jedrekx Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 http://otomoto.pl/audi-cabriolet-3-2-fsi-256ps-quattro-s-line-full-opcja-C35498969.html Nadwozie + silnik + napęd + wyposażenie Silnik słaby.. wolałbym poszukać S4 B6 cabrio.. jak mi się ten zamortyzuje to chyba takiego będę szukać Józek, jak masz możliwość to kupuj bezdasznika! Fajna sprawa ja dziś w końcu mojego wziąłem na przejażdżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 czemu słaby ? No na razie to lipa z bezdasznikem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 czemu słaby ? No na razie to lipa z bezdasznikem Z doświadczenia znajomych: pali jak smok i nie jedzie jak na swoją moc.. znajomy miał to paliło mu prawie tyle co S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 ma ktoś na sprzedaż antene dachową do sedana taka jak wychodziła w sedanach US b6 ? lub koledzy wiedzą gdzie mogę ja znaleź bo na allegro nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Koledzy podlaczylem dzis kiere B7 mf i wyskakuje mi blad: 00588 - Airbag Igniter; Driver Side (N95) 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON Kasuje ale po chwili znow powraca. Co to moze byc, tasma padnieta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zmieniles wtyczke od poduszki??Ta zólta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zmieniles wtyczke od poduszki??Ta zólta. mowisz o tym laczniku do tasmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 http://otomoto.pl/audi-cabriolet-3-2-fsi-256ps-quattro-s-line-full-opcja-C35498969.html Nadwozie + silnik + napęd + wyposażenie Ale z tą czerwoną skórą przy lewarku i recznym to za bardzo dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zmieniles wtyczke od poduszki??Ta zólta.mowisz o tym laczniku do tasmy?Tak. Zmieniasz tylko jedna wtyczkę. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Zmienilem. Wszystko jest jak powinno przynajmniej tak mi sie wydaje. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez matibati2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A co zrobiłeś dokładnie z ta wtyczka? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam. Panowie ma ktoś z was schemat el.kostki która idzie do reflektora(xenon)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A co zrobiłeś dokładnie z ta wtyczka? Sent from my iPhone using Tapatalk Wyciagnalem dwa piny ze starej, wlozylem do nowej i podlaczylem do tasmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Moze odwrotnie włożyłeś. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nie no pin 1 to pin1, w tej samej kolejnosci jak bylo. Ale co ten blad konkretnie oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Sprawdź czy dobrze siedzą. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pany nie mogę znaleźć tematu od sprysków mgiełkowych, ma ktoś na widoku? Bo potrzebuje nr sprysków i adapterków do nich bo te co są w audi sikające strumieniem są do kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pany nie mogę znaleźć tematu od sprysków mgiełkowych, ma ktoś na widoku? Bo potrzebuje nr sprysków i adapterków do nich bo te co są w audi sikające strumieniem są do kitu.Jak już będziesz zmieniał to zwróć uwagę czy masz grzane czy nie :-)naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Pany nie mogę znaleźć tematu od sprysków mgiełkowych, ma ktoś na widoku? Bo potrzebuje nr sprysków i adapterków do nich bo te co są w audi sikające strumieniem są do kitu. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/212200-montaz-i-dzialanie-spryskiwaczy-mgielkowych/ Moje spryski juz czekają na adapterki Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi