RicS3 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Pany orientujecie się jak w rns-e włączyć żeby pokazywała limity prędkości? niby jak klikam setup będąc w navi jest coś takiego jak "limity km/h" i jest na tak. Ale nic nie pokazuje na wyświetlaczu, żadnych ostrzeżeń o fotoradarach. Da radę to jakoś ustawić?
RicS3 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie.Bardzo rzeczowa odpowiedź w realu też taki wygadany jesteś?
Patryś Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie podrzućcie temat o zmianie języka na fisie bo nie moge znaleźc.
Wandej Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie.Bardzo rzeczowa odpowiedź w realu też taki wygadany jesteś? A co tu więcej pisac? Bieniek w realu od razu wali w twarz zamiast tłumaczyćWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
RicS3 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie.Bardzo rzeczowa odpowiedź w realu też taki wygadany jesteś? A co tu więcej pisac? Bieniek w realu od razu wali w twarz zamiast tłumaczyćWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To co to za navi bez takiej funkcji?
patryk10015 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 pany da radę jakoś urwaną śrubę z piasty wykręcić bo przy wymianie na setup zimowy urwała się czy tylko wymiana piasty pomoże?
bongod Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Nawierc nagwintuj i wykrec albo spawaj i wykrecaj
patryk10015 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 ok będę działał wykrętakiem spróbuję może da radę
Wandej Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
feniks Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyć
RicS3 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyćCo jest z tymi wtyczkami? Co skasuję błąd to za dzień może dwa znowu się zapala i to w fotelu kierowcy tylko się tak dzieje.
feniks Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyćCo jest z tymi wtyczkami? Co skasuję błąd to za dzień może dwa znowu się zapala i to w fotelu kierowcy tylko się tak dzieje. u mnie rok wytrzymała, nie psikałem kontaktem, jedynie się pobawiłem w wtykanie i rozłączanie i owinąłem mocną taśmą
Bielun22 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Znowu pukales na swoim fotelu [emoji23] hehehe
tomcrack27 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyćCo jest z tymi wtyczkami? Co skasuję błąd to za dzień może dwa znowu się zapala i to w fotelu kierowcy tylko się tak dzieje. wyciac w cholere ta wtyczke pod fotelem i zlutowac.ja tak zrobilem i spokoj
miki Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Widzę że prywaciarzom się powodzi, mam rozwiązanie na twój problem - dieta
RicS3 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 A które wtyczki dają ten problem te pod siedziskiem fotela czy w podłodze?
Rekomendowane odpowiedzi