chopin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin:
jozek726 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Wladi słyszałem że kupiłeś nowego melexa i się przekwalifikowałeś z siedzących na leżących http://allegro.pl/melex-pogrzebowy-i4987625071.html
grzes283 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Macie jakis sposób na montaż RNSa, tak żeby utrudnic robotę amatorom cudzej własności? Kiedyś w Borze miałem patent, ale tam inaczej było rozwiązane wszystko
Bielun22 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Macie jakis sposób na montaż RNSa, tak żeby utrudnic robotę amatorom cudzej własności? Kiedyś w Borze miałem patent, ale tam inaczej było rozwiązane wszystko Psa w środku zostawiać
grzes283 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 wiesz, że pierwszej odpowiedzi spodziewałem się takiej Miałem dopisac: poza psem, sąsiadem i alarmem....
jozek726 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 śmiało dawaj, pomogę Ci rozkręcić biznes
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Olej lejeta przy nabijaniu klimy? Ja leje 50ml raz w roku i wszystko śmiga i kiedy problemu z klima nie mialem:wink: Tapnięte z SGS5
turzol Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Panowie w mojej B6 cos rzempoli sprężarka klimatyzacji. Mam pytanie tam jest jakies łożysko sprzęgiełka czysto jako calosc ? Cos tam sie naprawia ? Awx Sent from my Iphone 6 przy załączonej klimie pewnie jest cisza, a jak włączysz econ to rzęzi? Olej lejeta przy nabijaniu klimy? Ja leje 50ml raz w roku i wszystko śmiga i kiedy problemu z klima nie mialem:wink: Tapnięte z SGS5 przy każdym nabijaniu wtłaczany jest olej w którejś tam z ostatnich faz cyklu maszyny
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 To przy automacie Artur. Jak masz polautomat sam wybierasz ilość oleju i czy wpuszczasz. brat ma w warsztacie to co roku sobie dobijam:wink: Tapnięte z SGS5
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 ma ktos dojscie do sprzegielek?ja tez potrzebuje...
tomcrack27 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Co tu dzisiaj taka cisza już nayebeyu wszyscy ja nie pije
secio84 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Pany czy zamek z b7 pasuje do b6 bo mój przestał działać to znaczy stycznik przestał działać i ewentualnie nr takiego zamka jak by kto miał od kierowcy naciepane z GT-I9195
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin: czopek, Ty chyba dawno nie miałeś nic ciepłego w ustach, urlop masz na plebanii? Pany czy zamek z b7 pasuje do b6 bo mój przestał działać to znaczy stycznik przestał działać i ewentualnie nr takiego zamka jak by kto miał od kierowcy naciepane z GT-I9195 skrobnij mi jutro PW do południa, mam zamki w garażu, bo będę zmieniał, to Ci napisze jaki numer mam, u mnie umarły wszystkie poza moim BTW, łapta stary ale zacny numerek, aż mi się na wspomnienia wzięło... ta wersja niszczy wszystkie pozostałe
secio84 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Oki właśnie to rozbieram u mnie po malowaniu padł stycznik przed malowaniem działał. Wiec może kwestia wyczyszczenie. Ale przypomnę się naciepane z GT-I9195
dariuszqw Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś jak się zabrać do spolerowania ekranu w sony Z? Wogule można zrobić taki zabieg? Robił ktoś takie rzeczy Naciapane z Zetki
chopin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Co tu dzisiaj taka cisza już nayebeyu wszyscy Wladi dawaj , coś by zarymował
secio84 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin: [emoji14]olew: czopek, Ty chyba dawno nie miałeś nic ciepłego w ustach, urlop masz na plebanii? Pany czy zamek z b7 pasuje do b6 bo mój przestał działać to znaczy stycznik przestał działać i ewentualnie nr takiego zamka jak by kto miał od kierowcy naciepane z GT-I9195 skrobnij mi jutro PW do południa, mam zamki w garażu, bo będę zmieniał, to Ci napisze jaki numer mam, u mnie umarły wszystkie poza moim BTW, łapta stary ale zacny numerek, aż mi się na wspomnienia wzięło... ta wersja niszczy wszystkie pozostałe Kaju a co tobie z zamkami się stało. Wszędzie styczniki poszły się jeb....c naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi