsk ? Tablica.pl
wladi Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Właśnie nie widziałem go na żywo memory five wladi i wszystko jasne :-)
deal Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 za te pieniadze znajdziesz cos zacniejszego szukam 3 mmiesiac i nic kompletnie nic . chce tylko wewnetrzny s-line najlepiej z okolic no trafic cos fajnego ciezko ja tez szukam i szukam i uja jest ale nie ma co sie spieszyc kiedys sie cos trafi mam nadzieje jednak nie moze patrzec na wyposazenie ale na bezwypadkowosc i ogolny stan , jesli chce wypasac taniutko to do Ostrwa maz. lub Gniezna;p dlaczego golas ?? parktronic xenon fis pelen i co mi wiecej trzeba i tak najbardziej mi pasuje to zawieeszenie super pracuje
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 za te pieniadze znajdziesz cos zacniejszego szukam 3 mmiesiac i nic kompletnie nic . chce tylko wewnetrzny s-line najlepiej z okolic no trafic cos fajnego ciezko ja tez szukam i szukam i uja jest ale nie ma co sie spieszyc kiedys sie cos trafi mam nadzieje jednak nie moze patrzec na wyposazenie ale na bezwypadkowosc i ogolny stan , jesli chce wypasac taniutko to do Ostrwa maz. lub Gniezna;p dlaczego golas ?? parktronic xenon fis pelen i co mi wiecej trzeba i tak najbardziej mi pasuje to zawieeszenie super pracuje osz kurde a jeździłeś więcej niż jedną b6 ? dajesz trochę kasy za auto to wymagaj, RNSe, podgrzewane siedzenia itd może nawet coś w quattro
deal Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 jezdzilem taka RNSem pelna skora xenin szyber pod fotele i ryj miala caly wstawiany ;/ na allegro jest bardzo malo s-line
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 trzeba szukać 80% na allegro to szroty
Patryś Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Jest na forum ktoś kto sprawdzi całą historię auta. Oczywiście nie za free.
Patryś Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Podziękował już do niego napisałem.
jaccov6 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym przez taki krótki okres nie da się zbudować drużyny która będzie od razu wygrywać.
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym przez taki krótki okres nie da się zbudować drużyny która będzie od razu wygrywać. Nie da rady przez taki krótki okres i nie da rady potem. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Patryś Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna
barrowiec1 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym przez taki krótki okres nie da się zbudować drużyny która będzie od razu wygrywać. Nie da rady przez taki krótki okres i nie da rady potem. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Potem na pewno nie, jeśli debile będą gwizdali !!! ps. a szefuńcio znowu w bezrękawniku
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna heh nie ma nic ciekawego, a co potrzebujesz ?
Patryś Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Przygarnę wszystko co wpadnie w oko i będzie w dobrej cenie. Teraz się zastanawiam nad siłownikami do klapy
barrowiec1 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna heh nie ma nic ciekawego, a co potrzebujesz ? znajdź mi PIANO do anglika
barrowiec1 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 masz tu piano:wink:http://swinki.pl/wp-content/uploads_/2013/07/01/79/005.jpg phi... jak dla mnie zwykły fortepian
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna heh nie ma nic ciekawego, a co potrzebujesz ? znajdź mi PIANO do anglika angilka bardzo mało na allegro, tym bardziej piano
Rekomendowane odpowiedzi