Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kaju na prezydent................kurcze na prezentera miało być W polo...Tivi
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kaju na prezydent................kurcze na prezentera miało być W polo...Tivi Chyba na TRWAM
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt
nitroo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dobrać dobry font i byłoby git Zbierz ktoś wszystko do zipa i prześlij mi
Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt Według mnie lepiej nick pod zdjęciem lub nad Tak to d*pa widać foto auta I ktoś mógłby np Wladiego koze pomylić z moim autem
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 ogólnie porozjeżdżane są te miniaturki, np Artura82 jest zwężona od oryginalnych proporcji, niektóre inne są za szerokie to też można by poprawić
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt Według mnie lepiej nick pod zdjęciem lub nad Tak to d*pa widać foto auta I ktoś mógłby np Wladiego koze pomylić z moim autem było tak wcześniej i był tylko syf kiła i mogiła, bo w zależności od rozdzielczości rozjeżdżało się to na ekranie, że oesu.
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt Według mnie lepiej nick pod zdjęciem lub nad Tak to d*pa widać foto auta I ktoś mógłby np Wladiego koze pomylić z moim autem w zdjęciu będzie czytelniej, forum się nie rozjedzie w razie edycji. Można napis zrobić niżej i mniejszy np żeby było widać kozy
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt Według mnie lepiej nick pod zdjęciem lub nad Tak to d*pa widać foto auta I ktoś mógłby np Wladiego koze pomylić z moim autem Wandejku mojej fotki nie da się pomylić z żadną inną....patrzyłeś wogóle na nią
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 ogólnie porozjeżdżane są te miniaturki, np Artura82 jest zwężona od oryginalnych proporcji, niektóre inne są za szerokie to też można by poprawić bo każda fota innym szkłem robiona w innej rozdziałce w ori. musiałyby być wszystkie foty jednym szkłem stukane i pomniejszane.
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt mega priojekt
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 można użyć czcionki battalionu: amaradaar Wladi jozek726 miedzikos
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ale tak jak pisaliście nick na dole zdjęcia żeby fote było widać wogóle
Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt Według mnie lepiej nick pod zdjęciem lub nad Tak to d*pa widać foto auta I ktoś mógłby np Wladiego koze pomylić z moim autem Wandejku mojej fotki nie da się pomylić z żadną inną....patrzyłeś wogóle na nią Można szydzić z balonów ale wnętrze masz fpytkę
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt Według mnie lepiej nick pod zdjęciem lub nad Tak to d*pa widać foto auta I ktoś mógłby np Wladiego koze pomylić z moim autem w zdjęciu będzie czytelniej, forum się nie rozjedzie w razie edycji. Można napis zrobić niżej i mniejszy np żeby było widać kozy dobrze gada poleje Mu
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a nie lepiej zrobić te miniaturki tak jak są teraz, ale z nazwą użytkownika np: czcionka i wielkość do ustalenia oczywiście Ciekawy projekt Według mnie lepiej nick pod zdjęciem lub nad Tak to d*pa widać foto auta I ktoś mógłby np Wladiego koze pomylić z moim autem Wandejku mojej fotki nie da się pomylić z żadną inną....patrzyłeś wogóle na nią Można szydzić z balonów ale wnętrze masz fpytkę
Rekomendowane odpowiedzi