Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawaj fote gburze :kox:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wieczorkiem, bo dopiero dzis rano wrocilem do stolicy... 200km w 1:40, a 20km przez miasto w ponad godzine :wallbash:

Opublikowano

2 pytania do ojcow prowadzacych :decayed:

1.rorzad w awx wymienia sie co 60 tys km ja przejechalem od wymiany 54tys,lepiej wymienic juz teraz czy czekac do 60?

2.czy cena 950zl za 4 amortyzatory FK z wkladami KONI z 6 stopniowa regulacja twardosci to dobra cena?

Opublikowano

wymiana rozrządu co 90 a nie co 60

Opublikowano

w awx co 60 Ty masz avf

Opublikowano

90 to 1 rozrzad, potem juz 60 najlepiej

Opublikowano

no wlasnie ale dobrze juz teraz zmienic przy 54 tys co?

Opublikowano

nie wiedziałem że awx różni się rozrządem od avf a te wcześniejsze wymiany to raczej w oplu się robi a 30tyś wcześniej to chyba lekka przesada wcześniej miałem lagunę i wymiana co 120 i tak wymieniałem

Opublikowano

pytalem sie mojego mechanika serwis audi vw i jezeli rozrzad wlozony zamiennik to wymiana co max 60 tys takze bede zmienial teraz

a komus cos wiadomo o amortyzatorach z regulacja twardosci?

Opublikowano

pytalem sie mojego mechanika serwis audi vw i jezeli rozrzad wlozony zamiennik to wymiana co max 60 tys takze bede zmienial teraz

a komus cos wiadomo o amortyzatorach z regulacja twardosci?

w ALT pierwsza wymiana przewidziana jest przy180kkm :gwizdanie: Dobra cena :good: Mi kokossprawdzal ceny sportowych bisteinow to po 500zl sztuka :kox:

Opublikowano

Panowie,

zna ktos jakis lakier - zeby pomalowac listwy wewnetrzne i uzyskac podobny efekt do szczotkowanego alu (s-line) ?

Opublikowano

Panowie,

zna ktos jakis lakier - zeby pomalowac listwy wewnetrzne i uzyskac podobny efekt do szczotkowanego alu (s-line) ?

dobre pytanie :good:

Opublikowano

cokolwiek... moze byc nawet jakas satyna a'la lusterka S4 :)

Opublikowano

pytaj dzo dza... on malowal

Opublikowano

Ktoś wie co to są za lampy? Jakieś homemade?

DSC00989.jpg

Wygląda to na pasek podświetlnay diodami jak w bmw e39fl, e60. W nocy musi być kosa :kox:

DSC_0068.jpg

P1030274.jpg

Opublikowano

Da sie zrobic :) Nie wiem jak w b6 ale pewnie podobnie jak w b5 :) Aby zalozyc Q potrzebujesz dodatkowo w b6 : wal , oslony termiczne , zbiornik paliwa ,wydech , calą tylnia os z dyfrem przegubami itp. Musialbym popytac na miejscu moze mają cos :)

No właśnie dlatego chodzi mi to po głowie, bo za kasę jaką mi zaśpiewali za naprawę skrzynie moę kupić całą furę 2,5 TDI + manual + Q, ...

Niestety, póki co znalazłem tylko sedana, ale rozglądam sie dalej.

Zobaczymy, co wyjdzie po naprawie sterownika...

Opublikowano

przeciez sedan, czy avant to bez roznicy :)

Opublikowano

wydaje mi sie, ze tak