Armi Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Haha ktoś dał jego zdjęcia do zupełnie innego auta. Masakra. Można tak legalnie to robić? Zgłosiłem, nic mu nie zrobią ale jak parę osób zgłosi, że ukradl zdjęcia to ogłoszenie zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Panowie gdzie i który to będzie przekaźnik od grzane szyby dołączę się do pytania Nie ma przekaźnika info od Domina Prąd na szybę idzie bezpośrednia z klimatronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chyba że z b7 klimatronik tam inaczej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Paniska dawno mnie tu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Panowie gdzie i który to będzie przekaźnik od grzane szyby dołączę się do pytania Nie ma przekaźnika info od Domina Prąd na szybę idzie bezpośrednia z klimatronika Ok, dzięki za info PS. Myślałem, że może to mnie nakieruje na znalezienie usterki z podgrzewanymi tylnymi szybami, lusterka i tylna grzeją a boczne nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 swapnął go ktoś na kibel 2,5 za radą KAJU dawno nie miałeś nic ciepłego w buzi? ciśniesz sie do gipsu synek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja myślałem że boczne nie grzeją bo to jest antena hm. Byłem w błędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Hehehe nie byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja myślałem że boczne nie grzeją bo to jest antena hm. Byłem w błędzie? Nie byłeś. To antena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 swapnął go ktoś na kibel 2,5 za radą KAJUdawno nie miałeś nic ciepłego w buzi? ciśniesz sie do gipsu synek Wpadaj jutro do JWW czyt. Jaskinia Wielkiego Wuja to ogryziesz kukurydze nawet dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 wkrótce WW zjawi się w mojej jaskini aż mnie wątroba zaswędziała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 swapnął go ktoś na kibel 2,5 za radą KAJUdawno nie miałeś nic ciepłego w buzi? ciśniesz sie do gipsu synek nie tylko kaju lubi 2,5 , znalazł się jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 swapnął go ktoś na kibel 2,5 za radą KAJUdawno nie miałeś nic ciepłego w buzi? ciśniesz sie do gipsu synek nie tylko kaju lubi 2,5 , znalazł się jeszcze jeden aż mu zazdroszczę stary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jak by ktoś coś miał to PW http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302977-przycisk-esp-i-podnoszenia-szyb-oraz-lampy-przednie-b6/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Panowie kto wymieniał dwumase ? Jakie objawy mieliście ? Ale niech piszą osoby które wymieniał nie które coś od kogoś, przez kogoś slyszaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ESP był na giełdzie za dychu. Wczoraj puszczałem ogłoszenie. Panowie kto wymieniał dwumase ? Jakie objawy mieliście ? Ale niech piszą osoby które wymieniał nie które coś od kogoś, przez kogoś slyszaly Ja wymieniałem. Objawy to pulsujący pedał i zaebiste stuki dwumasy. To pierwsze to bym jeszcze zniósł ale stuki były tak mocne ze myslałem że się coś rozleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ESP był na giełdzie za dychu. Wczoraj puszczałem ogłoszenie. Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Panowie kto wymieniał dwumase ? Jakie objawy mieliście ? Ale niech piszą osoby które wymieniał nie które coś od kogoś, przez kogoś slyszaly Ja wymienialem. Objawy, na biegu jałowym slychac bylo takie metaliczne klekotanie. Po wcisnieciu sprzegla klekotanie ustawalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi