ivan1977 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) podnieta żadna ale zeby od razu składany z 3 może faktycznie kogoś przypiliło z kasą Edytowane 3 Stycznia 2015 przez ivan1977
Bielun22 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Panowie konczmy tą licytacje kto za ile kupił i kto za ile sprzeda/ł bo to do niczego nie prowadzi... Sprawa jest prosta nie wkłada sie tajli sline/s4 po to by ładnie w ogłoszeniu wyglądało do auta które ma sie zamiar sprzedać w bliskiej przyszłosci ... bo to sie mija z celem Dobranoc ps. nie spamujcie zbytnio zebym nie miał za duzo do czytania rano
kaju Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 skąd on się wziął!? 5 lat w szeregu, pojawia się znikąd i farmazony takie idą, że aż mi gówno dotknęło dna kibla a się nie oderwało - I CO TERAZ?!
Bielun22 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kajak przy..eb se deklem Dzieńdoberek Wafle ...
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Siema drogie dzieci:D Na dziurach brzęczy mi zagłówek w środku, da radę go jakoś naprawić? Miał ktoś taki przypadek?
mycha1236 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja miałem pewnie masz regulowany tylko w 1 płaszczyźnie ( gora / dol ) ?
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja miałem pewnie masz regulowany tylko w 1 płaszczyźnie ( gora / dol ) ?A są jakieś inne? Regulacja góra dół czyli wysokość, no i do głowy i od głowy.
mycha1236 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli normalny jednak ja miałem takie ze tylko gora /dol i nic wiecej ale przypadek ten sam czyli brzęczał na dziurach ... wymieniłem stelaże na inne i po problemie Edytowane 4 Stycznia 2015 przez mycha1236
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Czyli normalny jednak ja miałem takie ze tylko gora /dol i nic wiecej ale przypadek ten sam czyli brzęczał na dziurach ... wymieniłem stelaże na inne i po problemieCzyli muszę szukać używki na necie?
Stichy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 A ja wogole sie nie pochwale ze 300mm na tyle zagoscily dwie wiosny zabieralem sie i sa
cocoo24 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Siema, Panowie ma ktoś domowy sposób na przesuniecie elektrycznego fotela do tyłu? Nie działa silniczek i za nic w świecie nie wiem jak go przesunąć
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pany mega problem. Navi pokazywała mi brak płyty DVD z mapami mimo tego ze płyta jest w środku. Otworzyłem ekran przyciskiem i przycisnalem przycisk żeby wyjąć płytę, płyta nie wychodzi a ekran jest ciągle wysunięty i po tej czynności ekran się nie chowa. Navi się zablokowała.
secio84 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ani reset nie działa nic nie można zrobić naciepane z GT-I9195
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 A jak zrobić reset z poziomu przycisków na nawigacji?
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Siema, Panowie ma ktoś domowy sposób na przesuniecie elektrycznego fotela do tyłu? Nie działa silniczek i za nic w świecie nie wiem jak go przesunąć Jak byś chciał to silniczek taki bym miał na opych
Rekomendowane odpowiedzi