Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 elo kogo nie bylo niech zaluje o to to aż żal że tak krótko ;( WLADI : OOOOOOŁA OOOOOŁA pugaczowa:polew:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A jak Marta powiedziała ze tanczysz jak maserak tylko lepiej:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 kaju nastepny OEM zorganizuj w lipcu
chopin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wladi kawałek nr 11 z płyty od Ciebie zawodowy :dance:
Bielun22 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kłaniam sie nisko po samo tere fere
wladi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Chopin cała płyta jest w pyte siemka elyta wracamy pomału do żywych
chopin Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ciekaw jestem jaki Track będzie na filmiku z tego roku ale chyba nie pobije OOOOOOOOOŁŁA
laki83 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Juz po imprezie? Szybko ;-)wiesz..wypic co wypić..zjeść co zjeść i tyle nie no towarzystwo tzn rodzinka odpadła i lipa..smaki jeszcze są ale samemu sie nie pije bo ponoć temu co sam pije to samemu sie bedzie swoją trumne niosło no chyba że wpadasz na drina?Kiedy mam być ;-) Edyta ja jestem na urlopie wiec cały czas mam czas
Wandej Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siema Lordy Piczko bo chorwacjwch się szwedasz a na oem nie przyjechal:thumbdown:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
serfin Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No bo Croatia jest za***ista, sam chetnie wybralbym sie tam ponownie u mnie juz odliczanie do bobito termin 22sierpnia tuz tuz
kaju Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panowie potrzebuję numery OEM poduszek silnika prawej/lewej z czujnikiem do AYM (2,5TDI) - ewentualnie jeśli ktoś ma używki w sensownych pieniądzach - chętnie kupię Pany mam na sprzedaż gwint do ośki raceland nie wylany w git stanie, nakrętki chodzą w rękach poza jedną regulacją sprężyny na tył - 950 z KW, chętny ktoś?
Bielun22 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dzisiaj wpadły mi w łapki tylne grzane dupki z panelem sterowania
Rekomendowane odpowiedzi