domin79 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Domin ogarnales blad z tej wtyczki???Ps.Pusciles radyjko do mnie? własnie dzis ogarnolem rure:decayed: a radyjko w poniedzialek poleci:wink:
Bieniek Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Domin ogarnales blad z tej wtyczki???Ps.Pusciles radyjko do mnie? własnie dzis ogarnolem rure:decayed: a radyjko w poniedzialek poleci:wink: To podpowiedz,bo zbieram sie do mojego bledu:wink:
domin79 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Taka sytuacja http://img.tapatalk.com/d/14/03/01/6apabuqy.jpg ja tez smigam deperadoska wiec wasze zdrowie i pozdro dla Bartasa:wink: ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Domin ogarnales blad z tej wtyczki???Ps.Pusciles radyjko do mnie? własnie dzis ogarnolem rure:decayed: a radyjko w poniedzialek poleci:wink: To podpowiedz,bo zbieram sie do mojego bledu:wink: ja to zrobiłem tak : poniewaz ta wtyczka ma taki chaczyk i jak sie dobrze nie zapnie pierwszy raz to haczyk leci w piz.... i trzyma sie na sztuke i teraz dwie opcje , albo nowa kostka albo wywalasz ten ruszajacy sie bialy plasticzek i wsuwasz samą kostke a na wierzch dajesz kropelke kleju:wink:
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 dawaj:wink: Jaki czas? ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Umnie heineken dzisiaj grany:kox:
domin79 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Jaki czas? --\ srodkowoeuropejski:grin: a tak na powaznie dobrze by było jakbys przed 13 dojechal:decayed: a i byle nie o 8:grin:
oprych Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Panowie pomoże ktoś - na bank macie jakis magików którzy mają dojścia http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/potrzebny-schemat-podnosnikow-szyb-317406/ Domin może ty pomożesz?
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Jaki czas? --\ srodkowoeuropejski:grin: a tak na powaznie dobrze by było jakbys przed 13 dojechal:decayed: a i byle nie o 8:grin: Jak zwykle pasuje:kox: wezme Ci próbkę własnej roboty tym razem:naughty:
wladi Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Dzisiaj tylko Desperados ale jutro.....jak Gosia pozwoli mu pić.....
domin79 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Panowie pomoże ktoś - na bank macie jakis magików którzy mają dojścia http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/potrzebny-schemat-podnosnikow-szyb-317406/ Domin może ty pomożesz? http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-schematy-ukladow-elektrycznych-zlacza-wiazki-piny-dane-151516/ luknij tu:wink: adokładnie to szukasz schematu dla samych silniczków czy typowo jakos pod elektryke szyb cy cuś
oprych Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Już to czytałem a ale jakoś tego rozszyfrować po polsku nie daje rade
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Wladi Ty widze wszystkich na ten koniec Polski spraszasz i kazesz im pić ten wstrętny alkohol:decayed: Równy gość jestes:kox:
wladi Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Wladi Ty widze wszystkich na ten koniec Polski spraszasz i kazesz im pić ten wstrętny alkohol:decayed: Równy gość jestes:kox:Eeee ja nikogo nie spraszam poprostu jestem gościnny jak chcesz to wpadaj opierdolimy co nie co:naughty::decayed:
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Wladi Ty widze wszystkich na ten koniec Polski spraszasz i kazesz im pić ten wstrętny alkohol:decayed: Równy gość jestes:kox:Eeee ja nikogo nie spraszam poprostu jestem gościnny jak chcesz to wpadaj opierdolimy co nie co:naughty::decayed: Bądź w lato w Ostrowie to sie mordę umoczy:naughty: Tylko strach potem kobicie dac auto na glebie i 19'
chopin Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Wladi Ty widze wszystkich na ten koniec Polski spraszasz i kazesz im pić ten wstrętny alkohol:decayed: Równy gość jestes:kox:Eeee ja nikogo nie spraszam poprostu jestem gościnny jak chcesz to wpadaj opierdolimy co nie co:naughty::decayed: wladi miałeś być na mojej wigilii
wladi Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Wladi Ty widze wszystkich na ten koniec Polski spraszasz i kazesz im pić ten wstrętny alkohol:decayed: Równy gość jestes:kox:Eeee ja nikogo nie spraszam poprostu jestem gościnny jak chcesz to wpadaj opierdolimy co nie co:naughty::decayed: wladi miałeś być na mojej wigilii Ale że co bo nie kojarze:decayed:
lukjar7 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 zakladam kiere b7, kto podpowie w ktorej miejsca wlozyc piny od zasilania poduchy przy tym laczniku 4 pin ? ew poda nr to zadzwienie i wytlumaczy Tak jak bylo w starej kostce. Pin 1 i 2 kolejność dowolna ? zara ci foto pokaze:wink: ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/03/01/ame2esud.jpg Dzięki Domin podłączone wszystko już, fajna sprawa ta kiera b7
Rekomendowane odpowiedzi