rav85 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 chopy, prośba o podanie numeru części trójnika, aktualnie ucieka mi przez niego płyn chłodniczy
Wandej Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To się medik zdziwi z mojego pw:decayed: Za mało batalionu Wladi czytasz:decayed: Tak to byś wiedział że kaju mrogal i medik(między innymi:decayed:) robią małe psikusy:decayed: Mrogal to już chyba wszystkim na tym forum handlował
kaju Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To się medik zdziwi z mojego pw:decayed: Za mało batalionu Wladi czytasz:decayed: Tak to byś wiedział że kaju mrogal i medik(między innymi:decayed:) robią małe psikusy:decayed: Mrogal to już chyba wszystkim na tym forum handlował a pamiętasz motyw z weselem?
Gość Edyta Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 kaju ja tej orkiestry do tej pory sie nie doczekałam:polew:
kaju Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 kaju ja tej orkiestry do tej pory sie nie doczekałam:polew: motyw był konkretny, do dziś pamiętam ból brzucha ze śmiechu przez trzy dni
Christiano Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Kaju zaślepki śrub mocujących górne osłony silnika w B5 i B6 są takie same?
kaju Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Kaju zaślepki śrub mocujących górne osłony silnika w B5 i B6 są takie same? ni znaju
Christiano Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Kaju zaślepki śrub mocujących górne osłony silnika w B5 i B6 są takie same? ni znaju Ok, zapytam gdzieś indziej
Wandej Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To się medik zdziwi z mojego pw:decayed: Za mało batalionu Wladi czytasz:decayed: Tak to byś wiedział że kaju mrogal i medik(między innymi:decayed:) robią małe psikusy:decayed: Mrogal to już chyba wszystkim na tym forum handlował a pamiętasz motyw z weselem? :polew:Mrogal zawsze w niedziele niedostępny bo grał na weselu:polew:
kaju Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To się medik zdziwi z mojego pw:decayed: Za mało batalionu Wladi czytasz:decayed: Tak to byś wiedział że kaju mrogal i medik(między innymi:decayed:) robią małe psikusy:decayed: Mrogal to już chyba wszystkim na tym forum handlował a pamiętasz motyw z weselem? :polew:Mrogal zawsze w niedziele niedostępny bo grał na weselu:polew: wokalista
wladi Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To się medik zdziwi z mojego pw:decayed: Za mało batalionu Wladi czytasz:decayed: Tak to byś wiedział że kaju mrogal i medik(między innymi:decayed:) robią małe psikusy:decayed: Mrogal to już chyba wszystkim na tym forum handlował Mają rozmach skurwisiny:polew:
kaju Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To się medik zdziwi z mojego pw:decayed: Za mało batalionu Wladi czytasz:decayed: Tak to byś wiedział że kaju mrogal i medik(między innymi:decayed:) robią małe psikusy:decayed: Mrogal to już chyba wszystkim na tym forum handlował Mają rozmach skurwisiny:polew: a ile to roboty
JotAeN Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Powitac panocki długo mni eniebyło i pewnie nikt niebędzie mnie pamiętał ;p ale mam pytanko Potrzebuję sprężarki klimy na chodzie i w dobrych piniądzach bo w mojej coś padło i zaden macher na mojej wsi (małe miasteczko) tego niezrobi a auto potrzebuję na codzień Jak sprawdzić jaka sprężarka klimy jest potrzebna bo wiem ze do AWX było ich parę Prosił bym o pomoc na PW albo tu Pozdrawiam
medik Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To teraz d*pa nie jaja wyszły bo szwagier na poważnie wózkami handluje.
wladi Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To teraz d*pa nie jaja wyszły bo szwagier na poważnie wózkami handluje. To weź podpytaj czy może taki sterownik co Ci pisałem załatwić
kaju Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To teraz d*pa nie jaja wyszły bo szwagier na poważnie wózkami handluje. chyba szpitalnymi
medik Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Z mrogala weselami to jaja były dobre. Ale przec**j nieźle się odciął i dał mój namiar temu cabanowi, że Parkerami handluję.
kaju Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Z mrogala weselami to jaja były dobre. Ale przec**j nieźle się odciął i dał mój namiar temu cabanowi, że Parkerami handluję. toć z tymi parkerami to moja robota była
Rekomendowane odpowiedzi