aleksbend Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 pany jeżeli mam klimatronik z opcją grzanych foteli, a jeszcze nie mam zamontowanych wogole grzanych d*p to klimatronik bedzie działał poprawnie, oprócz (może) błędu w klimatroniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 pany jeżeli mam klimatronik z opcją grzanych foteli, a jeszcze nie mam zamontowanych wogole grzanych d*p to klimatronik bedzie działał poprawnie, oprócz (może) błędu w klimatroniku ? Tak będzie normalnie chodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 a bedzie illuminacja d*p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Klimatronik działa poprawnie, iluminacja d*p jest. Błąd tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam! Panowie bardzo PILNA sprawa wlasnie jestem w trakcie wymiany 5-cio biegowej skrzyni biegow w B6 AWX na skrzynie 6-cio biegowa HCF i teraz pytanie gdyz nie pasuje podlaczenie pod automat , przelacznik zwal jak zwal od swiatel cofania i teraz wystraczy zmienic sama wtyczke pod ta skrzynie HCF czy tez musze zmienic caly ten automat swiatel cofania ??????????? Bardzo Was prosze o odpowiedz bo mechanik w lesie z tym wszystkim a mialo byc auto gotowe na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Klimatronik działa poprawnie, iluminacja d*p jest. Błąd tez. a kodować go pod grzane d*py ? bo jak nie zakoduje grzanych d*p to bedzie iluminacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam! Panowie bardzo PILNA sprawa wlasnie jestem w trakcie wymiany 5-cio biegowej skrzyni biegow w B6 AWX na skrzynie 6-cio biegowa HCF i teraz pytanie gdyz nie pasuje podlaczenie pod automat , przelacznik zwal jak zwal od swiatel cofania i teraz wystraczy zmienic sama wtyczke pod ta skrzynie HCF czy tez musze zmienic caly ten automat swiatel cofania ??????????? Bardzo Was prosze o odpowiedz bo mechanik w lesie z tym wszystkim a mialo byc auto gotowe na dzisiaj Na 99% wtyczka,a z impulsatorem jak sobie poradziłeś,bo hcf nie ma na niego miejsca i nie będzie licznik pokazywał prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam! Panowie bardzo PILNA sprawa wlasnie jestem w trakcie wymiany 5-cio biegowej skrzyni biegow w B6 AWX na skrzynie 6-cio biegowa HCF i teraz pytanie gdyz nie pasuje podlaczenie pod automat , przelacznik zwal jak zwal od swiatel cofania i teraz wystraczy zmienic sama wtyczke pod ta skrzynie HCF czy tez musze zmienic caly ten automat swiatel cofania ??????????? Bardzo Was prosze o odpowiedz bo mechanik w lesie z tym wszystkim a mialo byc auto gotowe na dzisiaj Na 99% wtyczka,a z impulsatorem jak sobie poradziłeś,bo hcf nie ma na niego miejsca i nie będzie licznik pokazywał prędkości Tak teraz sobie przemyslalem sprawe bo przegladnolem kilka czujnikow cofania z 5-cio i 6-cio biegowej skrzyni i roznia sie tylko wtyczka tak wiec podpowiem jutro mechanikowi aby czujnik , przelacznik itp. przelozyl z mojej starej skrzyni do tej HCF i powinno smigac. Co do impulsatora to bylem az pod Kielcami u kolegi Grzanek i on ogarnia takie rzeczy , obszedl impulsator i teraz predkosc jest podawana z czujnika ABS-u z lewego kola. Dziala na 100% bo bylem u niego jeszcze na starej skrzyni przed zmiana i odlaczyl impulsator , zrobil swoje czary mary i wsio na liczniku dziala jak nalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Klimatronik działa poprawnie, iluminacja d*p jest. Błąd tez. a kodować go pod grzane d*py ? bo jak nie zakoduje grzanych d*p to bedzie iluminacja ? nie koduj. po przełożeniu wszystko działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki Artur będę chciał wymienić sprężyny na trochę niższe to może i odrazu amory założę nowe i wtedy możę będzie okey zna się ktoś na doborze odpowiednich sprężyn? Mam zawieszenie 1BE, przód 0JG klasa wag 7, tył 0YG klasa wag 7. Chcę żeby przód siadł o jakieś 1 - 1.5cm niżej niż jest teraz noi żeby tył stał na równi z przodem... mam jeszcze w bagaju butle LPG i koło zapasowe. Teraz jak siadają dwie osoby z tyłu to d*pa tak siada że pół koła nie widać Mówiłem Ci toś nie wierzył bo diagnosta co innego powiedział :punish: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pany rolował ktoś przednie błotniki dość mocno może? znajomi się wzieli za akcje i im fale dunaju wyszły podobno, w golfie IV elegancko jak w masełku się wyrolowało, a w B6 jest problem delikatny, miał ktoś może z tym przygodę? Bo chłopaki w garażu siedzą farelka grzeją, ale coś chyba nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 I uwaaaaaaaga Wladi zapina marcino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pany powiedzcie mi jak wymienić teraz linkę od maski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pany rolował ktoś przednie błotniki dość mocno może? znajomi się wzieli za akcje i im fale dunaju wyszły podobno, w golfie IV elegancko jak w masełku się wyrolowało, a w B6 jest problem delikatny, miał ktoś może z tym przygodę? Bo chłopaki w garażu siedzą farelka grzeją, ale coś chyba nie idzie Farelka jest za słaba. Opalarka... ale pewnie i tak z czasem lakier popęka. Miałem tak i w B5 i w B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 chłopaki mam pytanie how much kosztuje zmiana softu w komputerze auta tj ktos cos przekombinowal wczesniej w aucie i wyskoczyla po jakimsczasie na fisie zolte info że filtr dpf nie domaga, wiec udalem sie do magika od aut, ktory powoedzial, ze musial sciagnac ori soft pod ten sterownik modelu auta i silnika i dopiero na czystym sofcie wylaczyc sprawdzanie obecnosci filtra dpf. Ile za taka zabawe zycza sobie czarodzieje od tych rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) I uwaaaaaaaga Wladi zapina marcino No nie gadaj że wladi zdradzi foczki ? Edytowane 31 Grudnia 2014 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pany! wymieniłem tą nieszczęsną żarówkę w schowku i dalej ciemność.. gdzie szukać problemu? który to ewentualnie bezpiecznik? bo po Niemieckiemu to ja nie za bardzo szprecham, a instrukcję mam w takowym języku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 po niemiecku to bedzie licht inenraum chyba zara lukne to ci powiem po niemiecku to bedzie licht inenraum chyba zara lukne to ci powiem jedrek to bedzie 5a fussraumleuchten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi