Poker Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Macie jakiś pomysł na otwarcie maski w B6? spust pod kierownicą jest luźny (lata) a maska w górę nic nie odskakuje - grill próbowałem / gdzieś z dołu , ale nic:facepalm:
POWER-KRIS Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Wyciągnij gril i płaskim kluczem odkrec zaczep od maski 3 śruby.
tomcrack27 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 pochwa jest zawsze mile widziana:decayed:
Wandej Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 A ten czujnik mordo masz?Kurfa na allegro nawet ciężko coś w sensownej cenie znaleźć
kaju Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Macie jakiś pomysł na otwarcie maski w B6? spust pod kierownicą jest luźny (lata) a maska w górę nic nie odskakuje - grill próbowałem / gdzieś z dołu , ale nic:facepalm: grila wyszarpujesz z auta i odkręcasz cały zamek bodajże płaską 13 trzy śruby. maska idzie w góre.
Wandej Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Macie jakiś pomysł na otwarcie maski w B6? spust pod kierownicą jest luźny (lata) a maska w górę nic nie odskakuje - grill próbowałem / gdzieś z dołu , ale nic:facepalm: grila wyszarpujesz z auta i odkręcasz cały zamek bodajże płaską 13 trzy śruby. maska idzie w góre. Jak sprawa?
jozek726 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Macie jakiś pomysł na otwarcie maski w B6? spust pod kierownicą jest luźny (lata) a maska w górę nic nie odskakuje - grill próbowałem / gdzieś z dołu , ale nic:facepalm: grila wyszarpujesz z auta i odkręcasz cały zamek bodajże płaską 13 trzy śruby. maska idzie w góre. Dokładnie, też tak robiłem i nic się nie połamało wystarczyło 3 śruby odkręcić i maska poszła do góry, wpiąłem linkę i chodziło jak trzeba
Patryś Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Kierwa wczoraj laptop mi z reki wypadl i matryca pekla musze sie teraz jakims osranym tabletem poslugiwac. dobrze ze mam klawiature z myszka bezprzewodowa to lepiej sie poslugiowac hehehe
kaju Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Macie jakiś pomysł na otwarcie maski w B6? spust pod kierownicą jest luźny (lata) a maska w górę nic nie odskakuje - grill próbowałem / gdzieś z dołu , ale nic:facepalm: grila wyszarpujesz z auta i odkręcasz cały zamek bodajże płaską 13 trzy śruby. maska idzie w góre. Jak sprawa? jest, ale inne oznaczenie, to Ci nawet gitary nie zawracałem.
serfin Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Chlopaki koncze walke z elektryka tylu tj, zostalo mi jedynie podlaczyc juz tylko zasilania, i pytania: czy piny w miejsce 23 dla bezpiecznika 15A w puszce z bezpiecznikami mam wcisnac na chama? Bo cos nie chca mi wejsc? Mam cos odblokowac ta fioletowa zabudowe podniesc od reszty konstrukcji puszki i wtedy wsunac piny czy jak?
greg2505 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Chlopaki koncze walke z elektryka tylu tj, zostalo mi jedynie podlaczyc juz tylko zasilania, i pytania: czy piny w miejsce 23 dla bezpiecznika 15A w puszce z bezpiecznikami mam wcisnac na chama? Bo cos nie chca mi wejsc? Mam cos odblokowac ta fioletowa zabudowe podniesc od reszty konstrukcji puszki i wtedy wsunac piny czy jak? trzeba odblokować ,na chama niewejdą
serfin Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Aa tak myslalem, drugie ostatnie pytanie, czy: czerwony kabel z bezpiecznika 23 z puszki oraz czerwony kabel z bezpiecznika S280 od elektryki szyb tyl ten co znajduje sie spod MCE , to czy moge oba kable skrecic i podlaczyc pod szyne z czerwonymi grubymi kablami ktora znajduje sie za modulem MCE? ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Yyyy nikt nic nie wie na ten temat?
andr3i Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 ja ten od bezpiecznika s280 dalem do szyny a tamten z malego bezpiecznika polaczyle mz jakims kablem zasiljacym w samej skrzynce
Rekomendowane odpowiedzi