Gość cwiara Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 A nie ma w dziale elektrycznym rozpiski schematy piny?
andr3i Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 w uj dobre ale teledysk ryje banie konkretnie :grin:
serfin Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 w uj dobre ale teledysk ryje banie konkretnie :grin: A gdzie wy byliscie jak ja wrzucalem ten teledysk[emoji12] pod koniec maja w tym watku?
tomcrack27 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 ty tez:decayed: Papuga:decayed: jestem starszy wiec musisz sie pierwszy uklonic do miecza:decayed:
Wandej Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 ty tez:decayed: Papuga:decayed: jestem starszy wiec musisz sie pierwszy uklonic do miecza:decayed: Z czym do ludu imoptencie:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 jeszcze bys sie zdziwil:grin: No za pewne, w tym wieku jeszcze powinien dygac:polew: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 c**j z wandejem, wladi to już jest w takim wieku że kuśka staje szybciej niż serce
serfin Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie ma czlowiek kiedy napic sie, w pon zlazl z nocki by dzis znow ją miec, dobrze że przerwa mundialowa fo nie wiele strace
Rekomendowane odpowiedzi