miki Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Katalizatory, cewki, blok jest alu, przy złym traktowaniu lubi sobie popękać. Poza tym przeguby, napęd, zobacz czy nie ma bicia od wału (jeśli to quattro, innej opcji nie biorę pod uwagę). No i jeszcze najważniejszy test - czy zamyka budzik Zazdroszczę Ci, swoją sprzedałem i żałuję, ten dźwięk uzależnia Najlepiej podłącz pod kompa, sprawdź korekty, czy zapłony nie wypadają. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wpisz w google 3.0 ASN, na forach A6 jest dużo o tym motorze Edytowane 8 Listopada 2014 przez miki
hiszpan123 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A Panie tydzien urlopu to za mało eby nawet wieczorem spokojnie posiedzieć w domu, co chwile coś. Wracałem z Agnieszka z gór ale już było dość pózno, więc odpuściłem. W drodze powrotnej wbiłem do buły z forum a tu głowny cel małej wycieczki . Krok bliżej utraty wolnosci
tomcrack27 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A Panie tydzien urlopu to za mało eby nawet wieczorem spokojnie posiedzieć w domu, co chwile coś. Wracałem z Agnieszka z gór ale już było dość pózno, więc odpuściłem. W drodze powrotnej wbiłem do buły z forum a tu głowny cel małej wycieczki . Krok bliżej utraty wolnosci gratuluje teraz petelka wokol szyi troszke mocniej sie zacisnie i bedzie mniej kasy na mody i wiecej gegania
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja się hajtam w sierpniu Wpada ekipa na ślub?
wladi Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Jak zaprosisz to się coś pomyśli będzie mini zlot tylko nie wiem czy to ogarniesz Edytowane 8 Listopada 2014 przez wladi
tomcrack27 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja się hajtam w sierpniu Wpada ekipa na ślub? ja obowiazkowo bede oszukisto
hiszpan123 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Moja kobietka jest bardzo wyrozumiała i żadko kiedy jest obrynczała że wydaje dużo kasy na mody bardziej chodzi o to ze dużo czasu spędzam w garażu a nie znią
Bielun22 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja się hajtam w sierpniu Wpada ekipa na ślub? jaki zlot się odpier... czekamy na zapro...
grzes283 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 No Panowie GRATULACJE i współczucia dla Waszych przyszłych - ciężki temat z tym Waszym rezaniem
hiszpan123 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Mini zlot hehe jak wiara dowie sie za wódka bedzie za free to bedzie nas wiecej niz na oemie
Gość cwiara Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja się hajtam w sierpniu Wpada ekipa na ślub? Mam podwiesić?
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja się hajtam w sierpniu Wpada ekipa na ślub? Mam podwiesić? Cwiara robim bramke weselna? łóżko i musti na nim?
Gość cwiara Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja się hajtam w sierpniu Wpada ekipa na ślub? Mam podwiesić? Cwiara robim bramke weselna? łóżko i musti na nim? Strech dostarcza Markon
kaju Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja się hajtam w sierpniu Wpada ekipa na ślub? Mam podwiesić? Cwiara robim bramke weselna? łóżko i musti na nim? Strech dostarcza Markon btw, gdyby ktoś coś - ceny śmieszne: Wypsz garażowa u kajowatego part 1 Brać k**wa te klamoty bo mi dupe trują!!! także tego
wladi Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja szukam lampy tylnej lewej do mojej padaczki
kaju Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja szukam lampy tylnej lewej do mojej padaczki to powinieneś wiedzieć do kogo uderzyć z mojego polecenia
kaju Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak ten giej się nie odzywa zasadź mu kopa
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak zaprosisz to się coś pomyśli będzie mini zlot tylko nie wiem czy to ogarniesz To jedziemy, zrobimy mu bramę karawanem to mu kopara opadnie
Rekomendowane odpowiedzi