Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie pamiętam dokładnie ,ale chyba je skręciłem razem i przykręciłem do szyny

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chodzi o to ze wolalbym uniknac druciarstwa przy skrzynce z bezpiecznikami i tak myslalem czy mozna czy nie zaszkodzi oba skrecic w szynie, Andrzeju masz pw na Whatsappie

Opublikowano

:hi:

Ludziska, orientujecie się jakie klocki do zestawu 320/288 są potrzebne. Jedyne co wiem, to że jest to zestaw od Q, bo nie ma na przedzie blaszki dociskającej klocki, tylko sprężynkę........reszty nieznaju:facepalm: Druga sprawa, to jakiej marki klocki najlepiej kupić?

Opublikowano
Polecono mi tu napisać bo podobno sami wyjadacze i szybko uzyskam odpowiedź:D

Chłopaki orientujecie się gdzie dorwać kod lakieru jaki wykorzystał ronal na oryginalnych felgach rs6 tzw. łopaty? Potrzebuję zaprawić parę odprysków:D

I co nikt mi nie pomoże? :(

Opublikowano
:hi:

Ludziska, orientujecie się jakie klocki do zestawu 320/288 są potrzebne. Jedyne co wiem, to że jest to zestaw od Q, bo nie ma na przedzie blaszki dociskającej klocki, tylko sprężynkę........reszty nieznaju:facepalm: Druga sprawa, to jakiej marki klocki najlepiej kupić?

kolcki to ferodo ds .....chyba ze sie myle .... tyrknij do deva to Ci wsio powie na ten temat

Opublikowano

Pany nawet nie wiecie jakim wkurwio.... dałem turbo do regeneracji ...odebrałem w czwartek i dzisiaj po montażu turbo puściło olej:facepalm:... ręce mi opadły, krew zalała

Opublikowano
Pany nawet nie wiecie jakim wkurwio.... dałem turbo do regeneracji ...odebrałem w czwartek i dzisiaj po montażu turbo puściło olej:facepalm:... ręce mi opadły, krew zalała

hmm to masz troche lepiej niz ja.ja robilem fiata ducato,sprzeglo komplet wszystko pieknie ladnie poskladane a po chwili jazdy pierdyknal nowy wysprzeglik:facepalm:a co za tym idzie trzeba znowu skrzynie zwalac:doh:

Opublikowano

no kur.. ja tu jutro na urlop a samochód jeszcze tydzień uziemiony... wszystkie roboty, rezanak itp. odwołane:facepalm::cry:

Opublikowano

jak to sie mowi c**jnia jednym slowem:decayed:

Opublikowano

a nic mi nie mow... 2 tygodnie urlopu z czego jeden bez samochodu... mam cichą nadzieje ze na OEM ogarne wszystko:facepalm:

Opublikowano

Full BoSe ogarniety kilka dni temu, dzis w kooooncu zamknalem rozdzial dokladania full elektryki szyb, jutro wkladam siedziska, kilka plastikow i ajda w miasto masowac narzady sluchowe ;)

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

No i mod hebli 320/288 ogarniety wiec bedzie mozna wygrzewac klocki i tarcze co by nie sfajczyc ich ;)

Opublikowano

co tu sie dzieje Pany !!!! :P :p

obudowa filtra APR Carbonio wjechała dzis do mnie na pokład :):)

Opublikowano
jak to co sobota :decayed::wink:

No właśnie zamiast rezać to obijata sie tu :P :p

Opublikowano

Ma ktoś może jakiś pomysł na wybicie sworznia od banana, bo chyba walenie młotem w aluminiową zwrotnicę odpada? Może jakiś rodzaj ściągacza, mam jeden ściągacz, ale jest duży i trzeba do niego odkręcać półośkę.

Opublikowano

ty mi nie pitol bo jak juz wyzej pisalem wymienilem we fiacie ducato zasrane sprzeglo wiec to mega duzo:doh:

Opublikowano

ty mi nie pitol bo jak juz wyzej pisalem wymienilem we fiacie ducato zasrane sprzeglo wiec to mega duzo:doh:

A w Audi co ześ zrobił ??? :P :p i co głupio ci teraz :P :p

Opublikowano

w audi jebnalem czyszczenie z piasku z plazy i co?zatkalo kakao:polew:

Opublikowano
w audi jebnalem czyszczenie z piasku z plazy i co?zatkalo kakao:polew:

yyyyyy NOOOOOOOOOOOOOOOO zatkało bo u mnie to same trawiaste albo kamieniste plaze :disgust: