Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Poszło Cycuchu :wink:

Dawno mnie tu nie było.

Chyba płaszcz dałeś do prania :grin:

Opublikowano

dobra Panowie kolejny browarek do łapki i jedziemy z kolejnymi meczykami :banan::drunk::dance::evil2::yeee::yeah:

Opublikowano
dobra Panowie kolejny browarek do łapki i jedziemy z kolejnymi meczykami :banan:

no to tak jak ja ale ja juz sie spiacy robie bo ile te mistrzostwa moga trwac :decayed:

Opublikowano
dobra Panowie kolejny browarek do łapki i jedziemy z kolejnymi meczykami :banan:

no to tak jak ja ale ja juz sie spiacy robie bo ile te mistrzostwa moga trwac :decayed:

Artur do ostatniego Upadłego :grin:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

kuźwa jest problem to mój last bro, a w lodowce został tylko szampan i likier no to lipton :facepalm:

Opublikowano
miszka wszystkiego najlepszego :buziak::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:

:hi:

Dzisiaj 30 strzeliło , to teraz już z górki :decayed:

Opublikowano

a Ty jeszcze przyciski w klawiaturze widzisz ???:slina:

Opublikowano
MIszka rozowa pytko najlepszego, 100 lat :drunk::drinks:

http://i.imgur.com/gKQHUoE.jpg

Dzięki :hi:

Byłem dzisiaj w polskim konsulacie w Manchester , babka zobaczyła z paszporcie datę urodzenia , powiedziała przez mikrofon ze pan przy 5 okienku ma urodziny i poleciało 100lat , 100lat ..., szkoda że nie nagrywałem :decayed:

Opublikowano

Artur do ostatniego Upadłego :grin:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

kuźwa jest problem to mój last bro, a w lodowce został tylko szampan i likier no to lipton :facepalm:

ja juz bylem w monopolu :decayed:

Opublikowano
a Ty jeszcze przyciski w klawiaturze widzisz ???:slina:

Dzisiaj tylko pare browarków , ale Biba na jutro sie szykuje :kox:

Opublikowano
MIszka rozowa pytko najlepszego, 100 lat :drunk::drinks:

http://i.imgur.com/gKQHUoE.jpg

Dzięki :hi:

Byłem dzisiaj w polskim konsulacie w Manchester , babka zobaczyła z paszporcie datę urodzenia , powiedziała przez mikrofon ze pan przy 5 okienku ma urodziny i poleciało 100lat , 100lat ..., szkoda że nie nagrywałem :decayed:

to widać Manchester lepszy od Londynu. Jak ja byłem w swoje urodziny w konsulacie, to nie dość, że sucz z okienka robiła wszystko, aby się dopier**lić, nic jej nie pasowało (z mordą na małego dzieciaka wyskoczyła), to jeszcze mandat za parkowanie dostałem, że o 4 min spóźniłem się z powrotem ( tam kutasy muszą wszystko na kamerach mieć i współgrane z płatnościami, bo jak trzeba to przez 45min ich szukałem, a jak do mandatu to w 4 min się znajdą) ....

Opublikowano

Miszka :drinks:

!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Miszka na zdrooowijjje ;)

Opublikowano

Dzięki chłopaki :wink:

Opublikowano

Miszka stoweczka!!!:drunk::drunk::drunk::drunk:

Opublikowano

stówa mikaszi !

Opublikowano

Nie musisz dziękować ;) ;) ,ale kurka fa !!!!!!!! mogłeś sie postarac o lepszą scenerie :P :p , chyba ze u was w Stavanger tylko takie są .. :P