Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja za 1700zl popchnalem w graficie stan super :good: Mysle ze to dobra cena jeśli są w dobrym stanie :wink4: :wink4: Pojade do Bukowiny i Cie upije a nastepnie dam umowe kupna-sprzedaży do podpisania :evil:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja za 1700zl popchnalem w graficie stan super :good: Mysle ze to dobra cena jeśli są w dobrym stanie :wink4: :wink4: Pojade do Bukowiny i Cie upije a nastepnie dam umowe kupna-sprzedaży do podpisania :evil:

i ja za tyle wziąlem od Wojtka :kox:

ale w trakcie wyciągania Twojego rns-a

Opublikowano

ile jest wart zestaw Bose do avanta?

Komplet?

Ktos sie moze orientuje?

Opublikowano

Jakies 100 zł :naughty:

Kurde , przeplacilem :decayed:

Opublikowano

Pany w półskórze na fotelach w B6 to zagłówki są w skórze czy nie ?

Opublikowano

Ale zescie sie napalili na ORI Fele. Ja nie mam ORI i jakos nie prostuje ich co tydzien. a nawet wcale i sa proste :cool1:

Opublikowano

Magic podaj jakiś sensowny link do replik jakie reprezentujesz na swoim :audi:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 22:24_________________________________________________Magic podaj jakiś sensowny link do replik jakie reprezentujesz na swoim :audi:

Opublikowano

hmm nie wiem. ja swoje kupiłem na uzywki.

Et 35 znaczki OOOO + German i tyle :kox:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 22:52_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-a6-a8-mercedes-vw-okazja-5x112-rs6-i1917795035.html

cos takiego

Opublikowano

Ale zescie sie napalili na ORI Fele. Ja nie mam ORI i jakos nie prostuje ich co tydzien. a nawet wcale i sa proste :cool1:

wiesz ...do ulicznego setupu :polew: nie potrzeba ori :>

Opublikowano
bez sensu wydać 1400 na feiki jak za 300zł więcej można kupić ori i to 19 tak jak ja czy Endriu

Ty, cwaniaczek :) trafilo Ci sie, to kupiles... nie widze zadnych kompletow 19" za 1700 na allegro :tongue4:

Trudno zeby 18" w idealnym stanie kosztowaly mniej :wink4:

Opublikowano
bez sensu wydać 1400 na feiki jak za 300zł więcej można kupić ori i to 19 tak jak ja czy Endriu

Ty, cwaniaczek :) trafilo Ci sie, to kupiles... nie widze zadnych kompletow 19" za 1700 na allegro :tongue4:

Trudno zeby 18" w idealnym stanie kosztowaly mniej :wink4:

jak kupowałem było 2 lub 3 komplety- a feiki były po 1100 1200. a że z forum pewne były na sprzedaż to wziąłem. [br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 10:28_________________________________________________da radę jakimś w miarę małym kosztem wyrezać doświetlanie zakrętów? kiedyś na allegro były moduły do 200plna ale teraz nie widzę.
Opublikowano

Sam moduł to chyba nie wystarczy bo coś jeszcze musi ruszać tymi soczewkami :mysli:

Opublikowano

Zapala halogeny tylko :naughty:

Opublikowano

da radę jakimś w miarę małym kosztem wyrezać doświetlanie zakrętów? kiedyś na allegro były moduły do 200plna ale teraz nie widzę.

a po cholere Ci to?

Opublikowano

za***iście mi się podoba :naughty: [br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 11:34_________________________________________________

Sam moduł to chyba nie wystarczy bo coś jeszcze musi ruszać tymi soczewkami :mysli:

zadnymi soczewkami tak jak Bieniek pisze- włączysz migacz w prawo zapala się prawy halo itp
Opublikowano

Jak w punto :decayed:

Opublikowano

Jak w punto :decayed:

ta :polew: :polew:

ale i w seatach i u Czestera jest :wink4: