kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No tez racja, jezeli ma cos na prawde dobrego to ok Btw. Taka sytuacja. Wyslalem do goscia w zeszlym tygodniu raczke recznego. 40zl na konto mi przelal. Wyslalme z malym poslizgem bo cos tam mi wylecialo ale paczka poszla. Nie pamietam czy priorytet czy ekonomiczna. Poszla w zeszlym tygodniu do dzis NIBY gosc nie dostal paczki. Sapy ma na pw ze kase mam mu oddac iyd ale z kat ja mam pewnosc miec ze on jej nie dostal jak ja wyslalem? Po za tym bym go nie zrobil w bambuko o 4 dychy Co zrobic? Oddac mu kase? Lolka mu zrobić
Wandej Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Ciekawe co pił? Tez chce. ;-) 4x kasztelan + 2x leszek zimny:banan:
jozek726 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Poszło ekonomicznym i nie doszło jeszcze, gość już donosy na mnie pisał mówiłem bałwanowi że jak do końca następnego tygodnia nie dojdzie to mu oddam kasę i nauczę się na błędach i będę wysyłał inaczej, drożej bo chcesz iść na rękę a dostajesz po gaciach
kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Poszło ekonomicznym i nie doszło jeszcze, gość już donosy na mnie pisał mówiłem bałwanowi że jak do końca następnego tygodnia nie dojdzie to mu oddam kasę i nauczę się na błędach i będę wysyłał inaczej, drożej bo chcesz iść na rękę a dostajesz po gaciach nawet ekonomicznym, ale POLECONYM wysyłaj. Oszukisto!
KANAL Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Listem ekonomicznym? Czy paczka ekonomiczna? Jesli listem to nic nie sprawdzisz i naucz sie na bledach - lepiej dorzucic 3zl i wyslac listem poleconym ekonomicznym lub priorytetem... zawsze sprawdzisz czy list zostal odebrany. Jesli wyslecz paczke a nie list dodatkowo sprawdzisz w ktorym miejscu jest paczka. Wysylam duzo paczek i mam bardzo dobre zdanie o poczcie - nie zdarzylo mi sie od 4 lat zeby jakas paczka czy list polecony nie dotarl.
jozek726 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Jo od dziś będę tak robił , tylko zawsze wysyłałem tylko priorytety czy ekonomiczną i zero problemów:decayed: wszędzie oszukiści, trzeba uważać
Artuditu Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No tez racja, jezeli ma cos na prawde dobrego to ok Btw. Taka sytuacja. Wyslalem do goscia w zeszlym tygodniu raczke recznego. 40zl na konto mi przelal. Wyslalme z malym poslizgem bo cos tam mi wylecialo ale paczka poszla. Nie pamietam czy priorytet czy ekonomiczna. Poszla w zeszlym tygodniu do dzis NIBY gosc nie dostal paczki. Sapy ma na pw ze kase mam mu oddac iyd ale z kat ja mam pewnosc miec ze on jej nie dostal jak ja wyslalem? Po za tym bym go nie zrobil w bambuko o 4 dychy Co zrobic? Oddac mu kase? Poczta Polska ostatnio kiepsciutko działa bo mieli wielka reorganizacje .ja czekałem na paczke ostatnio prawie 2 tygodnie,paczka lezała sobie w głownej sortowni (9 dni) a w statusie-przygotowana do doręczenia.Pojechałem i odebrałem osobiscie bo pewnie jeszcze by lezała.ZENADA! Trzeba cierpliwie czekac i sparwdzic co się dzieje z paczką.
kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Listem ekonomicznym? Czy paczka ekonomiczna? Jesli listem to nic nie sprawdzisz i naucz sie na bledach - lepiej dorzucic 3zl i wyslac listem poleconym ekonomicznym lub priorytetem... zawsze sprawdzisz czy list zostal odebrany. Jesli wyslecz paczke a nie list dodatkowo sprawdzisz w ktorym miejscu jest paczka. Wysylam duzo paczek i mam bardzo dobre zdanie o poczcie - nie zdarzylo mi sie od 4 lat zeby jakas paczka czy list polecony nie dotarl. Dokładnie, ja też na pocztę nie narzekam, ostatnio nawet śliczna pani w okienku jak przy niej wkładałem ambiente do kopert (nie miałem akurat w domu, musiałem kupić), grzecznie zapytała czy mam świadomość, że listem poleconym czy to ekonomicznym, czy też priorytetowym można wysyłać jedynie dokumenty? Z uśmiechem na twarzy odpowiedziałem WIEM PSZE PANIU i zakleiłem koperty z diodami jozek, ekonomiczny jest git, ale bierz polecony, bo jest potwierdzenie zawsze.
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Kurfa browary i fajki to nie jest najlepsze połączenie:facepalm:
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Dlatego ja nie pale Ja tylko jak pije:kwasny: Muszę z tym skończyc bo kiedyś mnie zadusi ten kac:facepalm:
deal Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 5 dni czekania na weekend a w weekend deszcz nawet auta nie umje . chyba czas otworzyc browara
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 5 dni czekania na weekend a w weekend deszcz nawet auta nie umje . chyba czas otworzyc browara Deszcze?? U mnie praży koło 30 stopni:kox:
Rekomendowane odpowiedzi