Pinczi Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Pamieta ktoś na szybko w ktorej kostce i ktory kabel to linia K??
P-U-M-A Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Panowie kupiłem oponki 17" Zimowe ma ktoś jakieś ładne felgi 17 w dobrej kasie do sprzedania?
MARCIN607 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Panowie kupiłem oponki 17" Zimowe :good:
musti Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Podpowie mi ktoś jaka może być przyczyna , że schowek pasażera otwiera się tylko do połowy i dalej nie da rady go otworzyć.Czyżby zawiasy uj strzalał ? Spotkał się ktoś z czymś takim ?
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Podpowie mi ktoś jaka może być przyczyna , że schowek pasażera otwiera się tylko do połowy i dalej nie da rady go otworzyć.Czyżby zawiasy uj strzalał ? Spotkał się ktoś z czymś takim ? uuu grubsza spawa jest temat o schowkach w b6
Wandej Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Panowie kupiłem oponki 17" Zimowe ma ktoś jakieś ładne felgi 17 w dobrej kasie do sprzedania? bierzesz?? bedziesz zadowolony
AndyN Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Podpowie mi ktoś jaka może być przyczyna , że schowek pasażera otwiera się tylko do połowy i dalej nie da rady go otworzyć.Czyżby zawiasy uj strzalał ? Spotkał się ktoś z czymś takim ? uuu grubsza spawa jest temat o schowkach w b6 Dokładnie Nie otwieraj schowka i szukaj tego tematu. Bo krzywdę sobie zrobisz (o ile już nie zrobiłeś) i wpędzisz w koszta
musti Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Podpowie mi ktoś jaka może być przyczyna , że schowek pasażera otwiera się tylko do połowy i dalej nie da rady go otworzyć.Czyżby zawiasy uj strzalał ? Spotkał się ktoś z czymś takim ? uuu grubsza spawa jest temat o schowkach w b6 Dokładnie Nie otwieraj schowka i szukaj tego tematu. Bo krzywdę sobie zrobisz (o ile już nie zrobiłeś) i wpędzisz w koszta nie zrobiłem krzywdy jeszcze nie moge znaleźć tego tematu jeśli ktoś odszuka to poproszę o wrzucenie mi na PW bądź tu będę wdzięczny
AndyN Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 W wyszukiwarkę wpisujesz "pękający zawias"
czester Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 600zł za listwy s-line na drzwi to normalnie ?
Wojtek_A4 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 600zł za listwy s-line na drzwi to normalnie ? dobra cena.
P-U-M-A Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Panowie jakie długie śruby muszą być aby złapać dystans 10mm a czy ori szpilki złapią dystans 5mm?
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Podpowie mi ktoś jaka może być przyczyna , że schowek pasażera otwiera się tylko do połowy i dalej nie da rady go otworzyć.Czyżby zawiasy uj strzalał ? Spotkał się ktoś z czymś takim ? zatarty słowniczek,musisz zdjąc osłone deski z prawej strony i go widać.psiknij silikonem i delikatnie rusz pokrywą schowka http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26422.0
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Panowie jakie długie śruby muszą być aby złapać dystans 10mm a czy ori szpilki złapią dystans 5mm? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=233159.0
truckmaniac Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 zatarty słowniczek jedna literka, a jak zmienia sens wypowiedzi
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Panowie, gdzie kupic takie oslony na sruby ? ASO ?
czester Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Pany zderzak z S4 B7 na tył to jakiś rarytas ?
Rekomendowane odpowiedzi