Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

zapodawaj odrazu LEDZIAKA :)

Z wielką chęcią ale i tak już budżet będzie nagięty :wink:

Opublikowano

z rns-e bedziesz panie w uj zadowolony:wink:

Opublikowano

Eee tam zalezy kto ile siedzi w aucie ;P ja mam krotkie 5-10minutowe "podroze" do pracy i z powrotem i mi wystarczy zmieniarka + Concert III z obsluga CDmp3. Natomiast skusilbym sie na stacje multimedialna z obsluga plikow FLAC tj bezstratnym formatem muzycznym ;D

Opublikowano

Mam nadzieję. :wink:

---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ----------

No ja dużo jeżdżę więc przyda się dobre radyjko żeby muzyczki dużo wrzucić. Bo na trasie PL-NL to płyty ze zmieniarki przesłuc**ję po kilka razy he

Opublikowano
Eee tam zalezy kto ile siedzi w aucie ;P ja mam krotkie 5-10minutowe "podroze" do pracy i z powrotem i mi wystarczy zmieniarka + Concert III z obsluga CDmp3. Natomiast skusilbym sie na stacje multimedialna z obsluga plikow FLAC tj bezstratnym formatem muzycznym ;D

ale nigdy nie wiesz kiedy wypadnie jakas dluzdza wycieczka i jednak navi to navi przyda sie bo te mocowane na szybie to nie to samo:wink:

Opublikowano

Właśnie jak to wygląda? muzyczka normalnie gra i na wyświetlaczu można oglądać navi czy nie?

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

Dobra spadam na małą wycieczkę połazić. 889 mnpm Rozgrzewka przed Zakopanym :wink:

Opublikowano
Właśnie jak to wygląda? muzyczka normalnie gra i na wyświetlaczu można oglądać navi czy nie?

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

Dobra spadam na małą wycieczkę połazić. 889 mnpm Rozgrzewka przed Zakopanym :wink:

Tak to wygląda :):)

Opublikowano

Mozna tez podlaczyc kabel AUX do radyjka a do tego mp4 z 64gb pamieci i sluchac muzy :P moja sister tez zjezdza za miesiac na urlop z NL ;)

Opublikowano

A ja robie protest i montuje 1 din-ego Kenwooda nie byle jakiego ;) ;) zagraca mi szafe już od kilku miesiecy :) :)

Opublikowano

navi i mp3 nawet na fisie odpalisz. nie musisz wcale patrzeć na ekran navi

Opublikowano

ni mam kolorowego licznika wiec jak juz tam pacze to tylko by sprawdzic spalanie i ile jeszcze przejade na zbiorniku :P

Opublikowano
ni mam kolorowego licznika wiec jak juz tam pacze to tylko by sprawdzic spalanie i ile jeszcze przejade na zbiorniku :P

Nie musisz mieć:wink: Fajnie jest wszystko zoobrazowsne na fisie. Chociaż w mieście raczej trza patrzeć na ekran:wink:

Kaju jak wątroba?:whistling:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

powiem tak dla mnie nic nie przebije Automapy, przy kazdej aktualizacji, nastepnego dnia ląduje to u mnie w smartfonie czy navi zewnetrznej i nie musze martwic sie, ze soft w urzadzeniach nie przyjmie mi nowej wersji map :) czekam na wiązkę BOSE od kolegi z forum i w najbliższy weekend zabieram się za montaż, brakowało mi jednak mocy w głosnikach przednich drzwi, zwłaszcza przy większym podbiciu basu pierdziały bo wzmak z radia nie wyrabiał :D

Opublikowano

Daniel wystarczy w rns-e świeża plyta co roku i na pewno nie zbladzisz:ko: Po za tym nic nie wisi nie spada nie brudzi szyby ani nie musisz tego ladowac. Jak navi ma coś do powiedzenia to przycisza się muzyka:kox:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Piotrek :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

poranek zapowiada sie ciekawie :dancing:

iyZyYcA.jpg

Opublikowano

siesta :decayed:

tumblr_n7ev0hGHIe1sr8zk0o1_1280.jpg