feniks Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ? Jak to na aucie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ?Jak to na aucie się prezentuje na 1BE tak u mnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Kozy fchoj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ? Jak to na aucie się prezentuje to jest fota z dzisiaj!? jadziem tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Obniż mówili, bedzie fajnie mówili..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Kozy fchoj:decayed: oj tam niżej nie mogłem bo dużo jeżdżę nie to co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Andrzeju kolejne zamowienie szykuj mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Magia Twoje 1BE się zepsuło Obniż mówili, bedzie fajnie mówili..... A tak w ogóle to DZieńdoberek Szlachta Edytowane 8 Listopada 2014 przez Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tomcrac wandej wstawiaj popcorn pilnie poszukiwana tylna poduszka multitronica do ośki w mądrej cenie A widziałeś kiedyś multitronic w quattro Tomek on miał ponoć sprawne 2.5tdi także wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ? Jak to na aucie się prezentuje to jest fota z dzisiaj!? jadziem tam! 03.2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Ma za***rdalać i ryczeć jak wściekły Takie są objawy zdrowego 3.0 ASN A na poważnie sprawdzić czy olejem nie rzyga , najlepiej kompresje. Tak ogólnie to mało tam jest do psucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Aha czyli jak bedzie za***rdalał to znaczy że jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Andrzeju wstrzymaj sie z wysylka bo moze nagonir jeszcze jednego klienta, kumpel wczoraj sciagnal B7 z niemcowni i moze tez wezmie piora jutro z nim bede gadal w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi