Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry :wink:

Pytanko, ma ktoś może foty jak wyglądają białe listwy wnętrza? Zastanawiam się czy nie walnąć ich w błyszczący biały. Tylko nie wiem czy lakierować, hydrografika czy folia?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Folia najtaniej i proces odwracalny :) .

Opublikowano

Bry :wink:

Pytanko, ma ktoś może foty jak wyglądają białe listwy wnętrza? Zastanawiam się czy nie walnąć ich w błyszczący biały. Tylko nie wiem czy lakierować, hydrografika czy folia?

Zrób biała file ale carbon bo zwykła świecąca będzie nie za dobrze wyglądała

naciepane z GT-I9195

Opublikowano (edytowane)

Panowie tunel 1 din różni sie od 2 din? Mówie o samym plastiku bez kosza . Bo na allegro piszą różnie a mój styrany :) .

Edytowane przez bongod
Opublikowano

Daniel jak może być gorsza bateria jak w s5 jak mi trzyma maks 2 dni w s5:decayed:

Tapnięte z SGS5

Potwierdzam u mnie jest tak samo :)

:hi:

Tunele są zupełnie inne.

Opublikowano

Daniel jak może być gorsza bateria jak w s5 jak mi trzyma maks 2 dni w s5:decayed:

Tapnięte z SGS5

Potwierdzam u mnie jest tak samo :)

Tunele są zupełnie inne.

Dziex :)
Opublikowano

Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku?

Credit agricole na 3 miesiące masz 4,1% taka promocja

Opublikowano
:siema: kolejny dzień w robocie na dyżurze :/ a wracajac do baterii w S5 to ktory smartfon z obecnych topowych wytrzymuje 3 i wiecej dni bez ladowania? Aa i proponuje na noc przelaczac go w tryb max oszczedzania baterii i czarnobialy ekran bateria pozyje dluzej ;)
Opublikowano

Mi w s4 mini trzyma z 6 h przy dobrych wiatrach ;)

Opublikowano

Mi w s4 mini trzyma z 6 h przy dobrych wiatrach ;)

Co Wy robicie z tymi telefonami? :D 6h? To chyba cały ten czas na włączonym ekranie i to na pełnym podświetleniu. Mój Note 3 przy dużo większym ekranie wytrzymuje luźno dzień. Chyba, że mówimy o włączonym ekranie na full podświetleniu to 8-9h. Ale dochodzi do tego internet.
Opublikowano

Gg ,forum , i gierki hahahaha . Bez tego dwa dni :D .

Opublikowano

Zna ktoś cennik Gwerty odnośnie przeróbki lamp? Malowanie środka + soczewki z b8?

Opublikowano

Siema mordeczki. Jak wyjąć piny z wtyczki od włącznika świateł? Jeden kabel mi się ułamał i niestety przy wyjmowaniu pinu pękła w tym miejscu wtyczka i teraz nie trzyma jak trzeba....

Opublikowano

:siema: z rana

w temacie baterii to iphone 5s mi trzym ajeden dzień przy normalnym użytkowaniu, ale jak go pomęczę to i z 5 godzin :D

Opublikowano

Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku?

U mnie :wink:
W Twojej kieszeni?

Dokładnie tak :decayed:

Opublikowano

Opublikowano

:siema: z rana

w temacie baterii to iphone 5s mi trzym ajeden dzień przy normalnym użytkowaniu, ale jak go pomęczę to i z 5 godzin :D

Mi 6tka trzyma ok 2 dni, przy mocnym używaniu niecały 1 dzień ;) ale teraz jeszcze sporo używam ipada ;)