miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Ty lepiej dolej oleju Edytowane 11 Listopada 2014 przez miki
Bielun22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ty lepiej dolej oleju A Ty uzupełnij profil bo Cie zaraz zielony ścignie
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) A co mam uzupełnić? Widzę że zielone ludziki nie tylko na Ukrainie Edytowane 11 Listopada 2014 przez miki
Ra4al Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 mam pytanko.. po wsadzeniu leda do lampki (np oświetlenie nóg pasażera z tyłu), światło tak jakby się załamuje czy coś i oprócz normalnego światła, widoczne są na dywaniku takie jakby plamy fioletowe/ w kolorze UV ? Goły led świeci dobrze, jednak po włożeniu go za osłonę, daje fioletowe kropki ze światła. miał ktoś takie coś? U mnie jest tak samo z lampką oświetlenia bagażnika, sądzę iż wywołane jest to samą strukturą szkła lampki. Jako iż oświetlenie LED mam samoróbki próbowałem już przesuwać LED'y bliżej i to nawet pomagało na plamy, lecz samo rozproszenie światła było gorsze więc wróciłem do odsuniętych LED'ów, a jako iż oświetla mi to bagażnik olałem sprawę
Bielun22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 A co mam uzupełnić? imie , nazwisko ,nr buta , i pin do karty bankowej <----- <------ <------
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Hahahaha, może jeszcze jeszcze zdjąć wymiar z wacka? Podejrzewam że w tej rubryce byłyby nadużycia Nie wladi?
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ty lepiej dolej oleju A Ty uzupełnij profil bo Cie zaraz zielony ścignie Bielun racja Już go zgłaszam do moderatora
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Pierwszy handlarz chyba było sucho na bagnecie Ostatni raz wchodziłem na forum z kompa pół roku temu, o niczym nie wiem Edytowane 11 Listopada 2014 przez miki
Bielun22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Bielun racja Już go zgłaszam do moderatora Pierwszy handlarz To się nazywa uczciwy sprzedawca teraz już wiem kto do WRC skarży jak ktoś podbij wątek w dziale sprzedam
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Wszystko na sprzedaż, oddawaj mój dekiel do lampy!
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Pierwszy handlarz chyba było sucho na bagnecie Ostatni raz wchodziłem na forum z kompa pół roku temu, o niczym nie wiem Nie czytałeś regulaminu? :shock3: Zgłaszam po raz drugi
Gość cwiara Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Doszły mnie słuchy że ktoś tu profilu nie chce uzupełnić
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Tym bardziej oddawaj dekiel! Człowiek się zlitował i podesłał dekiel coby mu olej do lampy nie wleciał i co dostaje?!
Bielun22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Doszły mnie słuchy że ktoś tu profilu nie chce uzupełnić Buahahahhahah o wilku mowa a Ćwiara tuż tuż :grin:
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Doszły mnie słuchy że ktoś tu profilu nie chce uzupełnić Zielone ludziki nie śpią
Gość cwiara Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Doszły mnie słuchy że ktoś tu profilu nie chce uzupełnić Buahahahhahah o wilku mowa a Ćwiara tuż tuż :grin: Jak wysłałeś zgłoszenie to jestem
Bielun22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Doszły mnie słuchy że ktoś tu profilu nie chce uzupełnić Buahahahhahah o wilku mowa a Ćwiara tuż tuż :grin: Jak wysłałeś zgłoszenie to jestem Szkoda że tak szybko nie przychodzisz jak naprawdę potrzebny jesteś
wladi Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Hahahaha, może jeszcze jeszcze zdjąć wymiar z wacka? Podejrzewam że w tej rubryce byłyby nadużycia Nie wladi? o to to memory five wladi i wszystko jasne :-)
dariuszqw Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Spokojnie dasz radę ;-) płaski cienki śrubokręt i do boju Naciapane z Zetki Sobota? Wandej będę w piątek jakoś około południa wracał z Mławy to mógłbym wpaść i Ci to ogarnąć [emoji12] tylko czy będziesz w domu....?Naciapane z Zetki
Wandej Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Spokojnie dasz radę ;-) płaski cienki śrubokręt i do boju Naciapane z Zetki Sobota? Wandej będę w piątek jakoś około południa wracał z Mławy to mógłbym wpaść i Ci to ogarnąć [emoji12] tylko czy będziesz w domu....?Naciapane z Zetki BędęTapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi