Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
-18,5

I dlaczego nie dziala moje wspaniałe / yebane wevasto

Siemka ;)

:polew:

:siema: Elyta.

Wle,jebie zimnem od rana. Na następną zimę grzana kiera obowiązkowo.

Opublikowano
:wink: wiem, że była tu stosunkowo nie dawno dyskusja na ten temat, ale wejdą na przód 19/8,5J ET35, a na tył 19/9,5J ET35? mam fajne na oku :naughty:

Wejdzie:good:Ale na dosyć wąskich gumach:wink:

:hi: z rana

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
:siema::kawa:
Opublikowano
:wink: wiem, że była tu stosunkowo nie dawno dyskusja na ten temat, ale wejdą na przód 19/8,5J ET35, a na tył 19/9,5J ET35? mam fajne na oku :naughty:

pokaż na PW które koło chcesz kupić żeby nie było że to samo chcemy :wink:

Opublikowano

pokaż na PW które koło chcesz kupić żeby nie było że to samo chcemy :wink:

miety z Kalisza, ale jak tylko wąski kondon to pier**le 9,5J i szukam 4x8,5J bo chce 235 gumke, naciągi nie są dla mnie.

Opublikowano
:siema:

25 minut i do domu :naughty:

dom domem, a teraz powiedz mi jak zamontowac ten cały przekaznik:decayed:

Opublikowano

moje felgi mają takie parametry 19/8,5 et 35 z oponą 225/35/19 i 19/9,5 et 38 z oponą 235/35/19

przejechałem na tym zestawie już dwa sezony i wszystko jest ok. tył delikatnie przytrze jak auto maks obciążone i sie jakaś chopka trafi na drodze, przód nigdy nie przytarł.

zobacz sobie w temacie mojej audi jak to wygląda

Opublikowano
:siema:

Marcino...moje dzaiała :banan:

I ja juz zaluje ze mam ori. Zalozyl bym termotopa i bym sie grzal jak kot przy karolyferze ;)

To pakuj je i wysyłaj do mnie :naughty::naughty::naughty: a sobie założysz termotopa :decayed:

Siemanko :hi:

Opublikowano

moje felgi mają takie parametry 19/8,5 et 35 z oponą 225/35/19 i 19/9,5 et 38 z oponą 235/35/19

przejechałem na tym zestawie już dwa sezony i wszystko jest ok. tył delikatnie przytrze jak auto maks obciążone i sie jakaś chopka trafi na drodze, przód nigdy nie przytarł.

zobacz sobie w temacie mojej audi jak to wygląda

na tyle bym miał 3mm bardziej wystawione, o takim setupie gum myślałem. dzięki za wypowiedź :hi: a jak z glebą u Ciebie?

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

zajrze wieczorem w temat, dzięki jeszcze raz :hi:

Opublikowano
-18,5

I dlaczego nie dziala moje wspaniałe / yebane wevasto

Siemka ;)

szkoda że mnie wczoraj nie było :doh:, byśmy popatrzyli, dzisiaj wpadaj po 17 :wink:

Opublikowano

Pany czy da sie naprawic lusterko fotochrom? do połowy sobie znikło :decayed: cos słyszałem ze uzupełniaja ale czy to prawda?

Opublikowano
Pany czy da sie naprawic lusterko fotochrom? do połowy sobie znikło :decayed: cos słyszałem ze uzupełniaja ale czy to prawda?

+1 Bo u mnie po prostu przestało"ściemniać":decayed:

Opublikowano

Wyrwalem na zlomie cala wiazke kabli z a4 od tylu do bezpiecznikow

kabli, wtyczek i pinow pod dostatkiem za 20 zl :kox:

Opublikowano

kurde akumulator mi pada :facepalm: wiem było tysiąc razy ale jaki kupić i np opłaca się kupować z allegro itd ?

Opublikowano

chętnie też się dowiem, bo mi pada również, rano musiałem dłużej kręcić żeby odpalił :(

Opublikowano

a mi nie odpalił i się ładuje :doh:

Opublikowano

Ja bym kupił na miejscu bo jak padnie to trzeba się bawić w odsyłanie a to czas:whistling: