Wojtek_A4 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Chcesz moje za 30? wladi zaraz dogrywam temat z jozkiem za 22 ...widze, ze juz sie waha...wiec sam widzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Chcesz moje za 30? wladi zaraz dogrywam temat z jozkiem za 22 ...widze, ze juz sie waha...wiec sam widzisz... oki jak uważasz bo jutro już będzie 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Chcesz moje za 30? wladi zaraz dogrywam temat z jozkiem za 22 ...widze, ze juz sie waha...wiec sam widzisz... oki jak uważasz bo jutro już będzie 35 Dzisiaj dzien cudow, wybory, niespelnione obietnice wchodza w zycie...pewnie sie uda...czuje to.... Ogladal moze ktos z Was ta sztuke lub wie cos wiecej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 jest temat na forum w zakupie kontrolowanym o niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 I jak tam koledzy , jest ktos z Was kto ma duze upusty w ASO? Potrzebuje zakupic uszczelki drzwi prawych i lewych i potrzebuje uszczelki wewnetrzne jak i zewnetrzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 jest temat na forum w zakupie kontrolowanym o niej niby szukalem ale widocznie slabo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 jest temat na forum w zakupie kontrolowanym o niej niby szukalem ale widocznie slabo.... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/291087-prosba-o-opinie-18t-q/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Chcesz moje za 30? wladi zaraz dogrywam temat z jozkiem za 22 ...widze, ze juz sie waha...wiec sam widzisz... oddam auto za 35 tyś dołożę webasto które trzeba tylko założyć i opony zimowe 225/40/18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Pany za nie dlugo bede wkladal skrzynie 6-tke i musze tez zmienic galke zmiany biegow , ciezko jest zalozyc taka galke http://www.ebay.co.uk/itm/110865779609?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Chodzi mi o to jak sie ma sprawa z polaczeniem taj galki z mieszkiem ? bo nigdy sie temu dokladniej nie przygladalem , jak to jest polaczone razem , jakos na wcisk , na klej czy inny sposob ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 pany hipotetyczne pytanie. Chce zająć się produkcją blaszek z logo s4(lub dowolnym) do hamulcy 320mm/345mm. Za 200zł od kompletu byłby ktoś chętny na taki zakup? Będę to robił na nowych blachach zabezpieczających zmontowane ze sobą tylko założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 pany hipotetyczne pytanie. Chce zająć się produkcją blaszek z logo s4(lub dowolnym) do hamulcy 320mm/345mm. Za 200zł od kompletu byłby ktoś chętny na taki zakup? Będę to robił na nowych blachach zabezpieczających zmontowane ze sobą tylko założyć Ja sie pisze na komplecik z logo S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 pany hipotetyczne pytanie. Chce zająć się produkcją blaszek z logo s4(lub dowolnym) do hamulcy 320mm/345mm. Za 200zł od kompletu byłby ktoś chętny na taki zakup? Będę to robił na nowych blachach zabezpieczających zmontowane ze sobą tylko założyć PAzera ... 100 ode mnie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 pany hipotetyczne pytanie. Chce zająć się produkcją blaszek z logo s4(lub dowolnym) do hamulcy 320mm/345mm. Za 200zł od kompletu byłby ktoś chętny na taki zakup? Będę to robił na nowych blachach zabezpieczających zmontowane ze sobą tylko założyć Ja sie pisze na komplecik z logo S4 ja tez z logo s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Pany za nie dlugo bede wkladal skrzynie 6-tke i musze tez zmienic galke zmiany biegow , ciezko jest zalozyc taka galke http://www.ebay.co.uk/itm/110865779609?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Chodzi mi o to jak sie ma sprawa z polaczeniem taj galki z mieszkiem ? bo nigdy sie temu dokladniej nie przygladalem , jak to jest polaczone razem , jakos na wcisk , na klej czy inny sposob ? wszystko jest na wcisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ok dzieki to kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 też bym wziął takie coś pany hipotetyczne pytanie. Chce zająć się produkcją blaszek z logo s4(lub dowolnym) do hamulcy 320mm/345mm. Za 200zł od kompletu byłby ktoś chętny na taki zakup? Będę to robił na nowych blachach zabezpieczających zmontowane ze sobą tylko założyć Ja sie pisze na komplecik z logo S4 ja tez z logo s4 i ja i ja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Ok dzieki to kupuje. kup sobie całą z mieszkiem z A3,mieszek da się naciągnąć na ramkę z A4 i całość nowa będzie http://allegro.pl/oryginalna-galka-mieszek-audi-a3-s-line-s3-chrom-i4770402498.html Edytowane 16 Listopada 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 pany hipotetyczne pytanie. Chce zająć się produkcją blaszek z logo s4(lub dowolnym) do hamulcy 320mm/345mm. Za 200zł od kompletu byłby ktoś chętny na taki zakup? Będę to robił na nowych blachach zabezpieczających zmontowane ze sobą tylko założyć Wenius jak logo naniesiesz najlepka czy aerograf ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Folia. Tak przynajmniej planuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi