patryk10015 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 orientuje się ktoś czy dostanę w aso sam bendix rozrusznika wie ktoś mniej więcej ile kosztuje, ewentualnie prosiłbym o nr z etki? do każdego 1.9tdi jest taki sam bendix czy do 1.9 BKE jest konkretny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 podniosłem dzisiaj gwint o 3 cm w góre ( wiadomo idzie zima) i komfort prawie jak na serii jazda na takiej glebie zaowocowała starciem opon od srodka, miejscami widać juz białe wlókna. na chwile obecna mam niecałe 62 cm do nadkola Spasu brakuje, teraz to się można przed deszczem schować pod ten błotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 podniosłem dzisiaj gwint o 3 cm w góre ( wiadomo idzie zima) i komfort prawie jak na serii jazda na takiej glebie zaowocowała starciem opon od srodka, miejscami widać juz białe wlókna. na chwile obecna mam niecałe 62 cm do nadkola Spasu brakuje, teraz to się można przed deszczem schować pod ten błotnik tak to było przez ostatnie 2 miechy, i tak ze skręcaniem był problem. teraz wchodzi jeden palec miedzy opone a nadkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 podniosłem dzisiaj gwint o 3 cm w góre ( wiadomo idzie zima) i komfort prawie jak na serii jazda na takiej glebie zaowocowała starciem opon od srodka, miejscami widać juz białe wlókna. na chwile obecna mam niecałe 62 cm do nadkola Spasu brakuje, teraz to się można przed deszczem schować pod ten błotnik tak to było przez ostatnie 2 miechy, i tak ze skręcaniem był problem.teraz wchodzi jeden palec miedzy opone a nadkole Tylko Ty masz Daily busa:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 bez kitu, poryczałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 bez kitu, poryczałem się biedny chlopina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 nie no bez kitu sie popłakałem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Posprzątałem trochę w moim temacie . Nada się do Division ? . Bo po co mailami komuś głowę zawracać jak nie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/276348-all-b6-audiczka-po-roku/ Nie. bez kitu, poryczałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Posprzątałem trochę w moim temacie . Nada się do Division ? . Bo po co mailami komuś głowę zawracać jak nie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/276348-all-b6-audiczka-po-roku/ Nie. bez kitu, poryczałem się A ty co się wypowiadasz? Synek Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Posprzątałem trochę w moim temacie . Nada się do Division ? . Bo po co mailami komuś głowę zawracać jak nie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/276348-all-b6-audiczka-po-roku/ Nie. bez kitu, poryczałem się A ty co się wypowiadasz? SynekTapnięte z SGS5 Buahah mocne w ujjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Hahahaha dobre Panowie a ktoś może mi powiedzieć jaki wskaźnik boost by pasował do b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) U siebie mam takie 3 doładowanie, cisnienie oleju i temperatura spallin Maja mozliwość podswietlania na biało i czerwono chętnie zamienił bym na takie same ale z czerwonym i bialym pdswietlaniem Edytowane 21 Listopada 2014 przez hiszpan123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 bez kitu, poryczałem się też poryczałem , przynajmniej humor mi się poprawił i nie jestem smutny , dzięki wielkie R7 Jarek za ten tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 U siebie mam takie 3 doładowanie, cisnienie oleju i temperatura spallin Maja mozliwość podswietlania na biało i czerwono chętnie zamienił bym na takie same ale z czerwonym i bialym pdswietlaniem jasność podświetlenia jest regulowana razem z resztą tapicery? Mocowałeś na taśmę czy wkręty poszły w ruch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Niema regulacji, montowana będzie na taśmę ale przed tym podstawkę muszę obić skorką żeby to się ładnie zgrało z tapicerką. Edytowane 21 Listopada 2014 przez hiszpan123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ale tylko obudowe obijesz czy zrobisz cały panel z żywicy na 3 zegary i dopiero obijesz? A montarz w słupku to kicha czy za ciężko to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Obijał będę tylko podstawkę, Czy kicha hm nie do końca ale ja chciałem w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No 3 to chyba faktycznie najlepiej na środku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co jest spicie wszyscy? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 taaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi