Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rns-e media

podrzuć jakieś głębsze info na PW?

Dobry jesteś :kox:

on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin: :grin: :grin::polew:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Macie jakis sposób na montaż RNSa, tak żeby utrudnic robotę amatorom cudzej własności?

Kiedyś w Borze miałem patent, ale tam inaczej było rozwiązane wszystko :wink:

Opublikowano

Macie jakis sposób na montaż RNSa, tak żeby utrudnic robotę amatorom cudzej własności?

Kiedyś w Borze miałem patent, ale tam inaczej było rozwiązane wszystko :wink:

Psa w środku zostawiać :grin:

Opublikowano

:grin: wiesz, że pierwszej odpowiedzi spodziewałem się takiej :D

Miałem dopisac: poza psem, sąsiadem i alarmem.... :P

Opublikowano

śmiało dawaj, pomogę Ci rozkręcić biznes :decayed:

Opublikowano

tylko wiesz nic za darmo :grin::grin::grin:

Opublikowano

Olej lejeta przy nabijaniu klimy? Ja leje 50ml raz w roku i wszystko śmiga i kiedy problemu z klima nie mialem:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Panowie w mojej B6 cos rzempoli sprężarka klimatyzacji. Mam pytanie tam jest jakies łożysko sprzęgiełka czysto jako calosc ? Cos tam sie naprawia ? Awx

Sent from my Iphone 6

przy załączonej klimie pewnie jest cisza, a jak włączysz econ to rzęzi?

Olej lejeta przy nabijaniu klimy? Ja leje 50ml raz w roku i wszystko śmiga i kiedy problemu z klima nie mialem:wink:

Tapnięte z SGS5

przy każdym nabijaniu wtłaczany jest olej w którejś tam z ostatnich faz cyklu maszyny

Opublikowano

To przy automacie Artur. Jak masz polautomat sam wybierasz ilość oleju i czy wpuszczasz. brat ma w warsztacie to co roku sobie dobijam:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

ma ktos dojscie do sprzegielek?ja tez potrzebuje...

Opublikowano

Co tu dzisiaj taka cisza :huh: już nayebeyu wszyscy :grin:

ja nie pije :)

Opublikowano

Pany czy zamek z b7 pasuje do b6 bo mój przestał działać to znaczy stycznik przestał działać i ewentualnie nr takiego zamka jak by kto miał od kierowcy

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

rns-e media

:decayed:

rns-e media

on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin: :grin: :grin::polew:

czopek, Ty chyba dawno nie miałeś nic ciepłego w ustach, urlop masz na plebanii? :naughty:

Pany czy zamek z b7 pasuje do b6 bo mój przestał działać to znaczy stycznik przestał działać i ewentualnie nr takiego zamka jak by kto miał od kierowcy

naciepane z GT-I9195

skrobnij mi jutro PW do południa, mam zamki w garażu, bo będę zmieniał, to Ci napisze jaki numer mam, u mnie umarły wszystkie poza moim :grin:

BTW, łapta stary ale zacny numerek, aż mi się na wspomnienia wzięło... :wstydliwy:

ta wersja niszczy wszystkie pozostałe :wink:

Opublikowano

Oki właśnie to rozbieram u mnie po malowaniu padł stycznik przed malowaniem działał. Wiec może kwestia wyczyszczenie. Ale przypomnę się

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak się zabrać do spolerowania ekranu w sony Z? Wogule można zrobić taki zabieg? Robił ktoś takie rzeczy :mysli:

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Co tu dzisiaj taka cisza :huh: już nayebeyu wszyscy :grin:

Wladi dawaj , coś by zarymował :grin:

Opublikowano

rns-e media

:decayed:

rns-e media

on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin: :grin: :grin: [emoji14]olew:

czopek, Ty chyba dawno nie miałeś nic ciepłego w ustach, urlop masz na plebanii? :naughty:

naciepane z GT-I9195

skrobnij mi jutro PW do południa, mam zamki w garażu, bo będę zmieniał, to Ci napisze jaki numer mam, u mnie umarły wszystkie poza moim :grin:

BTW, łapta stary ale zacny numerek, aż mi się na wspomnienia wzięło... :wstydliwy:

ta wersja niszczy wszystkie pozostałe :wink:

Kaju a co tobie z zamkami się stało. Wszędzie styczniki poszły się jeb....c

naciepane z GT-I9195