Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyciagasz kluczyk ze stacyjki odpala się

u mnie dopiero w momencie otwarcia drzwi :whistling:

to masz coś zjebane :grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wyciagasz kluczyk ze stacyjki odpala się

u mnie dopiero w momencie otwarcia drzwi :whistling:

to masz coś zjebane :grin:

:disgust: wiem, zamek w drzwiach i on pier**li mi cały system :facepalm:

Opublikowano

wymień badziew, w sumie ja tylni zamek już pół roku wymieniam :grin:

Opublikowano

wymień badziew, w sumie ja tylni zamek już pół roku wymieniam :grin:

u mnie też tylny prawy zjebany, przynajmniej u Donia jak byłem, to był prawy j**nięty, ostatnio humorzasta się robi, muszę jej do d*py nakopać i posprawdzać co gdzie i jak, bo zaczyna być to wkurwiające. wyciągam kluczyk ze stacyjki klamke muszę dwa razy szarpać, żeby wyjść, a jak pasażer pierwszy otworzy drzwi, to wychodzę na strzał. tył otwiera dopiero z kluczyka, bo z guzika zero reakcji - myśłałem, że to guzik, ale to nie to, vcds mówi, że prawy tylny zamek. No ale żeby tak całość durniała? no i jeszcze to clh - Doniu, nie zj***ł Ty znowu czasem czegoś? :grin:

Opublikowano

Mówiłem Wan najpierw rezanie potem chlanie, nie na odwrót :grin:

Opublikowano

Ale co ma działać? Otwierasz auto pilotem po zmierzchu i odpala się otwierasz drzwi i gaśnie....wyciagasz kluczyk ze stacyjki odpala się zamykasz pilotem i za 30 sek gaśnie B)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Ale co ma działać? Otwierasz auto pilotem po zmierzchu i odpala się otwierasz drzwi i gaśnie....wyciagasz kluczyk ze stacyjki odpala się zamykasz pilotem i za 30 sek gaśnie B)

o tą zasadę działania mi chodziło i chciałem się upewnić co i jak ;) Dzięki ;)

Opublikowano

Dobrze kaju prawi pp wyjęciu kluczyka i otwarciu drzwi odpala clh ;)

Opublikowano

Kaju z tym podwojnym ciagnieciem za klamke do otwarcia to chyba cos mi sie zdaje ze tak masz zakodowane w MK :P - przynajmniej jest taka opcja

Opublikowano

Kaju z tym podwojnym ciagnieciem za klamke do otwarcia to chyba cos mi sie zdaje ze tak masz zakodowane w MK :P - przynajmniej jest taka opcja

selektywny zamek. spoko, ale dotychczas po wyciągnięciu kluczyka otwierało mi wszystkie drzwi, w momencie, jak jebnął zamek prawy tył - zaczęło się w całym układzie pier**lić. jeśli dorwę zamek za psi pinionc, wymienię i będzie to samo - wkurwie się i przesmaruje smalcem po dachu. może psy wpierdolą. na razie z tym żyję, bo nie mam czasu i hajsu, żeby tam zaglądać, ale jak będzie chwila wolnego to wjadę tam z siekierą :good:

Opublikowano

To jeszcze sprawdzę u siebie jak to działa bo za krótko się bawiłem żeby zapamiętać ;) niestety drl nie zadziałał bo przełącznik zepsuty ;/

Opublikowano

Skoro rozmowa o DRL i tylu znawców tematu na raz to zapytam. DRL jest ori sterowany masą (w sensie wyłącznik), czyli w momencie, jak na przełączniku dam na 0, to odcina masę i wyłącza DRL. Spoko, z tym, że ja mam moduł sterowany +12V i przełącznik tylko sobie fizycznie jest i niestety nie pełni swojej roli. Powiedzcie mi mądre głowy, jak zmienić sygnał, jaki przekaźnik, gdzie co wpiąć, żeby było jak należy. Przekaźników mam pierdylion w garażu, to na pewno coś wynajdę. Najlepiej łopatologiczny schemat, żebym się połapał co i jak.

Opublikowano

Co Ty się nas takich rzeczy pytasz....dzwoń do nadwornego rezacza czyt. Domin :grin::decayed:

Opublikowano

Kaju jest temat o drl i tam jest o przekazniku. Chyba kolega ucho.77 tam bardzo dobrze to ogarnia.

Edytowane przez Kshyhu87

Opublikowano

Co Ty się nas takich rzeczy pytasz....dzwoń do nadwornego rezacza czyt. Domin :grin::decayed:

jak my we dwóch z Doniem polegli na tym :disgust:

Kaju jest temat o drl i tam jest o przekazniku. Chyba kolega ucho.77 tam bardzo dobrze to ogarnia.

dawaj namiar jak możesz, a ja skoczę dzieciaki wykąpać

Opublikowano

Znaczy on poległ. W kwestii ogarniania kabli w b6 to możesz jedynie mistrzowi stopy masować:decayed:
Opublikowano

Znaczy on poległ. W kwestii ogarniania kabli w b6 to możesz jedynie mistrzowi stopy masować :decayed:

byś się zdziwił :naughty: pytaj samego mistrza :punish:

Opublikowano

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-Montaż-modułu-DRL-w-światłach-drogowych

Siedzę na tapatalku więc nie wiem czy dobrze adres skopiowało.

Opublikowano

Kaju nie wiem czemu mówisz że Domin poległ na tym jak mi robił i mogę normalnie wyłączyć ręcznie przełącznikiem drl-e....

Opublikowano

Kaju nie wiem czemu mówisz że Domin poległ na tym jak mi robił i mogę normalnie wyłączyć ręcznie przełącznikiem drl-e....

Ci mówię, że polegliśmy z Dońkiem we dwóch na tym... Tylko, że ja mam inny moduł, ale też startuje z plusa.

Opublikowano

Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? ;)

Katalizatory, cewki, blok jest alu, przy złym traktowaniu lubi sobie popękać. Poza tym przeguby, napęd, zobacz czy nie ma bicia od wału (jeśli to quattro, innej opcji nie biorę pod uwagę). No i jeszcze najważniejszy test - czy zamyka budzik :decayed::grin:

Zazdroszczę Ci, swoją sprzedałem i żałuję, ten dźwięk uzależnia :wink:

Najlepiej podłącz pod kompa, sprawdź korekty, czy zapłony nie wypadają. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wpisz w google 3.0 ASN, na forach A6 jest dużo o tym motorze :wink:

Kupiliśmy ale to nie dla mnie :P

Wybrał ośkę , jedzie to naprawdę fajnie , ogólnie wydaje mi się że jest okej ale zobaczymy co z tego wyjdzie po czasie ;)

Chyba sprzedam swoje B5 i pomyśle o takim 3.0 ;P

Tylko nie popełniaj tego błędu i bierz 4 buty pędzone :decayed::wink: