jozek726 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 A ze on modem teraz jest to co nie może dostać opierdal?
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 A ze on modem teraz jest to co nie może dostać opierdal? Może ale może też się odgryźć
nitroo Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Masz szczęście że jesteś modem bo już byś wiązkę dostał Nie ma litości ! Lecisz z koksem
kaju Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Masz szczęście że jesteś modem bo już byś wiązkę dostał Nie ma litości ! Lecisz z koksem ja bym temu fjutowi nie odpuścił
kaju Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Cwiara modem???????? ja już go usunąłem ze znajomych na fejsie.
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 a tak poważnei to Ćwiara - GRATULEJSZYN!!!
kaju Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Kajak coś tam? k**wa nic robie co moge
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Kajak coś tam?k**wa nic robie co moge A ja się u baby zapożyczam Dobrze że zarabia więcej niż ja
shakal Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Panowie z B-szóstek mam do któregoś z Was prośbę Kupiłem podwójny wydech z B6 i chciałem dospawać ozdobne końcówki Ultera, ale potrzebuje wiedzieć jaka szeroka jest rura na końcu wydechu żeby wszedł kielich montażowy na nią. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi?! Pomoże ktoś? Edytowane 6 Listopada 2014 przez shakal
kaju Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Kajak coś tam?k**wa nic robie co moge A ja się u baby zapożyczam Dobrze że zarabia więcej niż ja o tym nie pomyślałem
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie z B-szóstek mam do któregoś z Was prośbę Kupiłem podwójny wydech z B6 i chciałem dospawać ozdobne końcówki Ultera, ale potrzebuje wiedzieć jaka szeroka jest rura na końcu wydechu żeby wszedł kielich montażowy na nią. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi?! Pomoże ktoś? Już Ci pisałem że 55mm, poza tym co za problem suwmiarką zmierzyć
Gość cwiara Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie z B-szóstek mam do któregoś z Was prośbę Kupiłem podwójny wydech z B6 i chciałem dospawać ozdobne końcówki Ultera, ale potrzebuje wiedzieć jaka szeroka jest rura na końcu wydechu żeby wszedł kielich montażowy na nią. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi?! Pomoże ktoś? Już Ci pisałem że 55mm, poza tym co za problem suwmiarką zmierzyć Jak wydech z 2.5 to średnica montażowa 60mm. Ostatnio kupowalem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
shakal Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Jakby mnie nie dzieliło 540km od garażu to bym pewnie zmierzył a pisałeś że "bodajże" 55mm wolałbym wiedzieć na 100% niż później kombinować Panowie z B-szóstek mam do któregoś z Was prośbę Kupiłem podwójny wydech z B6 i chciałem dospawać ozdobne końcówki Ultera, ale potrzebuje wiedzieć jaka szeroka jest rura na końcu wydechu żeby wszedł kielich montażowy na nią. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi?! Pomoże ktoś?Już Ci pisałem że 55mm, poza tym co za problem suwmiarką zmierzyć Jak wydech z 2.5 to średnica montażowa 60mm. Ostatnio kupowalem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk O taką odpowiedź właśnie mi chodziło. Dzięki cwiara
ucho.77 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie macie jakąś dobrą stronkę z opisami błędów VAG błąd wywala 18265
turzol Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie macie jakąś dobrą stronkę z opisami błędów VAG błąd wywala 18265 http://sprawdz.auto.pl/wp-content/uploads/2012/11/Kody-usterek-VAG.pdf
wladi Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ewentualnie http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Category:Fault_Codes
Rekomendowane odpowiedzi