Fr0styyy. Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Spoko, że to tylko filtr powietrza, gdzie wszystkie inne zostały przeze mnie osobiście wymienione po zakupie wraz z olejem Mówisz że tylko filtr:facepalm: to widocznie ja jestem zboczony, że wymieniam zawsze razem z olejem wszystkie filtry:whistling: Nie no po części moje niedopatrzenie, po części niby wiedziałem, że to było niedawno wymieniane więc nie drążyłem tematu. Pamiętam, że nie robiłem tego, bo jeszcze wtedy nie wiedziałem jak dobrać się do tego filtra a to wystarczy tylko 2 śruby odkręcić Poza tym wszystko na bieżąco jest wymieniane i to nawet wcześniej niż powinno... Łykajcie jak Sasha Grey... Zderzak Tyl Audi S4 B6 Sedan Szczecin ? Tablica.pl
andr3i Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 jaki program potrzeba zeby zakodowac immo w zegarach i odczytac pin zarazem?
feniks Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Poza tym wszystko na bieżąco jest wymieniane i to nawet wcześniej niż powinno... pewnie, pewnie jak filtr powietrza
miszka Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Spoko, że to tylko filtr powietrza, gdzie wszystkie inne zostały przeze mnie osobiście wymienione po zakupie wraz z olejem Mówisz że tylko filtr:facepalm: to widocznie ja jestem zboczony, że wymieniam zawsze razem z olejem wszystkie filtry:whistling: Ja mam podobnie i wymieniam wsio co pół roku , na jesien i na wiosne i nie wnikam ile nakulałem . Nawet jak by bryczka stała te pół roku nie latana to też bym wymienił Tapnięte z audiczki
Patryś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Siema. W końcu żyję. Po sobotniej libacji nie mogłem dojść do siebie.
siwy2326 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 jaki program potrzeba zeby zakodowac immo w zegarach i odczytac pin zarazem? vag dash can albo magic dash can
turzol Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 jaki program potrzeba zeby zakodowac immo w zegarach i odczytac pin zarazem? vag dash can albo magic dash can A do tego trzeba kabel miec odpowiedni?
MARCIN607 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pany łykać bo okazja audi flat bottom steering wheel | eBay Jak by co to mogę podesłać do PL Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- Tą mogę mieć za 120f audi flat bottom steering wheel S3 S4 S5 S6 TTrs R8 Rs3 Rs4 Rs5 Rs6 | eBay Sent from my iPhone using Tapatalk KIEROWNICA AUDI TT A3 A4 A5 A6 (3783246703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
miszka Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pany łykać bo okazja audi flat bottom steering wheel | eBay Jak by co to mogę podesłać do PL Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- Tą mogę mieć za 120f audi flat bottom steering wheel S3 S4 S5 S6 TTrs R8 Rs3 Rs4 Rs5 Rs6 | eBay Sent from my iPhone using Tapatalk KIEROWNICA AUDI TT A3 A4 A5 A6 (3783246703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale to bez multi , takie na jebayu nie raz widziałem jak schodzą po 50F
Wandej Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pany amory od gwintu po 75% to jeszcxe w miare co? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miszka Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 pany pytanie odnośnie allegro czy na tym śmiesznym allegro sprzedawca może zakończyć aukcje dosłownie 1 minute przed końcem aukcji? bo mnie jeden gość wkur.. niesamowicie
Rabbi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 "..Zamiana na worek owsa..." :polew: Lampy tył Audi a4 b6 Kombi MAŁYSZ Skarżysko-Kamienna ? Tablica.pl
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pany amory od gwintu po 75% to jeszcxe w miare co?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Dwa lata pojeździsz
Gość cwiara Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 jaki program potrzeba zeby zakodowac immo w zegarach i odczytac pin zarazem? vag dash can albo magic dash can A do tego trzeba kabel miec odpowiedni? Dokladnie, i tylko ori. chińczyk uwala licznik przy wpisywaniu wsadu.
miszka Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Może. co za cioteksy zapyziałe na jebaju by to nie przeszło , jak sie ludzie licytują
miszka Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 fajna czapka:naughty: Nooooooo Tapnięte z audiczki
Rekomendowane odpowiedzi