wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja zaraz otwieram psssstt muszę po dzisiejszej akcji odreagować:grin:
turzol Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja zaraz otwieram psssstt muszę po dzisiejszej akcji odreagować:grin: +1 nayebałem się dzisiaj przy Audi jak dziki osioł , trzeba dychnąć
jozek726 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja zaraz otwieram psssstt muszę po dzisiejszej akcji odreagować:grin: coś ostatnio dużo odreagowujesz
wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jak człowieka stresują to co robić trzeba pić:decayed:
domin79 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 robi się -----> :drunk::drinks: wiedziałem ze moge na Ciebie liczyć :drinks::drinks:
wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja już tyle nabroiłem że więcej się nie da więc :drinks::drinks:
Marcino87 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 od rana 2 strony zaledwie postow Zerknij na klubowy wątek
wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 od rana 2 strony zaledwie postow Zerknij na klubowy wątek +1:grin:
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 od rana 2 strony zaledwie postow Zerknij na klubowy wątek +1:grin: Ty zakaz BT dostałeś?:whistling:Zwyzywałeś prezesa w 2013?
wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wandej no tak źle nie było.....bo Prezesa nie było w BT:grin::grin:
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wandej no tak źle nie było.....bo Prezesa nie było w BT:grin::grin: :polew: Dziwi mnie wprowadzanie takich zakazów skoro impreza jest mocno alkoholowa. Zawsze ktos do kogoś będzie miał jakieś ale:wink:
wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wandej no tak źle nie było.....bo Prezesa nie było w BT:grin::grin: :polew: Dziwi mnie wprowadzanie takich zakazów skoro impreza jest mocno alkoholowa. Zawsze ktos do kogoś będzie miał jakieś ale:wink: Wiesz trochę natrzodzilśmy przyznaję ale to można było powiedzieć "wladi geju jeszcze jedna taka akcja i lecisz" no ale wiele osób mnie nie trawi i ciągle ma do mnie jakieś si więc się tego nie przeskoczy:wink:
miszka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wandej no tak źle nie było.....bo Prezesa nie było w BT:grin::grin: :polew: Dziwi mnie wprowadzanie takich zakazów skoro impreza jest mocno alkoholowa. Zawsze ktos do kogoś będzie miał jakieś ale:wink: Wiesz trochę natrzodzilśmy przyznaję ale to można było powiedzieć "wladi geju jeszcze jedna taka akcja i lecisz" no ale wiele osób mnie nie trawi i ciągle ma do mnie jakieś si więc się tego nie przeskoczy no to trzeba rozgonić to kolesiostwo :baseball:
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wandej no tak źle nie było.....bo Prezesa nie było w BT:grin::grin: :polew: Dziwi mnie wprowadzanie takich zakazów skoro impreza jest mocno alkoholowa. Zawsze ktos do kogoś będzie miał jakieś ale:wink: Wiesz trochę natrzodzilśmy przyznaję ale to można było powiedzieć "wladi geju jeszcze jedna taka akcja i lecisz" no ale wiele osób mnie nie trawi i ciągle ma do mnie jakieś si więc się tego nie przeskoczy:wink: wladi oni cie lubią tylko może inaczej to okazują za rok lista zakazów stadionowych na zlot będzie dłuższa ...obiecuje Ci to
Rekomendowane odpowiedzi