jozek726 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 ja nad dużą ilością rzeczy myślę, ale żeby dać 19 cali to musi być nisko, ta felga siedzi mi w głowie ale jest droga i nie stać mnie niestety na nią
dariuszqw Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Józek to prawda co napisał Wandej parę postów wyżej? [emoji12] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
jozek726 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Wandeja słuchaj to zimą w sandałach będziesz biegał i w skarpetach , białych
wladi Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 W sandałach i skarpetkach białych :lol: memory five wladi i wszystko jasne :-)
dariuszqw Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Hahahahahahahaha jebłem [emoji1] widziałem kiedyś w zimę tak ubranego gościa to mało nie zaparkowałem u kogoś w bagaju [emoji12] i jeszcze miał dres, skórę i wiśniowa czapkę z daszkiem chyba jacyków go ubierał.. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Bielun22 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Hahahahahahahaha jebłem [emoji1] widziałem kiedyś w zimę tak ubranego gościa to mało nie zaparkowałem u kogoś w bagaju [emoji12] i jeszcze miał dres, skórę i wiśniowa czapkę z daszkiem chyba jacyków go ubierał.. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka buhahahahahahhahha po czym poznać Polaka na wakacjach- skarpety i sandały, reklamówka z biedronki...
dariuszqw Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Hahahahahahahaha jebłem [emoji1] widziałem kiedyś w zimę tak ubranego gościa to mało nie zaparkowałem u kogoś w bagaju [emoji12] i jeszcze miał dres, skórę i wiśniowa czapkę z daszkiem chyba jacyków go ubierał.. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka buhahahahahahhahha po czym poznać Polaka na wakacjach- skarpety i sandały, reklamówka z biedronki... Bardzo ważne żeby skarpetki były białe! Bo inaczej to nie nasz rodak Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Bielun22 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 powiem Ci ze nie koniecznie...byłem w Chr. i widziałem kolesia skarpetki szare podciągnięte pod kolana, sandały( nie kuboty ) co się okazało Polak z krwi i kości....ebłem mordą na pysk
jozek726 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 powiem Ci ze nie koniecznie...byłem w Chr. i widziałem kolesia skarpetki szare podciągnięte pod kolana, sandały( nie kuboty ) co się okazało Polak z krwi i kości....ebłem mordą na pysk to chyba widzieliśmy tego samego bo też widziałem w Chorwacji takiego typa ale nie wiem czy to polak był
Wandej Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 W sandałach i skarpetkach białych :lol: memory five wladi i wszystko jasne :-) Slyszalem że sporo osobników na helu tak się przemieszcza:przebiegly:
D4NTE Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 jak wam się ta felga podoba ? Ładne kółko ale kojarzy mi się ten wzór z golfem
wladi Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) W sandałach i skarpetkach białych :lol: memory five wladi i wszystko jasne :-) Slyszalem że sporo osobników na helu tak się przemieszcza:przebiegly:Idzie trzech gości w płaszczach po Helu i jak poznać który to Helanin.......ma płaszcz wpuszczony w spodnie hahahahahamemory five wladi i wszystko jasne :-) Edytowane 5 Września 2014 przez wladi
MAGIC87 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 kase to by sie brało, a robic to nie ma komu
wladi Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Siema...ja jeszcze do środy urlop memory five wladi i wszystko jasne :-)
MAGIC87 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Siema...ja jeszcze do środy urlop memory five wladi i wszystko jasne :-) Czyli dalej cwiczysz z chodakowską ?
feniks Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Wandej te chińskie ferodo przestały nadmiernie pylić dopiero po 1500 km (tyko nie pisz, że dziadowałem bo 500km z tego, to po górach nakręciłem)
Rekomendowane odpowiedzi