Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wandej faktycznie jesteś starszy ode mnie w uj :grin: O Marcinie nie wspomnę bo się tylko mądruje :decayed:

Ty masz pewnie z 19 bo boisz się w profilu nawet napisać bo kolegów stracisz:przebiegly:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wandej faktycznie jesteś starszy ode mnie w uj :grin: O Marcinie nie wspomnę bo się tylko mądruje :decayed:

Ty masz pewnie z 19 bo boisz się w profilu nawet napisać bo kolegów stracisz:przebiegly:

17 mam :whistling: a czuje się na 15 :grin:

Opublikowano

17 mam :whistling: a czuje się na 15 :grin:

:polew: Blisko byłem:decayed:

Opublikowano

kolejne 150 zl w aso za pare plastikow :facepalm:

Opublikowano

:hi:

Pany macie jakiś spodób na ruszające sie oparcie przedniego fotela . Są luzy do przodu i do tyłu w oparciu kierowcy , da radę to jakoś zniwelować ?

Opublikowano

No to piwko jest, szamka jest mozna usiasc i paczec bo zapowiada sie dobry meczyk, anglicy pewnie przed tv beda palce obgryzac dopingujac Wlochow ;)

Opublikowano

Ewentualnie kupic fotel pasazera z angielskiego autka i dosztukowac sobie wymieniajac szkielet

---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ----------

Wlasnie zaczyna sie pileczka zaraz pojdzie w ruch na dwojce

Opublikowano

Ogladamy, ogladamy :)

Opublikowano
Ewentualnie kupic fotel pasazera z angielskiego autka i dosztukowac sobie wymieniajac szkielet

Panie raczej ciężko kupić szkielet z rekarosów :wink:

No to już angole sie mogą pakować :decayed:

Opublikowano

ma ktoś na handelek wężyk podciśnienia idący od zaworu do EGRa? czy dostane takie węże z metra w sklepie motoryzacyjnym? zrobiła mi się dziura w tym wężu i auto w ogole mocy nie ma... jak zaślepie to jedzie jak głupie :kox:

Opublikowano
ma ktoś na handelek wężyk podciśnienia idący od zaworu do EGRa? czy dostane takie węże z metra w sklepie motoryzacyjnym? zrobiła mi się dziura w tym wężu i auto w ogole mocy nie ma... jak zaślepie to jedzie jak głupie :kox:

kupisz na metry w motoryzacyjnym

Opublikowano

no właśnie widzę że nawet na allegro są odpowiednie za grosze :)

Opublikowano

Costa Rica 4 mln obywateli i robia rozpiedowe europejskie zespoly padaja, My mamy ponad 40mln obywateli i mamy...guana nietoperza ;)

Opublikowano

I dobrze, niech gwiazdorzy idą już na emeryturę:decayed:

Opublikowano
Costa Rica 4 mln obywateli i robia rozpiedowe europejskie zespoly padaja, My mamy ponad 40mln obywateli i mamy...guana nietoperza ;)

Nie ma co tego ukrywać Polska reprezentacja gówno gra , zero kondycji i serca do gry , a po za tym brak funduszy bo kasa jaka by mogła iść na szkolenie młodych przyszłych piłkarzy idzie na co innego .

I tyle w temacie :hi:

Opublikowano

No tak idzie kasa na stare dziady z PZPN co pierdza w stolki i zapelniaja sobie kieszenie

Opublikowano

Dokładnie i dopóki te dziady tam siedzą nic sie nie zmieni

Opublikowano

tych dzadow to mamy pelno w Polsce czy w rzadzie czy w pzpn:facepalm: