kruper Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Pany czy w momencie kiedy fotel kierowcy zaczął się bujać/ma luzy da się to jakoś usztywnić ? Mogło się coś poluzować czy coś ? Stało sie to z dnia na dzień, w momencie ruszania lekko sie chybocze i strzyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Musialbys sam dokładnie sprawdzić gdzie pojawił się Tobie ten luz, czy to na prowadnicy szynie czy trochę wyżej w konstrukcji fotela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie, pilnie potrzebuje wału napędowego do B6 2,5TDI quattro manual o numerze - 8E0 521 101 E, długość 165 cm ! Ktos ma, ktos widzial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 A ja dzisiaj dostalem prezencik . Jihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ty widze same prezenty dostajesz:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Powiem ze zayebisty jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Powiem ze zayebisty jest No dziwisz się...tam ludzie mają kasę i mogą realizować swoje pasje a nie My biedaki:facepalm::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Powiem ze zayebisty jest No dziwisz się...tam ludzie mają kasę i mogą realizować swoje pasje a nie My biedaki:facepalm::grin: a juz tam biedaki my tez modzimy i to dobrze:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No wiesz na tyle co każdego stać to się modzi ale ile jeszcze pomysłów w głowie a kasy niet:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed: Ząbki za gęsto Ci sie wysialy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 stare felgi sprzedane zatem zastanawiam sie caly czas czy 9,5cala z et 35 wejdzie na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed: Ząbki za gęsto Ci sie wysialy ? Fanta 9` wchodzą a 9,5 nie testowałem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed: Ząbki za gęsto Ci sie wysialy ? Fanta 9` wchodzą a 9,5 nie testowałem:wink: tak wiem ze 9 wchodzi bo mierzylem ale kurcze te pół cala może być za dużo.. ale Panowie wiem, że jeździ za granicami naszego kraju b6 w Q która ma 4 x 9,5 cala et 40 i dystans 5mm z oponą 225/35 tylko ciekawe czy cos przerabial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 PANY... Zmiana języka na FISIE na ENG obowiązuje taka procedura ? [17 Instruments] Następnie : [10 Adaptation] wpisujemy wartość 04 (czyli kanał języka - proponuję zapisać wartość tak na wszelki wypadek) Wprowadzamy new value (nową wartość) z przedziału od 1 do 6, gdzie : 1 - język niemiecki 2 - język angielski 3 - język francuski 4 - język włoski 5 - język hiszpański 6 - język portugalski Następnie> test > save > done > go back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 W końcu pokazuje mi się normalna temperatura w silniku a nie wskazówka leżała sobie Marcin dziękował jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 W końcu pokazuje mi się normalna temperatura w silniku a nie wskazówka leżała sobie Marcin dziękował jeszcze raz Zmieniłeś termostat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 W końcu pokazuje mi się normalna temperatura w silniku a nie wskazówka leżała sobie Marcin dziękował jeszcze raz Zmieniłeś termostat? termostat i 2 raz czujnik temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ile ta przyjemność Cię wyszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi