Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19` Kurfa starzeje się heh ja jutro też zmierze na ile teraz stoi ale pokręciłem tylko przodem tył jak leżał tak dalej leży Ja tak samo dlatego że nie mam klucza do tyłu:decayed: Cały czas pod góre , dobrze że samopoziom mam:polew:
jozek726 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 ruszyłeś za blok ? Zrobiłem 170km przez 2 tygodnie ostatnie:whistling: Ty ja na spota ostatnio zrobiłem 240
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 ruszyłeś za blok ? Zrobiłem 170km przez 2 tygodnie ostatnie:whistling: Ty ja na spota ostatnio zrobiłem 240 Nie moja wina że na zadupiu mieszkasz:decayed:
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19` Kurfa starzeje się heh ja jutro też zmierze na ile teraz stoi ale pokręciłem tylko przodem tył jak leżał tak dalej leży Ja tak samo dlatego że nie mam klucza do tyłu:decayed: Cały czas pod góre , dobrze że samopoziom mam:polew: pociesze Cie ze na tyle nie kreci sie tak fajnie jak z przodu
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19` Kurfa starzeje się heh ja jutro też zmierze na ile teraz stoi ale pokręciłem tylko przodem tył jak leżał tak dalej leży Ja tak samo dlatego że nie mam klucza do tyłu:decayed: Cały czas pod góre , dobrze że samopoziom mam:polew: pociesze Cie ze na tyle nie kreci sie tak fajnie jak z przodu Ale tył ruszam tylko jakieś 2-3cm a przód poszedł 6cm:whistling: Po za tym wrzucam suke do brata na podnośnik 2 4-paki i jakoś idzie:decayed:
jozek726 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 ruszyłeś za blok ? Zrobiłem 170km przez 2 tygodnie ostatnie:whistling: Ty ja na spota ostatnio zrobiłem 240 Nie moja wina że na zadupiu mieszkasz:decayed: na lekkim uboczu mieszkam
jerzu Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Panowie, a nie lepiej kupić uniwersalny klucz do gwintu? Ja brałem taki od siebie z serwisu motocyklowego i na prawdę fajnie się sprawdził
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19` Kurfa starzeje się heh ja jutro też zmierze na ile teraz stoi ale pokręciłem tylko przodem tył jak leżał tak dalej leży Ja tak samo dlatego że nie mam klucza do tyłu:decayed: Cały czas pod góre , dobrze że samopoziom mam:polew: pociesze Cie ze na tyle nie kreci sie tak fajnie jak z przodu Ale tył ruszam tylko jakieś 2-3cm a przód poszedł 6cm:whistling: Po za tym wrzucam suke do brata na podnośnik 2 4-paki i jakoś idzie:decayed: 6? to ja podkrecilem przod o 1.5 cm a nie tak jak Ty 6
barrowiec1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 który tu zna się na kołach i et??
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 ruszyłeś za blok ? Zrobiłem 170km przez 2 tygodnie ostatnie:whistling: Ty ja na spota ostatnio zrobiłem 240 Nie moja wina że na zadupiu mieszkasz:decayed: na lekkim uboczu mieszkam :polew:
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Panowie, a nie lepiej kupić uniwersalny klucz do gwintu? Ja brałem taki od siebie z serwisu motocyklowego i na prawdę fajnie się sprawdził skoro ma KW to niech kupi ten który mu napisalem kilka linijek wyzej.. model 1 i model 2 i będzie zadowolony..
amaradaar Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 kuna gwint gwint gwint a co z czujnikiem światła wstecznego
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Panowie, a nie lepiej kupić uniwersalny klucz do gwintu? Ja brałem taki od siebie z serwisu motocyklowego i na prawdę fajnie się sprawdził skoro ma KW to niech kupi ten który mu napisalem kilka linijek wyzej.. model 1 i model 2 i będzie zadowolony.. Potrzebuje tylko tył czyli nr2 tak?? przód mam Weiteca i do tego klucz mam:wink:
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Panowie, a nie lepiej kupić uniwersalny klucz do gwintu? Ja brałem taki od siebie z serwisu motocyklowego i na prawdę fajnie się sprawdził skoro ma KW to niech kupi ten który mu napisalem kilka linijek wyzej.. model 1 i model 2 i będzie zadowolony.. Potrzebuje tylko tył czyli nr2 tak?? przód mam Weiteca i do tego klucz mam:wink: tak model 2 na kwadratowy ząb
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Patryś mówisz o przodzie? dziwne.. u mnie nie było żadnego problemu.. przeleciałem troche szczotką i wydmuchałem powietrzem i kręciło się jak złoto Tak. Póki ta mała sprężyna nie ściśnie się na maxa jest ok kręci się ładnie ale potem już nie da rady w górę aż trochę jedną zakrętkę zjechałem. Myślałem żeby je wymienić na metalowe ten sprzedający co ma te klucze widziałem też handluje tym towarem. A na tył już mam patent. Fakt faktem ciężko tył idzie ale da rady szybko ogarnąć jak sie wie jak. Pierwsze kręcenie tyłem to raczej wyglądało tak że 5 mm pół godz Teraz idzie
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Patryś mówisz o przodzie? dziwne.. u mnie nie było żadnego problemu.. przeleciałem troche szczotką i wydmuchałem powietrzem i kręciło się jak złoto Tak. Póki ta mała sprężyna nie ściśnie się na maxa jest ok kręci się ładnie ale potem już nie da rady w górę aż trochę jedną zakrętkę zjechałem. Myślałem żeby je wymienić na metalowe ten sprzedający co ma te klucze widziałem też handluje tym towarem. A na tył już mam patent. Fakt faktem ciężko tył idzie ale da rady szybko ogarnąć jak sie wie jak. Pierwsze kręcenie tyłem to raczej wyglądało tak że 5 mm pół godz Teraz idzie to dziwnie Panie spiekło Ci się to.. całe szczęscie ja nie mialem tego problemu.. a tył... to pochwal sie jak kręcisz
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak spiekło że co? u mnie nawet jak mam dolną sprężyne ściśniętą to kręce.. masz opór na górnej sprężynie a nie powinines go miec
Rekomendowane odpowiedzi