bongod Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wstyd by mi było 16 zakładać hahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 lepiej 16 na zime i coś większego na lato niż i lato i zima na 17 odrazu inne przelożenie mocy na jezdnię by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Łiiiitam Przełożenie wpadnie niebawem na 4 kapcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ale na takiej szerokości to jeszcze nie to co trzeba będzie jak moc 200+ będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 w końcu wrzuciłem zimowy setup, przynajmniej kolejki nie było w serwisie Przesiadka z 18'' 245 na 17'' 215 to tak jak wyrezać servotronik BIGI to co ja mam powiedzieć jak zrzuce 17/235 na 15/195 :D Na przyszly sezon kupuje 18'' 225 może będzie troche lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) to tak jak ja, ja teraz latam tylko z tego względu że na takich oponach fele kupiłem a szkoda było wywalać dobrych opon do śmietnika bo nikt na to się nie połaszczył Edytowane 29 Listopada 2014 przez patryk10015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Taka sama sytuacja u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wie ktoś może czy się da, a jak się da to jak zrobić żeby radio nie gasło po zgaszeniu silnika a dopiero po wyjęciu kluczyka? Concert na płyty z emulatorem can . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zawsze można na lato dać niżej na gwincie, fele 8.5 J i oponka 205/45/18. I dobrze wyglada, bo jest naciąg przez co niżej zejdzie i jest lekko na kierze i baku Tyle, że ten rozmiar opon widziałem tylko w run flacie, więc będzie troszkę twardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wie ktoś może czy się da, a jak się da to jak zrobić żeby radio nie gasło po zgaszeniu silnika a dopiero po wyjęciu kluczyka? Concert na płyty z emulatorem can . jak z emulatorem? przecież w b6 ori tak się wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Aaa właśnie, bo chciałem zapytać. Wcześniej był poruszany temat zmiany zdjęcia w profilu B6 Division, ruszyło coś w temacie? Moje jest już lekko nieaktualne - kolor i tablica rejestracyjna się tylko zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wie ktoś może czy się da, a jak się da to jak zrobić żeby radio nie gasło po zgaszeniu silnika a dopiero po wyjęciu kluczyka? Concert na płyty z emulatorem can . jak z emulatorem? przecież w b6 ori tak się wyłącza Bez emulatora nie podświetlały się przyciski radia z tego co pamiętam i nie było wyświetlania na fisie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 To trzeba było po prostu cany do licznika poprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Albo kodowanie było zjebane, albo cany przerwane na drodze licznik-radio... emulatory stosowało się w przedliftowych B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ale nie działało podświetlenie bez tego . Na fisie tez nic niema narazie bo niechce mi się kabla prowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 jakby coś, to zapraszam http://markon.sklep.pl/ przy stretchu a4-klub ma ceny takie, jak w ogłoszeniach komercyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Karol Twój doradca Edytowane 29 Listopada 2014 przez Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 jakby coś, to zapraszam http://markon.sklep.pl/ przy stretchu a4-klub ma ceny takie, jak w ogłoszeniach komercyjnych skąd taka nazwa firmy ? czemu nie np : SZCZAROL :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 jakby coś, to zapraszam http://markon.sklep.pl/ przy stretchu a4-klub ma ceny takie, jak w ogłoszeniach komercyjnych teraz pewnie przed świętami zacznie się ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi