MAGIC87 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 no i ...... od 2-3 dni cos z czujnikiem ABS zaczęło mi sie jeb... dzisiaj wyskoczył mi pies. przyhamowałem do spodu, 2 opony z przodu spalone, Dobrze ze chociaz psa nie walnałem i auto całe, Opony śmietnik
kaju Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 polecam z całej epy ambiente dopadłeś? jak coś to mi wpadły trzy luźne komplety
RicS3 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 polecam z całej epy ambiente dopadłeś? jak coś to mi wpadły trzy luźne komplety Brałbym jak ksiądz ministranta ale boję się, że przy moich zdolnościach manualnych w połączeniu z wiertłem to ku*** zamiast ledów będę musiał nową lampkę kupić albo dołożyć pokrętło od szyberdachu
kaju Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 chcesz to Ci mogę wysłać plastik z b5 - fizycznie wymiary są te same, różnica jest tylko w otworach na mikrofony - inny wygląd mają, reszty lampki nie ruszasz
RicS3 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 polecam z całej epy ambiente dopadłeś? jak coś to mi wpadły trzy luźne komplety Brałbym jak ksiądz ministranta ale boję się, że przy moich zdolnościach manualnych w połączeniu z wiertłem to ku*** zamiast ledów będę musiał nową lampkę kupić albo dołożyć pokrętło od szyberdachu Zdejmę jutro lampkę, obadam jak to wygląda od środka.od której strony wiercisz żeby lampki później nie lakierować od nowa?
kaju Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 od wewnątrz, potem od zewnątrz tylko obrabiam totalnie tępym wiertłem.
matibati2 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 W jakiej cenie masz te ambiente? Same diody?
dariuszqw Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Nie potrzebuje ktoś foli babelkowej? Szerokość 60 długość do 800m bo więcej nie mam :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
jozek726 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ale ze co za darmo? To biorę
dariuszqw Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Za parę groszy :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Artur82 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Pany kolejny zonk...wsiadam rano odpalam a na fisie zapala sie wielki wykrzyknik i mriuga kontrolka od recznego... sprawdzilem płyn- jest, auto hamuje jak należy żadne koło raczej nie jest [rzyblokowane. Co to moze być? ?
Wandej Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Pany kolejny zonk...wsiadam rano odpalam a na fisie zapala sie wielki wykrzyknik i mriuga kontrolka od recznego... sprawdzilem płyn- jest, auto hamuje jak należy żadne koło raczej nie jest [rzyblokowane. Co to moze być? ? Pewnie łącznikWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Pisz do mnie na PW ile chcesz za folie Artur ja miałem tak jak mi się skończyły hamulce z tyłu
Wandej Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 jaki łącznik? Między kierownicą a pedałami A tak naprawdę nie mam pojęcia ale czerwony wykrzyknik pali się od płynu przeważnie
kaju Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 W jakiej cenie masz te ambiente? Same diody?same diody 50zł z wysyłką komplet.
matibati2 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 W jakiej cenie masz te ambiente? Same diody?same diody 50zł z wysyłką komplet.Przod i tyl?
kaju Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 nie no kurde bez jaj przód i tył to jedne i te same diody. jeden komplet czyli dwie diody w jednej obudowie.
Artur82 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 jaki łącznik? Między kierownicą a pedałami A tak naprawdę nie mam pojęcia ale czerwony wykrzyknik pali się od płynu przeważnie byłem teraz sprawdzic i zgaslo moze sie audica obrazila ze caly weekend stala bo Pan chlał
Rekomendowane odpowiedzi