jedrekx Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 dokładka od cupry w cabrio? co sądzicie?
kaju Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 dokładka od cupry w cabrio? co sądzicie? jestem na tak
jedrekx Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 w niebieskim powinno dobrze wyglądać jak będą grille i kratki S4 + gwint
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 w niebieskim powinno dobrze wyglądać jak będą grille i kratki S4 + gwint Jak będzie gwint to po co Ci ta brzydka dokładka...
jedrekx Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 mi się ta dokładka zawsze podobała.
Bielun22 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Siemata Ludziska... te świeta bedą drogie bo drugiego dnia świat jadąc samochodem ujrzałem błysk i to nie była gwiazda betlejemska
jozek726 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chłopy jaki przychodzą gumy do montowania osłony na silnik ?
turzol Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Chłopy jaki przychodzą gumy do montowania osłony na silnik ? 3x taka http://www.ecstuning.com/News/ES7018/ + jeśli masz AVF taka 1szt http://www.ecstuning.com/ES261425/ Edytowane 30 Grudnia 2014 przez turzol
dariuszqw Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 jak wygląda sprawa z tylnym zawieszeniem w sedanie? Coś mi powoli zaczyna pływać.. dużo jest tam rzeczy do wymiany? Co by trzeba było kupić żeby wymienić całe kompletne tylne zawieszenie? Z przodu to kupuję cały komplet i wymieniam, a na tyle nie wiem jak to ugryźć...
Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 jak wygląda sprawa z tylnym zawieszeniem w sedanie? Coś mi powoli zaczyna pływać.. dużo jest tam rzeczy do wymiany? Co by trzeba było kupić żeby wymienić całe kompletne tylne zawieszenie? Z przodu to kupuję cały komplet i wymieniam, a na tyle nie wiem jak to ugryźć...Jest dużo tego. I nie wszystkie występują w zamienniku:kwasny: są 2 górne wahacze i 1 dolny. Te od górnego są tuleje drugi się cały wymienia. Dolnego tulei natomiast nie widziałem Tapnięte z SGS5
dariuszqw Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 jak wygląda sprawa z tylnym zawieszeniem w sedanie? Coś mi powoli zaczyna pływać.. dużo jest tam rzeczy do wymiany? Co by trzeba było kupić żeby wymienić całe kompletne tylne zawieszenie? Z przodu to kupuję cały komplet i wymieniam, a na tyle nie wiem jak to ugryźć...Jest dużo tego. I nie wszystkie występują w zamienniku:kwasny: są 2 górne wahacze i 1 dolny. Te od górnego są tuleje drugi się cały wymienia. Dolnego tulei natomiast nie widziałemTapnięte z SGS5 Czyli dwa górne są do wymiany i jest to dostępne, tak? A dolny pewnie tylko ASO....:/ Powiedz mi jak wygląda to cenowo? Komplet na tył wraz z stabilizatorami. Będę u Ciebie brał cały przód to i może tył ogarnę za jednym strzałem:D
Patryś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Maska otworzona, płyn dolany, palec rozebany jest ok. Lecimy do serwisu po nową linkę uchwyt i też po te gumy pod osłonę jadę bo już się rozsypują.
turzol Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jak pływa to przyjrzyj się amorkom. Tylna zawiecha w Audi jest niezniszczalna praktycznie. U mnie pływał jak wjechałem na nierówność przy większych prędkosciach, po wymianie amorków, odbojów i górnych mocowań jak ręką odjął.
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jak pływa to przyjrzyj się amorkom. Tylna zawiecha w Audi jest niezniszczalna praktycznie. U mnie pływał jak wjechałem na nierówność przy większych prędkosciach, po wymianie amorków, odbojów i górnych mocowań jak ręką odjął. Racja, pewnie amorki wylane jak auto pływa.
dariuszqw Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki Artur będę chciał wymienić sprężyny na trochę niższe to może i odrazu amory założę nowe i wtedy możę będzie okey zna się ktoś na doborze odpowiednich sprężyn? Mam zawieszenie 1BE, przód 0JG klasa wag 7, tył 0YG klasa wag 7. Chcę żeby przód siadł o jakieś 1 - 1.5cm niżej niż jest teraz noi żeby tył stał na równi z przodem... mam jeszcze w bagaju butle LPG i koło zapasowe. Teraz jak siadają dwie osoby z tyłu to d*pa tak siada że pół koła nie widać
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Szukam czarnego home linka. Ktos cos?? Sent from my iPhone using Tapatalk
turzol Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Miałby ktoś foto lotki A4 B7 zamontowanej na klapie z B6? chodzi mi o wygląd światła stop
Rekomendowane odpowiedzi