serfin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zamula totalna może ciśnienie ujowe za oknem, siekne kolejnego drina pier....lne basem i do lulania wysłane z Galaktycznej S5
chopin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 strzeliłem dzisiaj zonka w ASO , dolna kratka środkowa od S4 jest droższa od grilla S4
secio84 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Czyli ile taka ramka żebym wiedział ze mam uważać na zderzak naciepane z GT-I9195
chopin Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Czyli ile taka ramka żebym wiedział ze mam uważać na zderzak naciepane z GT-I9195 ok 470 zł dolna 420 grill S4
secio84 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Masakra te ceny z kosmosu mają dobrze z mi udało kupić to wszystko za pół ceny naciepane z GT-I9195
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin: [emoji14]olew: czopek, Ty chyba dawno nie miałeś nic ciepłego w ustach, urlop masz na plebanii? Pany czy zamek z b7 pasuje do b6 bo mój przestał działać to znaczy stycznik przestał działać i ewentualnie nr takiego zamka jak by kto miał od kierowcy naciepane z GT-I9195 skrobnij mi jutro PW do południa, mam zamki w garażu, bo będę zmieniał, to Ci napisze jaki numer mam, u mnie umarły wszystkie poza moim BTW, łapta stary ale zacny numerek, aż mi się na wspomnienia wzięło... ta wersja niszczy wszystkie pozostałe Kaju a co tobie z zamkami się stało. Wszędzie styczniki poszły się jeb....c naciepane z GT-I9195 Nie odryglowuje po wyjęciu kluczyka ze stacyjki i prawa strona straciła komunikację z FISem.Wysłane z mojego SM-T535
secio84 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś rns-e mediapodrzuć jakieś głębsze info na PW? Dobry jesteś on w ogóle jest z innej planety , jakieś poroży mu w aucie wyrosło , i znaczek jakiś czerwony do Audi w ogóle nie podobny :grin: [emoji14]olew: czopek, Ty chyba dawno nie miałeś nic ciepłego w ustach, urlop masz na plebanii? Pany czy zamek z b7 pasuje do b6 bo mój przestał działać to znaczy stycznik przestał działać i ewentualnie nr takiego zamka jak by kto miał od kierowcynaciepane z GT-I9195 skrobnij mi jutro PW do południa, mam zamki w garażu, bo będę zmieniał, to Ci napisze jaki numer mam, u mnie umarły wszystkie poza moim BTW, łapta stary ale zacny numerek, aż mi się na wspomnienia wzięło... ta wersja niszczy wszystkie pozostałe Kaju a co tobie z zamkami się stało. Wszędzie styczniki poszły się jeb....c naciepane z GT-I9195 Nie odryglowuje po wyjęciu kluczyka ze stacyjki i prawa strona straciła komunikację z FISem.Wysłane z mojego SM-T535 A no to faktycznie lipa u mnie wszystko oki tylko stycznik padł i lampy się nie zapalają naciepane z GT-I9195 Dobry :-) naciepane z GT-I9195
serfin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 ludziska wysłane z Galaktycznej S5
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina....
secio84 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 ludziska RNS-E do sprzedania ledowy 1700zł ktos chetny wyjmaki najlepiej w ASO bo nie kosztuja wiele wiecej niz na allegro
serfin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A po ile są te orygi wyjmaki? wysłane z Galaktycznej S5
secio84 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 gdzies mi sie obilo o uszy ze 35zł ale nie wiem dokladnie
WhyMe? Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 00777 - Accelerator Position Sensor (G79) Czujnik położenia pedały gazu padł? Ktoś ma numer takiego czujnika?
Roboform550 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina.... mam z allegro i złego słowa powiedzieć...ale jak się ma pary w łapach jak chłop oderwany od pługa to wszystko można rozwalić...
klysek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pany moze wy pomożecie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/304237-ubywa-plynu-chlodniczego-19-tdi-ajm/
Rekomendowane odpowiedzi