jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 już sprzedany, ale mam jeszcze zimówki jak by ktoś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czyli jednak w trzony a zimowki to se trzymaj, spozniles sie z sezonem o jakies 8 miechow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 już coraz bliżej zimy niż dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 W czwartek 7:00 akcja serwisowa mojej niuni, wymiana rozrzadu i drazkow kier...a pozniej to juz sam wymienie reszte filtrow i olej i nie straszne beda wysokie obroty w weekend jak bedzie pogoda i piwo to tyl zrobie w elektryke + przyciski w chromie z B8. I jeszcze zmiana hebli 320/288, checi na pipcenie z tym przybywaj, amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No no no na bogato hehe Ja za 2 tyg będę rezał. Ma ktoś namiar na taniego BNSa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Bogato to mialo byc, odpuscilem mod na foto/clh i wszystkie graty do tego puscilem. Majac instalacje low nie chcialem az tak bujac sie z kabelkologia, tego typu wyzwanie to dla domina haha ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- Tez mysle csy nie zmienic Concert III na tskiego bns'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Widziałem graty, sam się zastanawiałem nad kupnem kilku części ale odpuściłem bo muszę naprawić motocykl i troszkę plany się zmieniły. A BNS'a wrzucić chcę bo mam już wszystkie graty a na RNS'a w obecnej sytuacji mnie nie stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Za mna przemawia w BNS wyglad i sposob wyswietlanych tresci, no i obsluga z kiery z B7 pewnie lepsza tego cacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Audi A4 26900.00 PLN. Prudnik - otoMoto.pl takie kierownice nie wychodziły oryginał w B6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Audi A4 26900.00 PLN. Prudnik - otoMoto.pltakie kierownice nie wychodziły oryginał w B6 ? Toc to zaslepka z aczy albo z tt:doh: Dostałeś paczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Audi A4 26900.00 PLN. Prudnik - otoMoto.pltakie kierownice nie wychodziły oryginał w B6 ? Toc to zaslepka z aczy albo z tt:doh: Dostałeś paczke? jo jo jo bo dziś jadę na wymianę i się bałem że nie będzie a już wczoraj umówiony byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Audi A4 26900.00 PLN. Prudnik - otoMoto.pltakie kierownice nie wychodziły oryginał w B6 ? Toc to zaslepka z aczy albo z tt:doh: Dostałeś paczke? jo jo jo bo dziś jadę na wymianę i się bałem że nie będzie a już wczoraj umówiony byłem Nie no aż taki oszukista jak Ty nie jestem cobyś 2 dni na paczke czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Audi A4 26900.00 PLN. Prudnik - otoMoto.pltakie kierownice nie wychodziły oryginał w B6 ? Toc to zaslepka z aczy albo z tt:doh: Dostałeś paczke? jo jo jo bo dziś jadę na wymianę i się bałem że nie będzie a już wczoraj umówiony byłem Nie no aż taki oszukista jak Ty nie jestem cobyś 2 dni na paczke czekał wiesz z kurierami to różnie bywa ale ta chłodnica fajnie zapakowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ja tylko streczem obyebałem i trochę tasmą. ogólnie chłodnice są zawsze konkretnie w pudełkach spakowane:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ja praktycznie nie kupuje takiego towaru więc wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fanta na jednostce będę spał ale jade jako reprezenracja wojska na mecz pokazowy z Gortatem gdzie tam jest jakaś duża hala gdzie odbywają się imprezy? tak jest taka nowa Arena MG13 MG13 // Mecz Gwiazd on Vimeo zeszły rok W tym roku ja będę tam biegał po boisku:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fanta na jednostce będę spał ale jade jako reprezenracja wojska na mecz pokazowy z Gortatem gdzie tam jest jakaś duża hala gdzie odbywają się imprezy? tak jest taka nowa Arena MG13 MG13 // Mecz Gwiazd on Vimeo zeszły rok W tym roku ja będę tam biegał po boisku:naughty: wladi a Ty w kosza umiesz grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fanta na jednostce będę spał ale jade jako reprezenracja wojska na mecz pokazowy z Gortatem gdzie tam jest jakaś duża hala gdzie odbywają się imprezy? tak jest taka nowa Arena MG13 MG13 // Mecz Gwiazd on Vimeo zeszły rok W tym roku ja będę tam biegał po boisku:naughty: wladi a Ty w kosza umiesz grać? Nie, dlatego mówię że będę biegał tylko po boisku:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fanta na jednostce będę spał ale jade jako reprezenracja wojska na mecz pokazowy z Gortatem gdzie tam jest jakaś duża hala gdzie odbywają się imprezy? tak jest taka nowa Arena MG13 MG13 // Mecz Gwiazd on Vimeo zeszły rok W tym roku ja będę tam biegał po boisku:naughty: wladi a Ty w kosza umiesz grać? Nie, dlatego mówię że będę biegał tylko po boisku:polew::polew: ja bym tego nawet bieganiem nie nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przyjedź na OEM-a to Ci pokażę jak się biega:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi