Kshyhu87 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Polecicie Panowie jakieś sprawdzone dywaniki welurowe do b6? Wnętrze mam swing. Oczywiście mowa o zamiennikach :-)
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Polecicie Panowie jakieś sprawdzone dywaniki welurowe do b6? Wnętrze mam swing. Oczywiście mowa o zamiennikach :-) Jak już to tylko te Sklep - Dywaniki Samochodowe sklep internetowy PFI Knurow Szpitalna 8
Wandej Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Hammer tez tak myslalem z tymi nadkolami, materialowe dawali do diesla? Czy wszystkich o duzych pojemnosciach? W B7 były tylko materiałowe, a tłumią szum z kół i odbijające się kamienie a nie ryk silnika Ryk 2.0tdi:polew: Tos doj**al:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 bardzo możliwe ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- 2:2 Danielu mozesz mi powiedziec jaka dlugosc ma wiazka Bose?
Kshyhu87 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Polecicie Panowie jakieś sprawdzone dywaniki welurowe do b6? Wnętrze mam swing. Oczywiście mowa o zamiennikach :-) Jak już to tylko te Sklep - Dywaniki Samochodowe sklep internetowy PFI Knurow Szpitalna 8 Dzięki :-) zamówione :-)
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Hammer tez tak myslalem z tymi nadkolami, materialowe dawali do diesla? Czy wszystkich o duzych pojemnosciach? W B7 były tylko materiałowe, a tłumią szum z kół i odbijające się kamienie a nie ryk silnika Ryk 2.0tdi:polew: Tos doj**al:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie pisałem tu o 2.0tdi, zresztą gdybym miał takie smarowanie cały czas na nowym oleju jak w ALT, to ludzie myśleliby że jeżdżę hybrydą bo tak cicho chodzi
andr3i Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Hammer tez tak myslalem z tymi nadkolami, materialowe dawali do diesla? Czy wszystkich o duzych pojemnosciach? W B7 były tylko materiałowe, a tłumią szum z kół i odbijające się kamienie a nie ryk silnika Ryk 2.0tdi:polew: Tos doj**al:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie pisałem tu o 2.0tdi, zresztą gdybym miał takie smarowanie cały czas na nowym oleju jak w ALT, to ludzie myśleliby że jeżdżę hybrydą bo tak cicho chodzi :grin:
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Hammer tez tak myslalem z tymi nadkolami, materialowe dawali do diesla? Czy wszystkich o duzych pojemnosciach? W B7 były tylko materiałowe, a tłumią szum z kół i odbijające się kamienie a nie ryk silnika Ryk 2.0tdi:polew: Tos doj**al:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie pisałem tu o 2.0tdi, zresztą gdybym miał takie smarowanie cały czas na nowym oleju jak w ALT, to ludzie myśleliby że jeżdżę hybrydą bo tak cicho chodzi muszę ten motyw zacząć stosować w dwa i pół. upuszczać jej codziennie litra i wlewać świeżego, jak Wandej każdego ranka. Może wałki będą nieśmiertelne
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Hammer tez tak myslalem z tymi nadkolami, materialowe dawali do diesla? Czy wszystkich o duzych pojemnosciach? W B7 były tylko materiałowe, a tłumią szum z kół i odbijające się kamienie a nie ryk silnika Ryk 2.0tdi:polew: Tos doj**al:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie pisałem tu o 2.0tdi, zresztą gdybym miał takie smarowanie cały czas na nowym oleju jak w ALT, to ludzie myśleliby że jeżdżę hybrydą bo tak cicho chodzi muszę ten motyw zacząć stosować w dwa i pół. upuszczać jej codziennie litra i wlewać świeżego, jak Wandej każdego ranka. Może wałki będą nieśmiertelne ....Co mówisz kaju??? Kurde ale głośno chodzi Ci góra silnika Co mówisz Hammer??....
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 ....Co mówisz kaju??? Kurde ale głośno chodzi Ci góra silnika Co mówisz Hammer??.... nic nie słyszę bo głośno mi chodzi góra silnika!
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 jaki ma numer osłonka do tego lustra ?
serfin Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 No chłopaki już rozłożyłem w garażu na podłodze wiązkę Bose i wiązke pod elektryke szyb tył i wzrokowo ogarnąłem co gdzie przełożyć aby wyszło cacy, także chyba już od jutra zajme się po robocie wnetrzem furki. Aaaa no i wpadnie niespodziewany mod, jutro wyjadą do mnie ori zawiasy RS4 B7 do automatycznie podnoszonej klapy
dudas307 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 http://i.imgur.com/h3wsod3.jpgjaki ma numer osłonka do tego lustra ? 8e0 857 593 kolor odczytaj sobie z lusterka. Jak to lustro z A3, to nie będzie się zgadzał kolor z A4
Rekomendowane odpowiedzi