Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie jak wywale kata i srodkowy to ma to jakis negatywny wplyw na prace silnika

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie rezałem dzisiaj ledowe podświetlenie wnętrza. Robił ktoś z was to może u siebie? Mam taki problem że jak otworzę drzwi to pierw ledy mrugną a dopiero później sie ładnie powoli oświecają? Trochę lipnie wygląda takie mrugnięcie kwasny

Bo b6 juz nie lubi ledów :naughty:

panowie jak wywale kata i srodkowy to ma to jakis negatywny wplyw na prace silnika

padnie Ci turbo i bedzie połykał 1l oleju na 100 km

Opublikowano
Panowie rezałem dzisiaj ledowe podświetlenie wnętrza. Robił ktoś z was to może u siebie? Mam taki problem że jak otworzę drzwi to pierw ledy mrugną a dopiero później sie ładnie powoli oświecają? Trochę lipnie wygląda takie mrugnięcie kwasny

Bo b6 juz nie lubi ledów :naughty:

padnie Ci turbo i bedzie połykał 1l oleju na 100 km

Benzyny tez sie to tyczy czy sobie zartujesz :cool1:

Opublikowano

Kurfa czy nikt na tym forum nie ma 19` RS6 C5 na zbyciu?? :decayed: Wertuje allegro i jest to samo :thumbdown: Jakis deficyt :disgust:

Opublikowano
Benzyny tez sie to tyczy czy sobie zartujesz cool1

a jak myslisz? :decayed:

Opublikowano

Kurfa czy nikt na tym forum nie ma 19` RS6 C5 na zbyciu?? :decayed: Wertuje allegro i jest to samo :thumbdown: Jakis deficyt :disgust:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

jak się w końcu na sprzedaż parcha to może Ci odsprzedam :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

fernlicht czy cos to ktora zarowka?? :cool1:

Opublikowano

H7 :gwizdanie: długie :cool1:

Opublikowano

H7 :gwizdanie: długie :cool1:

dzieki :good: Zle podpialem :decayed:
Opublikowano

na sprzedaż mam zegary do b6 z kolorowym fisem 380zł [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 11:39_________________________________________________P27648100.jpg

Opublikowano

na sprzedaż mam zegary do b6 z kolorowym fisem 380zł [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 11:39_________________________________________________P27648100.jpg

tyrknij do mnie
Opublikowano

Panowie zmieniał ktoś podświetlenie wnętrza na Led w b6? Działa wtedy tez ten ściemniacz oryginalny że światło sie powoli włącza?

Ja rezałem, ale efekt jest taki se: kiepskie światło niezależnie od typu leda: niby jasno a uja widać, po otwarciu bagażnika ledy delikatnie się rozświecały, jeśli po dłuższym otwarciu drzwi same zgasły nie dało się ich uruchomić manualnie. Trzeba było zamknąć i otworzyć drzwi.

Wywaliłem i wróciłem do normalnych żarówek.

Opublikowano

Pany czy pompa vacum 038145209A podejdzie do AWX? kto tam ma Etke mogłby mi sprawdzic