klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Tomciu :kwiatek:masz na przerosiny i w nagrodę teraz śpisz w moim małżeńskim...ale bez mojej starej wystrczy zeby na leb nie lecialo :decayed:
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 :nabijasie:dam ci na zlot, w razie zamieszek jak znalazł
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 :nabijasie:dam ci na zlot, w razie zamieszek jak znalazł :polew:
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kłysiu ale pały zapomniałeś dajcie spokój bo podciagną to pod zastraszanie a to niezgodne z regulaminem forum :polew:
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kłysiu ale pały zapomniałeś milem w tej wyciagnietej rece chyba dominowi cos nia robilem ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- AUDI A4 B6 MAŁYSZ MASKA PRZÓD PRZEDNIA GRILL EU (3877228927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wladi moze maske chcial bys sobie wyrezac :decayed:akurat kolor ci podejdzie
wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kłysiu ale pały zapomniałeś milem w tej wyciagnietej rece chyba dominowi cos nia robilem ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- AUDI A4 B6 MAŁYSZ MASKA PRZÓD PRZEDNIA GRILL EU (3877228927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wladi moze maske chcial bys sobie wyrezac :decayed:akurat kolor ci podejdzie Ty raczej Wiolce to zaproponuj:decayed:
musti Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Musti jak bedziesz się tam kaleczył się z Grzesiem w czwartek to radzę Ci przemysl to jescze ze dwa razy ....upije ,zostawi i jeszcze pójdzie dalej pić postaram się by mnie ostro nie sponiewierało a poza tym to Ty się tak nie śmiej bo niebawem z Tobą coś szarpnę % O jest Hebata Rafi kup duże pudelko liptina co by Panicz nie miał kaca next day:-) O ten się odezwał co księżyc ukradł ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- Musti jak bedziesz się tam kaleczył się z Grzesiem w czwartek to radzę Ci przemysl to jescze ze dwa razy ....upije ,zostawi i jeszcze pójdzie dalej pić postaram się by mnie ostro nie sponiewierało a poza tym to Ty się tak nie śmiej bo niebawem z Tobą coś szarpnę % O jest Hebata Rafi kup duże pudelko liptina co by Panicz nie miał kaca next day:-) ja mu dam liptona...na kaca u mnie od samego rana sie atakuje ...co nie Wladi liptonka poproszę nie słodzę , cały termos
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mam niedosyt ech że czlowiek ma hamulce
Marcino87 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pany dajmy spokój bo znowu zamkną nam DB6:whistling: Dobrze że mamy Whats appa I tam nikt nam nie naskoczy
Gość cwiara Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mam niedosyt ech że czlowiek ma hamulce Chyba Ty
musti Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mam niedosyt ech że czlowiek ma hamulce ano widzisz taka sytuacja akurat jest , ale wiesz gdzie wpaść w odwiedziny
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mam niedosyt ech że czlowiek ma hamulce Chyba Ty Ktoś musi ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Mam niedosyt ech że czlowiek ma hamulce ano widzisz taka sytuacja akurat jest , ale wiesz gdzie wpaść w odwiedziny Dojedziemy Spoko loko
kaju Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kłysiu ciekawe kto pojedzie po tygodniówce:polew: a ile to roboty?!
jozek726 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mercedes-Benz E 260 4700.00 PLN. Opole - otoMoto.pl Pojazd toczy się dumnie na pięknych kołach AMG , ale na zimę dodaję gratis koła 15 cali, czego nie można powiedzieć o radiu CD-ROM WMA MP3 USB, którego nie oddam za dopłatą gdyż mam do niego ogromny sentyment ,bo jak kolega dźwigał je z audika na Urysnowie, to go psy pojmały ale zdążył radio w krzaki wrzucić, chłopak do dzisiaj giba bo dostał 2 lata na twrdo, bo i charakter miał twardy i ziomka nie sprzedał! (trzymaj się byku- pozdrowienia do więzienia!!). Rozjebany po całości
jozek726 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 cały opis powala na kolana, myślałem że ja mam fantazję ale się pomyliłem :grin:
tomcrack27 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mercedes-Benz E 260 4700.00 PLN. Opole - otoMoto.plPojazd toczy się dumnie na pięknych kołach AMG , ale na zimę dodaję gratis koła 15 cali, czego nie można powiedzieć o radiu CD-ROM WMA MP3 USB, którego nie oddam za dopłatą gdyż mam do niego ogromny sentyment ,bo jak kolega dźwigał je z audika na Urysnowie, to go psy pojmały ale zdążył radio w krzaki wrzucić, chłopak do dzisiaj giba bo dostał 2 lata na twrdo, bo i charakter miał twardy i ziomka nie sprzedał! (trzymaj się byku- pozdrowienia do więzienia!!). Rozjebany po całości dobre:grin:
lukjar7 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Panowie subwoofer Q5 onboard, gra za***iście
Rekomendowane odpowiedzi