Wandej Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Młotek na tym płynie jest napisane ze nie można go stosować w ruchu ulicznym:whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ta Wandej ja co tydzień latam przez płońsk to można jakiegoś mini spota ogarnąć Siema :-P Pany tlumnik od 1.8T mam na handelek , p&p do disela a ja nie dawno kupiłem zderzak s-line tył bez wydechów Chętnie Jestem od poniedziałku do piątku od 9 do 17 Tel mam w sygnaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 spoko ja koło płońska latam w czwartki i wtorki to jakoś się złapiemy będę pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Młotek na tym płynie jest napisane ze nie można go stosować w ruchu ulicznym:whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ta Ja to jeżdżę po ulicy jak po torze, więc co mi tam i tak tego nikt nie sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Młotek na tym płynie jest napisane ze nie można go stosować w ruchu ulicznym:whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ta Ja to jeżdżę po ulicy jak po torze, więc co mi tam i tak tego nikt nie sprawdzi Mówisz o swoim melexie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Panowie wycinal ktos kata w AVFie ? Jesli tak to co wstawialiscie zamiast niego? Zwykla rura czy te takie "gotowe przejsciowki" za 2 stowki? No i tak przy okazji to ile mozna mniej wiecej wolac za ten katalizator? Z golfa z silnika AXR poszedl za 7 stowek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jaki imbus wchodzi do nakrętki od gwintu KW inox? Chodzi mi o tył a nie chcę mi się tego mierzyć to bym od razu z kluczem do roboty przystąpił. Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jaki imbus wchodzi do nakrętki od gwintu KW inox? Chodzi mi o tył a nie chcę mi się tego mierzyć to bym od razu z kluczem do roboty przystąpił. Ktoś pomoże? W każdym najprostszym komplecie na pewno taki jest. Nie pamietam jaki tam jest ale żaden gigant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pewnie 2 , 2.5 , lub 3, raczej nie wiekszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pewnie 2 , 2.5 , lub 3, raczej nie wiekszy. Chyba raczej 10 Mówię o tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 kat z avx avf 180 z 2.5 3.0 1000-1300 ;d DPF z 2.0 fsi 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Powaznie ?? Tak malo daja za nie ? to ledwo na ta taka "zastepcza rurke" starczy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 pany co sprawdzić bo dwa razy 100ml co miesiąc dolewałem oleju od wspomagania a dziwne że żadnych wycieków nie ma pod autem pompa chodzi bez zarzutów, myślałem że może na tych gumach przy drążkach się gromadzi ale nic nie strzeliło i od góry z pod machy nie widać żeby coś się pociło. Może jak miałem kiedyś wypadek to jakiś wężyk ruszyło? czy magiel się kończy? bo niebawem wymiana oleju to bym powiedzial co ma mechanior sprawdzić, bo różnie teraz z nimi bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Na gumach przy drazkach nie ma, ale moze jest W gumach - tam moze sie gromadzic troche plynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no tak ale jak dolałem dwie setki już to nawet jakbym nie ruszał ręką tych gum żeby coś wypłynęło to po jakimś czasie by chyba wystrzeliło bo 200ml to nie tak mało przecież a wycieków pod autem żadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 No tak, to juz raczej by sie przypocily te gumy lub by z nich kapalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 zna ktos to auto http://allegro.pl/show_item.php?item=4673611742 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Widzę że Wandej awansował. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dostal w odpowiednim miejscu upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dostal w odpowiednim miejscu upomnienie Już się poprawiłęm Dzięks Krystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi