Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomciu :kwiatek:masz na przerosiny i w nagrodę teraz śpisz w moim małżeńskim...ale bez mojej starej :decayed::grin:

:thumbup1: wystrczy zeby na leb nie lecialo :wink:

syhyte8y.jpg

:grin::decayed::grin::decayed::decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:nabijasie:dam ci na zlot, w razie zamieszek jak znalazł :polew:

Opublikowano
:nabijasie:dam ci na zlot, w razie zamieszek jak znalazł :polew:

:polew::polew::polew:

Opublikowano
Kłysiu ale pały zapomniałeś:polew:

dajcie spokój bo podciagną to pod zastraszanie a to niezgodne z regulaminem forum :polew::polew::polew:

Opublikowano

milem w tej wyciagnietej rece chyba dominowi cos nia robilem :grin:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

AUDI A4 B6 MAŁYSZ MASKA PRZÓD PRZEDNIA GRILL EU (3877228927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

wladi moze maske chcial bys sobie wyrezac :decayed:akurat kolor ci podejdzie :grin:

Opublikowano

milem w tej wyciagnietej rece chyba dominowi cos nia robilem :grin:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

AUDI A4 B6 MAŁYSZ MASKA PRZÓD PRZEDNIA GRILL EU (3877228927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

wladi moze maske chcial bys sobie wyrezac :decayed:akurat kolor ci podejdzie :grin:

Ty raczej Wiolce to zaproponuj:decayed:
Opublikowano
Musti jak bedziesz się tam kaleczył się z Grzesiem w czwartek to radzę Ci przemysl to jescze ze dwa razy :naughty: ....upije ,zostawi i jeszcze pójdzie dalej pić :polew:

postaram się by mnie ostro nie sponiewierało :naughty: a poza tym to Ty się tak nie śmiej bo niebawem z Tobą coś szarpnę % :decayed:

O jest Hebata :kox:

Rafi kup duże pudelko liptina co by Panicz nie miał kaca next day:-)

O ten się odezwał co księżyc ukradł :naughty:

---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

Musti jak bedziesz się tam kaleczył się z Grzesiem w czwartek to radzę Ci przemysl to jescze ze dwa razy :naughty: ....upije ,zostawi i jeszcze pójdzie dalej pić :polew:

postaram się by mnie ostro nie sponiewierało :naughty: a poza tym to Ty się tak nie śmiej bo niebawem z Tobą coś szarpnę % :decayed:

O jest Hebata :kox:

Rafi kup duże pudelko liptina co by Panicz nie miał kaca next day:-)

ja mu dam liptona...na kaca u mnie od samego rana sie atakuje ...co nie Wladi :polew:

liptonka poproszę nie słodzę , cały termos :grin:

Opublikowano

Mam niedosyt :thumbdown: ech że czlowiek ma hamulce :doh:

Opublikowano
Pany dajmy spokój bo znowu zamkną nam DB6:whistling:

Dobrze że mamy Whats appa :decayed:

I tam nikt nam nie naskoczy ;)

Opublikowano

Chyba Ty :grin:

Opublikowano

ano widzisz taka sytuacja akurat jest , ale wiesz gdzie wpaść w odwiedziny :naughty:

Opublikowano

Chyba Ty :grin:

Ktoś musi :wink:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

ano widzisz taka sytuacja akurat jest , ale wiesz gdzie wpaść w odwiedziny :naughty:

Dojedziemy Spoko loko :banan:

Opublikowano
Kłysiu ciekawe kto pojedzie po tygodniówce:polew:

a ile to roboty?!

Opublikowano

Mercedes-Benz E 260 4700.00 PLN. Opole - otoMoto.pl

Pojazd toczy się dumnie na pięknych kołach AMG , ale na zimę dodaję gratis koła 15 cali, czego nie można powiedzieć o radiu CD-ROM WMA MP3 USB, którego nie oddam za dopłatą gdyż mam do niego ogromny sentyment ,bo jak kolega dźwigał je z audika na Urysnowie, to go psy pojmały ale zdążył radio w krzaki wrzucić, chłopak do dzisiaj giba bo dostał 2 lata na twrdo, bo i charakter miał twardy i ziomka nie sprzedał! (trzymaj się byku- pozdrowienia do więzienia!!).

Rozjebany po całości :polew:

Opublikowano

cały opis powala na kolana, myślałem że ja mam fantazję ale się pomyliłem :grin::grin::grin:

Opublikowano
Mercedes-Benz E 260 4700.00 PLN. Opole - otoMoto.pl

Pojazd toczy się dumnie na pięknych kołach AMG , ale na zimę dodaję gratis koła 15 cali, czego nie można powiedzieć o radiu CD-ROM WMA MP3 USB, którego nie oddam za dopłatą gdyż mam do niego ogromny sentyment ,bo jak kolega dźwigał je z audika na Urysnowie, to go psy pojmały ale zdążył radio w krzaki wrzucić, chłopak do dzisiaj giba bo dostał 2 lata na twrdo, bo i charakter miał twardy i ziomka nie sprzedał! (trzymaj się byku- pozdrowienia do więzienia!!).

Rozjebany po całości :polew:

dobre:grin::grin:

Opublikowano

Panowie subwoofer Q5 onboard, gra za***iście :decayed: