matibati2 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Z innej beczki, czy silniczki z modułem z końcówką H ogarną składane lusterka i fotochromy?Niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Z innej beczki, czy silniczki z modułem z końcówką H ogarną składane lusterka i fotochromy?Niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Panowie, czy ogarnia ktoś diagnostykę? Oglądałem dzisiaj A4 1.8T. Na początku skasowałem wszystkie błędy, przejechałem się i spojrzałem w VCDSa. Rezultat: 17963 - Przekroczone maksymalne ciśnienie doładowania P1555 - 35-00 - 17700 - Termostat zaprogramowanego chłodzenia silnika (F265) P1292 - przerwa - Sporadyczny Ktoś coś? To pierwsze to coś z zaworem DV? Poważna usterka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Panowie opona 255.55 wejdzie ma felge o szerokości 8j? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Chce ktoś zaciski 345mm? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Chce ktoś zaciski 345mm? Tapnięte z SGS5 nie juz wszyscy maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Chce ktoś zaciski 345 z jarzmami osłonami i blaszkami full serwis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 dobry Panowie, klamka schowka z anglika pasuje do eu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart1907 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Strzela się rowniez posiadam Nikona D5100 z obiektywem 18-105 i śmiało polecam Wysłane z mojego Szajsunga Tak, tylko za chiny tutaj nie mogę znaleźć samego body d5100 a w zestawie jest tylko 18-55, wiec nie wiem czy jest sens do niego dokupić 18-105 czy 55-200. Ja zrezygnowałem z Kitowego 18-55 i odrazu zainwestowałem w 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norek91 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam. Czy ma ktoś namiary na kogoś, kto ma na sprzedaż kubełki a4 b6 w skórze "buffalo" w full elektryce do sedana, kanapa składana, mcdonald i inne wodotryski mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Panowie, znikła mi wczoraj palemka z licznika koło godziny, trzeba podmienić moduł tak ? Tylko może mi ktoś podać numer jaki powinien być dla nie psujących się modułów bo wiem że ten z b6 jest taki że się psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ludziska, jeśli dobrze kojarzę, to silniczek lewy przód (kierowcy) posiada możliwość podłączenia lusterka składanego i fotochrom, wymienić bym musiał tylko prawy przód, tak? http://imgur.com/7XV4M3w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 dobry Panowie, klamka schowka z anglika pasuje do eu? nie pasuje Ludziska, jeśli dobrze kojarzę, to silniczek lewy przód (kierowcy) posiada możliwość podłączenia lusterka składanego i fotochrom, wymienić bym musiał tylko prawy przód, tak? http://imgur.com/7XV4M3w tak lewy sterownik masz w wersji HIGH i obsłuży składanie Panowie, znikła mi wczoraj palemka z licznika koło godziny, trzeba podmienić moduł tak ? Tylko może mi ktoś podać numer jaki powinien być dla nie psujących się modułów bo wiem że ten z b6 jest taki że się psuje 4B0919145A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 fenkju, a czemu mordo nie odpisujesz na PW, zamykamy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 a założę go bez zdejmowania zderzaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 dobry Panowie, klamka schowka z anglika pasuje do eu? nie pasuje Ludziska, jeśli dobrze kojarzę, to silniczek lewy przód (kierowcy) posiada możliwość podłączenia lusterka składanego i fotochrom, wymienić bym musiał tylko prawy przód, tak? http://imgur.com/7XV4M3w tak lewy sterownik masz w wersji HIGH i obsłuży składanie Panowie, znikła mi wczoraj palemka z licznika koło godziny, trzeba podmienić moduł tak ? Tylko może mi ktoś podać numer jaki powinien być dla nie psujących się modułów bo wiem że ten z b6 jest taki że się psuje 4B0919145A dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Chce ktoś zaciski 345mm? Tapnięte z SGS5 W prezencie? Chce ktoś zaciski 345 z jarzmami osłonami i blaszkami full serwis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 fenkju, a czemu mordo nie odpisujesz na PW, zamykamy temat? panie w kolejce mam kilka pw nieprzeczytanych, zaraz oblookam fenkju, a czemu mordo nie odpisujesz na PW, zamykamy temat? panie w kolejce mam kilka pw nieprzeczytanych, zaraz oblookam jozek z tego co pamiętam to moduł jest montowany do belki tylnego zdesia i chyba jest tam dostęp bez zdejmowania - z mocnym wskazaniem na "chyba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 a założę go bez zdejmowania zderzaka ? Musisz przynajmniej odsunąć prawą stronę zderzaka inaczej nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 zerknę i zobaczę jutro , bo już dziś za ciemno i za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi