bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ładne to . Podchodzi p&p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chyba widze przez okno b8 na 15 Chyba Ty masz coś z głową nie tak. Po co tyle tych postów walisz o niczym? B8 ma tarcze 314mm najmniejsza i 15' nie wchodziTapnięte z SGS5 You made my day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zobaczcie co wyhaczyli piłkarze Realu http://sport.wp.pl/gid,17072460,kat,1715,page,1,title,Pilkarze-Realu-Madryt-dostali-nowe-samochody-od-Audi,galeria.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zobaczcie co wyhaczyli piłkarze Realu http://sport.wp.pl/gid,17072460,kat,1715,page,1,title,Pilkarze-Realu-Madryt-dostali-nowe-samochody-od-Audi,galeria.html Co roku nowe dostają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zobaczcie co wyhaczyli piłkarze Realu http://sport.wp.pl/gid,17072460,kat,1715,page,1,title,Pilkarze-Realu-Madryt-dostali-nowe-samochody-od-Audi,galeria.html Co roku nowe dostają... Nic tylko branże zmieniać, a może spróbować się wkręcić jako fizjoterapeuta do takiego klubu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W weekend jak dobrze pójdzie wpadną grzane skóry sport :kox: Do tej pory jeździłeś na plackach? masz cos do placków? 6 lat juz tak jezdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pany rezal ktos podlokietnik? U siebie nie mam i chcialbym zamontowac. Pod tunelem podlokietnik przykreca sie na 1 srube tak? Wersja bez lokcia posiada miejsce montazowe lokcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 poszedł http://allegro.pl/tunel-srodkowy-audi-a4-b6-b7-czarny-soul-2din-usa-i4801110728.html dlaczego koorvva nie ma czegoś takiego w twiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pany rezal ktos podlokietnik? U siebie nie mam i chcialbym zamontowac. Pod tunelem podlokietnik przykreca sie na 1 srube tak? Wersja bez lokcia posiada miejsce montazowe lokcia? wyciągasz popiołkę z tyłu i przykręczasz 2 śrubami łapę i do łapy łokieć na jedną śrubę. Miejsca montażowe możesz wyciąć wg schematu podanego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 poszedł http://allegro.pl/tunel-srodkowy-audi-a4-b6-b7-czarny-soul-2din-usa-i4801110728.html ja mam taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pany rezal ktos podlokietnik? U siebie nie mam i chcialbym zamontowac. Pod tunelem podlokietnik przykreca sie na 1 srube tak? Wersja bez lokcia posiada miejsce montazowe lokcia? To chyba normalne ze jak nie masz łokcia to nie masz też dziury na łokieć chyba ze tunel wymieniałeś na taki z miejscem okieć ... Wymianiłem tunel i mam taki który nie posiada dziury na łokieć wiec będę robił otworek . z tego co się dowiedziałem trza odrysować szablon od tunelu który takową dziure na łokieć posiada i sobie odrysować na swoim i wyciąć... po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 gdzie znajdzie się ten schemat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szczerze mówiąc to nie widziałem jeszcze b6 bez łokcia. Dobrze wiedzieć że były. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pany rezal ktos podlokietnik? U siebie nie mam i chcialbym zamontowac. Pod tunelem podlokietnik przykreca sie na 1 srube tak? Wersja bez lokcia posiada miejsce montazowe lokcia? wyciągasz popiołkę z tyłu i przykręczasz 2 śrubami łapę i do łapy łokieć na jedną śrubę. Miejsca montażowe możesz wyciąć wg schematu podanego na forum gdzie znajde ten schemat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 rozruchajnik w 2,5 wymieniony bez ruszania przodu. ale ile kurw poleciało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 rozruchajnik w 2,5 wymieniony bez ruszania przodu. ale ile kurw poleciało... Wałki przy okazji wymienione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pany rezal ktos podlokietnik? U siebie nie mam i chcialbym zamontowac. Pod tunelem podlokietnik przykreca sie na 1 srube tak? Wersja bez lokcia posiada miejsce montazowe lokcia? wyciągasz popiołkę z tyłu i przykręczasz 2 śrubami łapę i do łapy łokieć na jedną śrubę. Miejsca montażowe możesz wyciąć wg schematu podanego na forum gdzie znajde ten schemat?Na forum jest schemat ,poszukaj. Jak nie znajdziesz to podesle Pany rezal ktos podlokietnik? U siebie nie mam i chcialbym zamontowac. Pod tunelem podlokietnik przykreca sie na 1 srube tak? Wersja bez lokcia posiada miejsce montazowe lokcia? wyciągasz popiołkę z tyłu i przykręczasz 2 śrubami łapę i do łapy łokieć na jedną śrubę. Miejsca montażowe możesz wyciąć wg schematu podanego na forum gdzie znajde ten schemat?Na forum jest schemat ,poszukaj. Jak nie znajdziesz to podesle Pany rezal ktos podlokietnik? U siebie nie mam i chcialbym zamontowac. Pod tunelem podlokietnik przykreca sie na 1 srube tak? Wersja bez lokcia posiada miejsce montazowe lokcia? wyciągasz popiołkę z tyłu i przykręczasz 2 śrubami łapę i do łapy łokieć na jedną śrubę. Miejsca montażowe możesz wyciąć wg schematu podanego na forum gdzie znajde ten schemat?Na forum jest schemat ,poszukaj. Jak nie znajdziesz to podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 szukam i znaleźć nie mogę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 wałki miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 podrzuci ktos temat do lokcia? Bo znalazlem 2 tematy ale linki nie dzialaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi