kajzera Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zaczłeś robić wiązke dla mnie hihihi ??? :) ładna kabelkomania :)
miszka Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Warsztat od samego rana http://s10.postimg.org/dqry2tghh/image.jpg :kox:
miszka Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ale sie nayebałem wczoraj:facepalm: powiem ci panie że coś ci się to bardzo często zdarza :decayed:
Wandej Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ale sie nayebałem wczoraj:facepalm: powiem ci panie że coś ci się to bardzo często zdarza :decayed: Trenuje przed OEM`em:decayed:A tak na prawdę kumpel przyjechał żeby mu cewke w volvo zmienić... No i zmienialiśmy do 1 w nocy:decayed: ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ----------
miszka Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ale sie nayebałem wczoraj:facepalm: powiem ci panie że coś ci się to bardzo często zdarza :decayed: Trenuje przed OEM`em:decayed:A tak na prawdę kumpel przyjechał żeby mu cewke w volvo zmienić... No i zmienialiśmy do 1 w nocy:decayed: ja ostatnio pomagałem kumplowi wymieniać filtry powietrza , oleju i paliwa w A3 1.9tdi , przyjechał o 11 przed południem a skończyliśmy dopiero na drugi dzień po południu
Wandej Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ale sie nayebałem wczoraj:facepalm: powiem ci panie że coś ci się to bardzo często zdarza :decayed: Trenuje przed OEM`em:decayed:A tak na prawdę kumpel przyjechał żeby mu cewke w volvo zmienić... No i zmienialiśmy do 1 w nocy:decayed: ja ostatnio pomagałem kumplowi wymieniać filtry powietrza , oleju i paliwa w A3 1.9tdi , przyjechał o 11 przed południem a skończyliśmy dopiero na drugi dzień po południu Czym bym się ostatnio nie zajął to kończy się piciem:decayed:
andr3i Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ja pierd... jakie ciapate to glupie ludziska :wallbash: mowie i tlumacze typowi ba nawet zdjecie mu wyslalem jak sciagnac galke biegow z drazka.... oto efekty jego pracy:facepalm: podstepnice tez prawie zaczepy uje... w piz....... :facepalm: klamek tez nie za bardzo umial wyciagnac bo ulamal lekko jeden zaczep z tylu:facepalm: ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- to juz druga galka ktora mam z rs4 i poki co narazie jezdze z ta s-line:grin: ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- na dodatke spakowane wszytsko w jedna reklamowke i wrzucone w karton 3 razy za duzy jak potrzeba :facepalm::facepalm::facepalm: kur........
kajzera Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ja pierd... jakie ciapate to glupie ludziska :wallbash: Zapomniałeś dodać ze jeszcze leniwe
kajzera Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 http://38.media.tumblr.com/f12a611d3f326d037d70d38792dfd3a9/tumblr_n71lnog97M1qb139no1_500.jpg
wladi Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pany ogarnie mi ktoś numery dwóch rur? Jedna krótka od turbo do coolera po lewej i z drugiej strony ta dłuższą będę wdzięczny memory five wladi i wszystko jasne :-)
serfin Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 No Hammerek lecisz z tematem, brakowało tu tych fajnych obrazków, tak to mialem kazdego dnia w robocie przy kawie z rana usmiech na gebie jak obejrzałem tego typu ciekawą wrzutę a Twój zestaw rozrządu zapierdziela w mojej Adi jeba..tki, że uj, w koncu mogę trochę pocisnąć z miejsca i nie obawiać się, że cos mie w tym rozrządzie jeb..nie
Bielun22 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pany ogarnie mi ktoś numery dwóch rur? Jedna krótka od turbo do coolera po lewej i z drugiej strony ta dłuższą będę wdzięczny memory five wladi i wszystko jasne :-) ło tu rure Ci loto? RURA WĄŻ TURBO INTERCOOLER/A AUDI A4 B6 A6 1.9TDI (4281833136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ---------- Pany ile kosztują mapy do rnse....?
Wandej Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pany ogarnie mi ktoś numery dwóch rur? Jedna krótka od turbo do coolera po lewej i z drugiej strony ta dłuższą będę wdzięczny memory five wladi i wszystko jasne :-) ło tu rure Ci loto? RURA WĄŻ TURBO INTERCOOLER/A AUDI A4 B6 A6 1.9TDI (4281833136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ---------- Pany ile kosztują mapy do rnse....? Pisz do pana post nad Twoim, Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 nie ma ktoś na sell zderzaka tylnego b6 sline sedan?
Rekomendowane odpowiedzi